Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan lecseng a kegyelmi...

Lassan lecseng a kegyelmi botrány. Lecseng? Vajon hányan vették a fáradtságot és olvasták el K Endre levelét eddig?

Figyelt kérdés
K Endre elég hosszan, részletesen fejtette ki, milyen módon, hogyan kreáltak ellene egy koncepciós eljárást. Mentő tanúit nem hallgatták meg, ugyanazon cselekmények miatt másokat nem vettek elő stb stb. Vajon az általános dühöngés,örjöngés közepette hányan olvasták el a nem annyira hosszú levelét?
febr. 22. 14:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/103 A kérdező kommentje:
Persze, a bíróság elítélte több szinten is. Miért ne tette volna? Ha megkérdőjelezték volna annak az 1-2 embernek a szavahihetőségét,aki rávallott, akkor ilyen alapon annak a 8-10nek is meg lehetett volna kérdöjelezni, akik a pedo igazgatóra vallottak. Akkor pedig bukott volna az egész ügy. Hogy miért nem jött elő K Endre a levéllel a botrány kirobbanása elött? Pusztán azért mert senki nem lett volna kíváncsi rá. Ö meg miért teregette volna ki a kálváriáját ? Egyébként a botrány akkor is borítékolható lett volna. Az ellenzéki szavazók számára szimplán nem opció, hogy Kónya Endre ártatlan. Nem azért mert több szinten is elítélték. Mi is a helyzet akkor DK-s Varjú elvtarssal. Akkor Ö is bűnös, mert most másodfokon is elítélték? Fegyör? Vagy olyankor egyböl jön a fidesz bíróság mantra? Szóval fideszes bíróság elítélte K Endrét, mert már akkora volt a szar, annyira bűnös volt,hogy hiába voltak gigantikus fidesz kapcsolatai, el kellett öt ítélni. Na de itt jön be a levél. Ugyanis annyian azért nem vallottak K Endre ellen. 1-2 ember. Azok nem hazudhattak? Az elképzelhetetlen? Az egész nyilvánosságban kialakult egy kép, amint K Endre behivja magához a reszketö, remegö tizenévest és ráparancsolt: most ezt a vallomást nem írod meg/ visszavonod. Bevallom, a levele elolvasása után, mert ö írta ez bebizonyosodott, némiképp megkérdőjeleződött ez a narrativa bennem. De azt készséggel elismerem, egy fidesz, egy Orbán gyülölö ellenzéki nem kételkedhet a bíróság ítéletében, mert akkor. továbbiakban a pedo fidesz mantra némiképp érvényét veszítené.
febr. 22. 15:25
 12/103 A kérdező kommentje:
Jó lenne felismerni, a bíróság némely esetben nem igazságot szolgáltat, hanem jogot. Maradjunk annyiban: igazságot a legkevesebb esetben szolgáltat. Soroksári futonö gyilkosa: váltig tagadja, ö ölte volna meg az áldozatot. Megnéztem a vele készült interjút. Ö volt. Mert olyan nincs hogy látok egy félig lemeztelenitett holttestet, odamegyek, kifosztom és továbbállok. Ilyen nincs, teljesen életszerűtlen. Mindezt azért hozom fel, mert természetesen én sem gondolom ártatlannak mindazokat, akik magukat annak vallják. Ilyen alapon a börtönök háromnegyede üres lenne.
febr. 22. 15:34
 13/103 anonim ***** válasza:
100%

mi ez a K. Endre talpnyalás???

Hogy jön ide a soroksári futónő gyilkosa???? Meg mindenki más????

Ez most egy egyszeri ügy, ezen van kiakadva az ország.

Ha ennyire ártatlan volt, akkor kommunikálja azt Novák meg Varga Jucus meg Balog meg Orbán, hogy tévedésből tartóztatták le, hamisan tanúztak, stb. De ez nem történt meg, egyelőre semmi oka nincs annak, hogy miért engedték szabadon. Ha tényleg tévesen ítélték el, akkor ezt már az elején is elmondhatták volna azok, akik felmentették.

Ne mentegesd. Nem tudom, kicsodád vagy miért rajongsz érte ennyire, de hidd el, nem bűntelen.

"Hogy miért nem jött elő K Endre a levéllel a botrány kirobbanása elött? Pusztán azért mert senki nem lett volna kíváncsi rá." Hát ez elég érdekes mentegetés.

"Ugyanis annyian azért nem vallottak K Endre ellen. 1-2 ember. Azok nem hazudhattak? Az elképzelhetetlen?" - Mivel a tanúk felesküdtek arra, hogy igazat mondanak, ezért ellenük is eljárást kéne indítani. Miért nem történt még meg?

Ráadásul, ha jól tudom, a levél után törölték is az oldalt, nem?

Fogadd el, drágám: az ember bűnös volt, akik felmentették, szintén megkérdőjelezhetőek erkölcsileg.

És akik feljelentették, ha jól tudom, a bántalmazott gyerekek, biztos nem valami csekély bosszúból tették...

Ha nem fogadod el más véleményét, akkor meg ez van. Rajongj tovább a hazug kormányodért. Gratulálok. Szerintem jobban tennéd, ha elkezdenél kérdéseket feltenni - de nem azoknak, akik nem fidesz szavazók. Tegyél fel kérdéseket a kormánnyal kapcsolatban. Mi ez a nagy susmus? Amikor először szivárogtak a hírek, akkor az origo, Pesti srácok, stb mind azt nyilatkozták, hogy ez kamu, ez a sztori nincs is így, stb stb...

febr. 22. 15:47
 14/103 anonim ***** válasza:
100%

ajánlom figyelmedbe ezt a három kérdést:

[link]

febr. 22. 15:48
 15/103 anonim ***** válasza:
100%
a börtönökben mindenki ártatlan
febr. 22. 16:02
 16/103 anonim ***** válasza:
96%
Attól hogy ő ártatlannak mondja magát, még jogerősen elítéltek, tehát önmaga mosdatása hazugság
febr. 22. 16:13
 17/103 anonim ***** válasza:
100%

Higgyuk el, hogy artatlan, mert o magararol ezt allitja?

Elitelte a birosag, plusz tobb kollegaja, diak vallomasa alapjan is bunos.

Valahogy az utobbiak hihetobbek.

febr. 22. 16:38
 18/103 A kérdező kommentje:
Jogerosen eliteltek, persze. De hany meg hany botranyos biroi itelet volt mar eddig a tortenelemben, akar elitelo, akar felmento. Egy biro nem hibazhat? Meg egyszer: ertem a fideszes allaspontot. Ez a kegyelem rank egett volna, a lemondas helyes, egyszersmind az egeszbol elonyt is lehet kovacsolni. A kovetkezo honapok a heveny gyurcsanyozasrol fognak szolni. Juniusra a komplett ellenzek ossze lesz masszivan gyurcsanyozva. Hacsak, nem vesznek vele ossze csunyan a tobbi ellenzeki part. De akkor meg egy veszekedo ellenzek lep a valasztok ele. Szoval ertem a fideszes narrativat. De ertem az ellenzeket is: a fideszt mindenkepp ossze kell pedofilozni, mert akkor esetleg valahogy, valamikor Orbanig is eler az ugy. Gyurcsanyozas versus fideszpedozas. Nagyon magas szintu kozbeszedre kell tehat felkeszulni a kovetkezo idoszakban is. En mindenesetre itt kiszalltam. Ez olyannira alacsony szint, hogy keptelen vagyok ennyire melyre lemenni. Tippem szerint egy sulyos ellenzeki vereseg lesz a vege juniusban. Ugyanis Orban szimplan kijelentette: pedofiloknak nincs kegyelem. Ellenben gyurcsanynak mindig is volt es lesz kegyelem az ellenzeki oldalon. Ez el is donti a kerdest. K Endre nem rokonom, nem ismerosom. De ha bunos, megis miert irta a levelet? A kegyelmet megkapta mar, semmilyen jelentosege nem volt es nincs is annak, hogy o nyilvanossagra hozott egy ilyen levelet. Elonye sem szarmazik belole, kozel nyugdijas koru. Akkor megis miert faradt? Ep esszel nem gondolhatta, hogy egy level megvaltoztatja a kozhangulatot. Bocs a kozpontozas, ekezetek hianya miatt.
febr. 22. 16:53
 19/103 anonim ***** válasza:
100%

"Jogerosen eliteltek, persze. De hany meg hany botranyos biroi itelet volt "

Tehát elítélte egy bíró elsőfokon, elítélte egy másik bíró másodfokon, elítélték megint mások a kúriába harmadfokon.

Van a kezembe egy cigi, odahívok egy embert megkérdem mi van benne közli cigi, odahívom a másik embert közli ő is cigit lát, harmadjára 3 embert hívok oda mind a 3 azt mondja cigi van a kezembe.

Ez mit jelent? Persze hogy azt nem is volt cigi a kezemben. Mocskos pedofil segítő senkiházi román mocsok ne mosdassa magát mikor erőszakosan gyerekeket bántalmaz ne vallják be a haverja rendszeresen megerőszakolta őket.

febr. 22. 17:02
 20/103 anonim ***** válasza:
100%

Novak Kati tavaly “veletlenul” epp abban az erdelyi faluban nyaralt, ahonnan K. Endre csaladja szarmazik. Foto is van rola.

Ez is arra enged kovetkeztetni, hogy barati/erdeki alapon kapott kegyelmet es nem azert, mert artatlan.

febr. 22. 17:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!