Vagyunk még magyarok?
2:10 nem vagyok aluliskolázott.
és amiota elkezdtem politizálni azota vagyok náci.és nem 5en voltunk hanem 400an de aztán vmelyik fäsz elkezdte terjeszteni az antifasizmust köztük arrol én nme tehetek.
mit teszel te a hazaért a tanulásoddal?már megint hülye vagy és nem itt élsz.mire mész vele mikor se igy se ugy nem lehet szinte állást találni.max a diplomáddal elmehtsz takaritani vazze ha szerencséd van.van rokonom akinek nincs végzettsége de 4háza van!!!!a ásik meg diplomával alig él.na ezen gondolkozz hülye gyerek mielött egy álomvilágrol irsz ami nem létezik.
vuvuzela 31 vagyok ugyhogy menja netnácis baromságaiddal innen a fenébe.
sokkal jobb mint a kommunizmus.a demokráiával akkora baj nem is lenne ha ugy lenne megvalositva ahogy az meg van irva a könyvekben.de nem ugy van.a kommunizmusban meg azért kinyirnak ha 2 szot szolsz.a fasizmusban meg van szabadságod nem?hacsak nem kezdesz el hitler ellen beszélni...
áldozatokról meg annyit hogy a ruszkik gyilkoltak mindenkit a németek meg válogattak...
Kezdem sajnálni az x karaktert, amit egy szefósra pazaroltam.
(hidd el, hogy nem takarítani fogok:)
ha 2 szot szolsz.a fasizmusban meg van szabadságod nem?hacsak nem kezdesz el hitler ellen beszélni...
Hitler meghalt te ökör! Nem fog feltámadni! Egyáltalán miért hőbörögsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!