Lassan lecseng a kegyelmi botrány. Lecseng? Vajon hányan vették a fáradtságot és olvasták el K Endre levelét eddig?
Mivel 0rbán pedofil ezért Biden!!
Ennyi....ki mit nem ért?!
Brüsszel, Soros, Biden, Gyurcsány!!!
75: köszönöm a dicséretet:)
Nos, annyira nem kedvelem a megafont, meg a fidesz világot sem, mert ugyanúgy megvan benne a képmutatás. Pl Orbánék ügyvédje hogy a turoba került az igazgató mellé? Meg az egyéb összefonódások, nem a világom, maradjunk annyiban. Ettől még a szexuális devianciák terjedése, terjesztése Nyugatról igaz! Mindenki arról a szegény gyerekről beszél, aki öngyilkos lett a pedo igazgató miatt. Esetleg azokról is lehetne beszélni, akik gyermekként nemválto mütéten estek át, majd később lelki problémáik lettek emiatt és öngyilkosok lettek? Vagy ilyen esetekben ugye nincs felelős. Vagy várj, ilyen emberek nem is léteznek igaz? Mert nem ír róluk a média, tehát nincsenek.
Magyarországon egészen biztosan nem volt erre példa. Akkor meg miért foglalkozol vele? Azzal nem foglalkozol, hogy Navalnijt meg megölték Oroszországban? Csak azzal, hogy mit csinálnak azok, aki ellen Fidesz uszít?
Előbb itthon kéne rendbe hozni a dolgokat, majd utána akard megváltoztatni a nyugatot!
A következő tippem a Mihazánk! Mihazánkos vagy, ugye? Azok tudják ennyire gyűlölni a másik oldalt...
Ez amúgy érdekes. A legtöbb balliberális valószínűleg nem gyűlöli a jobbosokat, akik meg sokszor égetni akarnák őket, mindenféle idióta koholt váddal... ki az isten akarna gyerekeket műteni? Kinek jó? Egészen biztos vagyok benne, hogy egy ilyen magyar ember sincs, képzeld, még a melegek sem.
77: Nos, nem vagyok mi hazánkos, bár gondolkodtam azon, hogy most júniusban rájuk szavaztak. De nem jött be ahogy Toroczkai ráállt a pedo hiszti vonalra, egyböl tüntetést szervezve K Endre házához. Másrészt lassan világcsúcsot dönt az egy mondatban elhangzó Orbán ozást illetően. Navalnij: miért ölték volna meg? Milyen veszélyt jelentett ő Putin rendszerére? Egyáltalán: ö halt meg, biztosan tudjuk? Nem egyértelmű, ahogy Navalnij egész élete nem (volt) az.
Nem a felnőtt akarja átültetni a gyereket, ez nem úgy müködik! Egyszerüen olyan atmoszférát, "kultúrát" teremtenek, körítést, amikor a gyerek már maga dönt. Mert ez cool, trendi. Mert akkor boldog lesz, stb stb. A szülö meg lelkesen tapsol, hogy mennyire fejlett világban él, hogy már ez is lehetséges. Aztán meg hamar kiderül: nem, a gyerek nem boldog attól, hogy megpiszkálták a születési identitását, pszichológushoz kell vinni. Mindezt persze még véletlenül sem saját költségen.
az ég világon senki nem csinál ilyet a gyerekével. Amíg a fidesz be nem hozta ezt a sztorit, magyarországon senkinek nem jutott volna eszébe - szerintem a legtöbb kiskorú az interneten jut hozzá ilyenekhez... nekem a melegekkel semmi bajom, mindenki kap valamit születésekor, aztán azzal fekszik össze, akivel akar. A transzneműeket nehezebben értem meg, viszont nagykorúként azt gondolom, mindenki csináljon amit akar, de ne legyen rám mérges, ha nem ismerem el természetesként, hogy fiúként ő lány, vagyha lányként fiú, vagy ha épp nembináris. Ha emberként normális, akkor elvagyok vele, de ezt még nekem is nehéz felfogni. Pedig én aztán elég liberális vagyok, és a melegség története, lélektana engem foglalkoztat.
A gyerekeket viszont nem az lmbtq-mániákus szülőktől kell félteni (nem hiszem, hogy mo-n lenne ilyen korosztály amúgy), hanem akkor már az internettől, ahol mindent is látnak. Nekem vannak olyan transznemű ismerőseim, akik maguktól találták ki, hogy mik akarnak lenni, a szüleik meg megvetik őket, kitagadják, stb...
Nem tudom, te hol láttál ilyen szülőket, én sehol. Magyarországon egészen biztos nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!