Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan lecseng a kegyelmi...

Lassan lecseng a kegyelmi botrány. Lecseng? Vajon hányan vették a fáradtságot és olvasták el K Endre levelét eddig?

Figyelt kérdés
K Endre elég hosszan, részletesen fejtette ki, milyen módon, hogyan kreáltak ellene egy koncepciós eljárást. Mentő tanúit nem hallgatták meg, ugyanazon cselekmények miatt másokat nem vettek elő stb stb. Vajon az általános dühöngés,örjöngés közepette hányan olvasták el a nem annyira hosszú levelét?
2024. febr. 22. 14:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/103 anonim ***** válasza:
76%
jól fizet a fityesz ? és aki megölte magát az is csak álmodta hogy moleszterálták . mocskos pedó segítő mosdató vagy
2024. febr. 22. 17:41
 22/103 anonim ***** válasza:
67%

nem tudom, miért érdeked ezt a férfi mosdatni. Nagyon gáz, égeted magad.

A lelked meg a pokolban fog égni, vigyázz!

2024. febr. 22. 18:09
 23/103 A kérdező kommentje:
K Endre levelének akkor lett volna értelme, ha mondjuk félnie kellett volna attól, hogy visszavonják a kegyelmét. Erről viszont szó sem volt, mivel kegyelmet nem lehet visszavonni. Akkor mégis mi haszna volt a számára? Elvileg semmi.Max mindenki újból belétörölhette a cipöjét: nézd, a pedofilvédö hogyan próbálja mentegetni magát!Ha hallgatott volna, pont azzal igazolta volna a bűnösségét.
2024. febr. 22. 19:21
 24/103 anonim ***** válasza:
89%
#23 szerintem ezzel jobban igazolja a bűnösségét, főleg, hogy azóta letörölték a levelét, plusz rebesgették, hogy nem is ő írta...
2024. febr. 22. 19:38
 25/103 anonim ***** válasza:
100%
lásd be: a fidesz hibázott. Mindenkivel előfordul.
2024. febr. 22. 19:38
 26/103 anonim ***** válasza:
8%
Elképesztő örült cinikus a világ, hogy pont egy ártatlan ember meghurcolásából lett ekkora hiszti. Vagyis mindenféle értelmes ok nélkül.
2024. febr. 22. 22:41
 27/103 A kérdező kommentje:
21: Ki beszélt arról, hogy a pedofil igazgatót felmenteném? Pusztán azt vetettem fel, hogy K Endre miért írt 14 oldalas levelet, melyben ártatlannak vallja magát? Persze a rendőrségen, a bírósági tárgyaláson, meg még a börtönben is majdnem mindenki ártatlannak vallja magát. Na de egy kegyelmi döntés után? Kónya Endrének ebből a levélből láthatóan semmi haszna nem származott, és azzal nagyjából tisztában lehetett, hogy egymaga kevés lesz a bal és jobboldali média bűnös,monnyon le kampánya ellen. Sokatmondó, hogy a pedofil igazgatónak eszébe nem jutott semmilyen nyílt levelet közzétenni, vagy üzenni.
2024. febr. 23. 09:56
 28/103 A kérdező kommentje:
24: Igen,letörölték a levelét. Szeretném tudni, ez a Facebook döntése volt vagy K Endréé. Nagyon nem mindegy.
2024. febr. 23. 10:00
 29/103 anonim ***** válasza:
tök mindegy veled vitázni, akkor avasd szentté K. Endrét, biztosítsd a támogatásodról, stb. Én nem akarok többet olyannal beszélni, aki ekkora marhaságokat gondol és nincs józan esze.
2024. febr. 23. 10:44
 30/103 A kérdező kommentje:

29 Ki akarja szentté avatni? Mindösszesen két kérdésre keresem a választ:

1.Miért írt K Endre ilyen hosszú nyílt levelet, amiben ártatlannak vallja magát? Azért ez nem általános. Hányan tették ugyanezt a magukat ártatlannak vallók közül?

2.Miért csak nagyon kevés fórumon érhető el a levél, ki távolította el a facebookrol?

3. A bíróságot miért nem lehet kérdezni az általa felvetett kérdésekről? Tudom, tudom, a bíróság nem nyilatkozik sajtónak, meg senkinek, mert nem kell neki. Mégis, azért ez egy kivételes eset, amely miatt Magyarország legfőbb közjogi méltóságának kellett lemondania. Egyáltalán, megkereste bárki is a bíróságokat az ügyben?

Én nem vitatkozom senkivel, egyszerü kérdéseket teszek fel, nem bonyolultakat. Nem azzal van a gondom, hogy valaki bűnösnek gondolja K Endrét. Tegye. Ez a hivatalos álláspont, az emberek 99 százaléka így gondolja.Én viszont nem fogok beállni sem azok táborába, akik a 'nálunk a kis hibának is van következménye, a másik oldalon a nagy bűnnek sincs' mantrát, sem azok táborába, akik a 'fuj, mocskos pedo fidesz, pedo Orbán!' mantrát tolják,

2024. febr. 23. 11:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!