Lassan lecseng a kegyelmi botrány. Lecseng? Vajon hányan vették a fáradtságot és olvasták el K Endre levelét eddig?
nem tudom, miért érdeked ezt a férfi mosdatni. Nagyon gáz, égeted magad.
A lelked meg a pokolban fog égni, vigyázz!
29 Ki akarja szentté avatni? Mindösszesen két kérdésre keresem a választ:
1.Miért írt K Endre ilyen hosszú nyílt levelet, amiben ártatlannak vallja magát? Azért ez nem általános. Hányan tették ugyanezt a magukat ártatlannak vallók közül?
2.Miért csak nagyon kevés fórumon érhető el a levél, ki távolította el a facebookrol?
3. A bíróságot miért nem lehet kérdezni az általa felvetett kérdésekről? Tudom, tudom, a bíróság nem nyilatkozik sajtónak, meg senkinek, mert nem kell neki. Mégis, azért ez egy kivételes eset, amely miatt Magyarország legfőbb közjogi méltóságának kellett lemondania. Egyáltalán, megkereste bárki is a bíróságokat az ügyben?
Én nem vitatkozom senkivel, egyszerü kérdéseket teszek fel, nem bonyolultakat. Nem azzal van a gondom, hogy valaki bűnösnek gondolja K Endrét. Tegye. Ez a hivatalos álláspont, az emberek 99 százaléka így gondolja.Én viszont nem fogok beállni sem azok táborába, akik a 'nálunk a kis hibának is van következménye, a másik oldalon a nagy bűnnek sincs' mantrát, sem azok táborába, akik a 'fuj, mocskos pedo fidesz, pedo Orbán!' mantrát tolják,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!