Orbán miért nem költ az egészségügyre, amikor lenne rá pénz? Mi célja lehet ezzel?
Magyarországon nő a születéskor várható élettartam, a koronavírus halálozások miatt volt csökkenő tendencia 2-3 évig.
Ez a cikk 2021-ig szól. Mi a helyzet 2022-t és 2023-at illetően?
"Nyugodtan hozhatsz statisztikát róla."
Neked kellene, hisz neked volt egy kijelentésed, amit egy elavult statisztikával próbáltál igazolni.
"Én azt cáfoltam, hogy csak a koronavírus okozta halálozások miatt lett volna csökkenő tendencia 2-3 évig."
Mi erre a cáfolatod konkrétan?
"Már jóval a kornavírus-járvány előtt csökkent Magyarországon a várható élettartam, tehát jóval mélyebb és rendszerintű problémák vannak az egészségügyben."
Csakhogy ez a kijelentésed sem igaz, a koronavírus-járvány előtt sem csökkent Magyarországon a várható élettartam.
Nem, neked volt az az állításod, hogy nő Magyarországon az élettartam. Ezt nem sikerült bizonyítanod.
Én viszont bizonyítottam azt, hogy nem volt igaz az állításod, mely szerint csak a koronavírus okozta halálozások miatt volt csökkenő tendencia 2-3 évig. Már a koronavírus-járvány előtt, 2019-ben csökkenni kezdett a várható élettartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!