Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vagyunk még magyarok?

Vagyunk még magyarok?

Figyelt kérdés
attol nem vagy magyar mert itt születtél és beszéled a nyelvet.
2010. okt. 26. 01:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 A kérdező kommentje:

nem indul el egyből hanem utána ha megvan az ország akkor elmondanánk nekik hogy "nyugi most már békés szándékaink vannak".és természetesen egyből kilépnénk a natobol az enszből meg az unióból.innentől fogva nem tehetnének semmit sem mert nem az ő területükről van szó.

és ekkorra már várhatnánk segitséget hasonló szélsőséges országoktól főként az usa ellenségeitől.

2010. okt. 26. 01:39
 32/106 BeerHunter ***** válasza:
84%
Nem ittál/szívtál/szúrtál te ma kicsit sokat?
2010. okt. 26. 01:43
 33/106 anonim ***** válasza:
34%
Nagyon is tehetnének! A mai világ nem tűrné meg, hogy Európa közepében egy fasiszta diktatúra legyen. Ez csak olyan porfészkekben fordulhat elő, mint Észak-Korea meg a Közel-Kelet.
 34/106 BeerHunter ***** válasza:
66%
Nem csak karddal lehet országot foglalni, hanem hüvellyel is...
 35/106 A kérdező kommentje:

1:43 1. bekaphatod

nem iszom nem drogozom és a cigit is kerülöm.

de bizony hogy megtürnék mert a szélsőjobb egyre népszerübb európában mert az emberek már kiábrándultak a demokráciából.a kommunizmust már mindenki utálja a fasizmusban pedig nagy lehetőséget látnak.

a jobbik párt fog majd diktaurát csinálni mert elöbb utobb ugyis nyernek és ugye utána nem gondolod hogy lesz majd következő választás...

de én egy kicsit elöbb szeretném ezt mint 4,8,12 év mulva.

2010. okt. 26. 01:48
 36/106 BeerHunter ***** válasza:
70%

Én is sok mindent szeretnék.

Még egy utolsó kérdés sorozat: hány éves vagy, mivel foglalkozol?

2010. okt. 26. 01:53
 37/106 A kérdező kommentje:

az usaról meg annyit hogy vietnámot sem tudtk legyőzni sőt keleten is miota vacakolnak jobban hullanak mint a terroristák.ugyhogy luzer mind.

ha idejönnének hogy vissza adják orbánék hatalmát pár nap alatt elfogyna a lendületük és max 2hét defenziv harc aztán már hagynának is békén minket.

szerbia meg ilyesmi meg egyáltalán nem valós veszély.szerbiát már kicsinálták elöször jugoszlávia aztán montenegró és nemrég koszovó ugyhogy ezer sebből véreznek.

a népi hadsereggünk pedig nagyon eredményes lehetne ugyanis mivel az ország hadereje 0 nem sok ellenállás lenne ha 3millioan kimennénk és a hatalmat követelnénk.max pár áldozat azt hiszem ennyit megér a haza. a harc elkerülhetetlen de inkább a fasizmusért mint orbánért kelljen harcba menni nem?szégyen a mostani kormány.őseink forognak a sirjukban.

2010. okt. 26. 01:53
 38/106 anonim ***** válasza:
70%

"A kérdező kommentje:

1:21 anyádat"

(igen ez igy is fajta megnyilvanulasi mod ez huen kifejezi a szellemi szintedet)

"náci vagyok de nem csak a neten hanem a mindennapi életben is. és rég elmultam már 13 képzeld.nagyon rég."

Mi az a reg, 1honapja?

2010. okt. 26. 01:54
 39/106 A kérdező kommentje:

1:53 látod te is félsz. na pont ez az.

ha gyáva vagy legyen de akkor n nevezd magad magyarnak mert beláthatod hogy nm igazán vagy az.sok olyan embert láttam aki magyarnak meri nevezni magát de alig képes pár szot magyarul beszélni.arrol meg ne is beszéljünk aki külföldre menekül a pénz miatt.mert a jo körülményt itt is meglehetne teremteni de ahhoz nm gyávának kell lenni.fasizmus kell hozzá.perzse amig mindenki ilyen addig ezt bäszhatjuk....

szerveztem már népfelkelést de a rohädékok azutolsó pillanatban inkább elmenekültek.egyedül nem lehet.

2010. okt. 26. 01:59
 40/106 anonim ***** válasza:
66%

"A kérdező kommentje:

1:43 1. bekaphatod

nem iszom nem drogozom és a cigit is kerülöm."

Te drog es pia nelkul is kozveszelyesen be vagy kabulva

"de bizony hogy megtürnék mert a szélsőjobb egyre népszerübb európában mert az emberek már kiábrándultak a demokráciából."

Ezt a kucugos temat gyorsan felejtsd el azert mert neha par szazalekot kapnak meg sehol sincsenek ilyenek voltak korabban is (altalaban gazdasagi hanyatlasnal) aaztan gyorsan visszallt a rend!

"a kommunizmust már mindenki utálja a fasizmusban pedig nagy lehetőséget látnak."

Mind a ket rendszert utaljak persze nem abban a kocsmaban ahol felnevelkedtel a disznok kozott!

"a jobbik párt fog majd diktaurát csinálni mert elöbb utobb ugyis nyernek és ugye utána nem gondolod hogy lesz majd következő választás..."

jobbik hol fog nyerni es mit? EGyenlore beegtek az onkormanyzati valasztasokon. Innen nekik lefele vezet az ut vissza a csatornaba!

"de én egy kicsit elöbb szeretném ezt mint 4,8,12 év mulva"

Pedig 4 ev mulva talan szavazhatsz ha elered a kort.

2010. okt. 26. 01:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!