Vagyunk még magyarok?
Nem tudok mit írni. Csak annyit kérek, hogy a Jobbikot ne keverd bele az álomvilágodba. Főleg ne úgy terjeszd az elba$zott utópiáidat, mintha azokat a Jobbiktól vetted volna. Egyébként elég szomorú, hogy a 125 IQ-dal ilyen szinten állsz.
Jó munkát mára!
na végr egy értelms mondat.neked is jo munkát:)
amugy a jobbik is mind szélsőjobbos ami csak lépésre van a nácizmustól...te sztem tuti nem vagy az...és én még mindig nm keverek semmit.
majd megnézzük hogy a jobbik ha nyerne választást akkor mi lenne utánna.diktatura az 99,9%.
még mindig jobb párt mint a többi.de nem egy NSDAP az biztos.
Hát,reggel végigolvastam. Pestiesen: nem semmi.
Hunter ne állj le idiótákkal vitázni, hiába mondod a vaknak, hogy virrad..
Még hogy 125-ös IQ! Muhahahaha.
Ez valami nem tervezett terhességből származó, pattanásos képű kotonszökevény, aki szemtől szembe csak makogna, meg a kezét tördelné zavarában.
Legjobban ez a gondolata tetszett: Ne tanulj, mert hülye maradsz! Esküszöm háttal ül a moziban.
"aki beletörödik abba ami most van itt az nem magyar max zsidó."
"hülye te vagy.a sértegetést azt hagyjuk. "
Te kezdted a sértegetést, te idióta vadbarom. Zsidó a nénikéd, és mivel családi alapon öröklődik a dolog, így te is. A helyesírás nem megy, és te vallod magad magyarnak? Mitől vagy te magyar? Mivel harcolsz? Az ész a te legnagyobb ellenfeled.
Kerdezo,
szerintem allj be az El-Kajdaba, a Hamaszhoz vagy a Hezballahoz. Azok pontosan a hozzad hasonlokkal vannak tele.
kedves kérdező! sok dologba egyetértek veled de ezt most hagyjuk. nem ilyen stílusba kéne előadni. én is rohadtul utálom a kommunistákat. dédnagyapám 1919-ben fellázadt a kommunisták ellen akik el akarták venni a gazdák földjeit. pár társával együtt kötelet kaptak. pedig csak a saját földjüket védték. ennyit a kommunistákról. zsidótémáról annyit h SAJNOS ők a világ legokosabb emberei. orvosok, politikusok stb. én azt nem értem hogy miért más országába kell bepofátlankodni. miért nem tudják ezt izraelbe csinálni. sajnos minden ország vezetői között van zsidó. engem nem zavarnának ha nem itt lennének. ugyenez a véleményem a romákról. amig a zsidók meg a romák az én országomat teszik tönkre addig rasszista vagyok. ha eltakarodnának akkor nem lennék az.
magyarság: nem az emberek tehetnek arról hogy "szarnak" a származásukra. a médiából mindenhonnan az folyik hogy aki magyarnak tartja magát az mocskos hungarista stb. próbálják elnyomni a magyar jelképeket. megnézel egy amerikai filmet, videóklippet akármit, szinte az összesbe megjelenik valahol az amerikai zászló. nálunk ilyen nincs mert akkor megintcsak rohadt hungarista. a másik gond hogy mindenki más nemzetiséget akar majmolni. kevesen vannak akik büszkék a magyarságukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!