Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vagyunk még magyarok?

Vagyunk még magyarok?

Figyelt kérdés
attol nem vagy magyar mert itt születtél és beszéled a nyelvet.
2010. okt. 26. 01:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/106 A kérdező kommentje:

provokator nked már a nevdben benne van minden.huzz anyádba utálom a provokátorokat.nem érted hogy nem vagyok 13?forditsd meg a két számot....te szerencsétlen.

nem velem van a baj hanem veletek gyáva szär alakokkal akik erre nem azt mondják igen igy van ezt kéne tenni mint anno az SS hadosztályok hanem azt mondják hogy áá nem vagy te normális.

2010. okt. 26. 02:02
 42/106 A kérdező kommentje:

példának csak nézd meg hitlert hogy kezdte?pár emberrel 1920ban.mennyit kapott a választáson?0,08 talán ha jol tudom.mig 12évvel később már fél németországot megnyerte magának.

az eszmékkel 70 év mindenki egyetértett most meg nem.ez nem azt jelenti hogy nem jo az eszme hanem hogy a maiak kibäszott hülyék.és ez sajna igy is van.

2010. okt. 26. 02:05
 43/106 A kérdező kommentje:
elfogytak a kommentelők?nincs igazatok ezért inkább elmentek?helyes addig sem irtok hülyeségeket.
2010. okt. 26. 02:08
 44/106 anonim ***** válasza:
89%

"A kérdező kommentje:

az usaról meg annyit hogy vietnámot sem tudtk legyőzni sőt keleten is miota vacakolnak jobban hullanak mint a terroristák.ugyhogy luzer mind."

Nezz utana a szamoknak utana irj hulyeseget! Vietnamot azert "buktak" el mert nem akartak kelet-vietnamot lezuzni es elfoglalni. Most par ongyilkos merenylo megol par katonat. Vajon Te vallalnad az ongyilkos merenylo szerepet?

"ha idejönnének hogy vissza adják orbánék hatalmát pár nap alatt elfogyna a lendületük és max 2hét defenziv harc aztán már hagynának is békén minket."

Egyaltalan nem kellene nekik lendulet a delszlav valsagot is megoldottak 2 het alatt mibol gondolod, hogy Magyarorszag erosebb a Szerbeknel?

"szerbia meg ilyesmi meg egyáltalán nem valós veszély.szerbiát már kicsinálták elöször jugoszlávia aztán montenegró és nemrég koszovó ugyhogy ezer sebből véreznek."

Az lehet de soha nem becsuld le az ellenfeledet! Bar kizart, hogy strategialiag Magyarorszag leverje elfoglalja Szerbiat. Ahhoz 3x tulero kell

"a népi hadsereggünk pedig nagyon eredményes lehetne ugyanis mivel az ország hadereje 0 nem sok ellenállás lenne ha 3millioan kimennénk és a hatalmat követelnénk.max pár áldozat azt hiszem ennyit megér a haza."

Milyen 3 millio? A Kossuth tere nem mentek ki 50 ezren sem de majd a Te kedvedert 3 millioan csatalancba allva mennenek megdonteni a hatalmat mi?

"a harc elkerülhetetlen de inkább a fasizmusért mint orbánért kelljen harcba menni nem?"

Ha gyrucsanyek ellen nem idnultak harcolni az emberek majd pont a fasizmusert fognak ugye?

"szégyen a mostani kormány.őseink forognak a sirjukban."

Szechenyi forog a sirjaban mert nincs fasizmus? Vagy esetleg Kossuth vagy Petofi? Uj dolgokat mondasz...

2010. okt. 26. 02:09
 45/106 BeerHunter ***** válasza:
100%

Az, hogy te engem nem tartasz magyarnak, mert nem akarok fasizmust, a te dolgod. Jobbik nevében viszont ne reklámozd a fa$zságaidat, mert az ilyenek miatt gondolnak sok mindent a Jobbikról, méginkább a jobbikosokról. Mivel nem válaszoltál előző kérdésemre, kitalálom. Valahol a 30-as éveidben járhatsz. Mivel nem tanultál tovább, vagy ami szakmád van, abban is szar vagy, ezért ki van a fa$zod a világgal, és másban keresed a hibát. Ha szemernyi eszed lenne, akkor nem írnál baromságokat.

Én tudod mit teszek? Tanulok, hogy tudásomat később kamatoztatni tudjam a későbbiekben a hazám javára. Itt dolgozzak, itt éljek, itt legyek boldog. Az már téged minősít, hogy szerinted te meg az 5 hasonlóan jó képességű haverod számít neked magyarnak.

2010. okt. 26. 02:10
 46/106 anonim ***** válasza:
55%

"A kérdező kommentje:

provokator nked már a nevdben benne van minden.huzz anyádba utálom a provokátorokat."

Eloszor is nyugszik a beteg!

"nem érted hogy nem vagyok 13?forditsd meg a két számot....te szerencsétlen."

Ha egyszer 13 eves szinten gondolkozol mit higyjek rolad?

"nem velem van a baj hanem veletek gyáva szär alakokkal akik erre nem azt mondják igen igy van ezt kéne tenni mint anno az SS hadosztályok hanem azt mondják hogy áá nem vagy te normális."

Gyavanak nevezel mikozben meg a nicknevedet se lehet tudni...az SS hadosztalyok porra lettek zuzva a Amerikaiak es Oroszok jovoltabol nem volt eleg?

2010. okt. 26. 02:12
 47/106 A kérdező kommentje:

nem azt mondtam hogy 3millio emberem vn de ép országban annyi kellene minimum.

vietnaomot nem akarták leverni?érdkes japánra 2 atomot simán leszortak.na ki ne találd már hogy amerika a világ megmentője.

egyyébként én ha tudnám hogy az usának vége van akkor igen felrobbantanám magam.de azért nem hogy 1-2 embert megöljek.

2010. okt. 26. 02:13
 48/106 A kérdező kommentje:

"Gyavanak nevezel mikozben meg a nicknevedet se lehet tudni...az SS hadosztalyok porra lettek zuzva a Amerikaiak es Oroszok jovoltabol nem volt eleg?"

naná mert csak 2 volt.ha ltt volna 20 nem járunk igy.ugye ha nagyapád nem a pincébe bujkál hanem harcol.enyém harcolt és büszke vagyok rá!

2010. okt. 26. 02:15
 49/106 anonim ***** válasza:
60%

"A kérdező kommentje:

példának csak nézd meg hitlert hogy kezdte?pár emberrel 1920ban.mennyit kapott a választáson?0,08 talán ha jol tudom.mig 12évvel később már fél németországot megnyerte magának."

hat az egy mas tortenelmi helyzet volt bar ha a Nemetek tudtak volna mi var rajuk lampvasra akasztottak voln a hitlert es tarsait

"az eszmékkel 70 év mindenki egyetértett most meg nem.ez nem azt jelenti hogy nem jo az eszme hanem hogy a maiak kibäszott hülyék.és ez sajna igy is van."

Nem mindenki ertett egyet de teny. hogy sokan tamogattak az eszmet aztan rajottek, hogy legalabb annyi szenvedessel jar es aldozattal mint a kommunizmus ezert foleg az idosebbek akik ateltek a dolgokat es borzalmakat nem tamogatjak.

2010. okt. 26. 02:17
 50/106 anonim ***** válasza:
37%

újabb fiatal webnáci, aki egy elnyomó rezsimet éltet! -.-

Ez a kérdés provokatív vagy trágár

2010. okt. 26. 02:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!