Vagyunk még magyarok?
Figyelt kérdés
attol nem vagy magyar mert itt születtél és beszéled a nyelvet.2010. okt. 26. 01:03
1/106 anonim válasza:
Az magyar aki magyarnak vallja magát.
2/106 A kérdező kommentje:
na persze max szeretne az lenni.
én is omndhatom magam akár földönkivülinek is attol még nem vagyok az.
2010. okt. 26. 01:13
3/106 BeerHunter válasza:
Szerintem ATTÓL is magyar vagyok, hogy itt születtem, és beszélem (ÍROM) a nyelvet. Mondat eleje, az nagy kezdőbetű. Mellékmondatot a főmondattól vesszővel választjuk el. Attól pedig hosszú 'ó'.
4/106 anonim válasza:
Ja, mostmár minden világos. Te is azok közé az elvakult provokátor szupermagyarok közé tartozol, akiknek mindenféle furmányos sz*rsággal kell bizonygatni, hogy valaki magyar pl., hogy vissza tud-e magyar ősöket követni István koráig, netán utálja-e Amerikát és szereti-e az arabokat.
Hát kösz, én ezt az egészet nagy ívben lesz*rom, mert én világpolgár vagyok.
5/106 A kérdező kommentje:
ezt hagyjuk mert hülyeség.nem válasz a kérdésre.
2010. okt. 26. 01:15
6/106 A kérdező kommentje:
az magyar aki képes lenne harcolni a haza szabadságáért.fel kéne szabaditani az országot.
2010. okt. 26. 01:16
7/106 BeerHunter válasza:
A hülye maximum Te vagy. Ezzel az erővel az aradi vértanúk többsége sem volt magyar. Gondolkozz kicsit.
8/106 anonim válasza:
"fel kéne szabaditani az országot."
Mi alól? 1990-ben elhúztak az elvtársak, azóta független az ország.
9/106 A kérdező kommentje:
hülye te vagy.a sértegetést azt hagyjuk.
mi alól szabaditották fel?hol élsz te? burjánzik a kommunizmus itt.max csak hivatalosan nem. a demokrácia sem jobb.
2010. okt. 26. 01:20
10/106 BeerHunter válasza:
A világpolgár mondjuk bekaphatja. Ha harcolnom kéne a hazámért, megtenném. Magyarnak vallom magam? Igen. Igyekszem a hazám javára válni? Igen. Ükapám neve is még Schwáb volt? Igen. Magyar vagyok? Igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!