Lassan lecseng a kegyelmi botrány. Lecseng? Vajon hányan vették a fáradtságot és olvasták el K Endre levelét eddig?
mi ez a K. Endre talpnyalás???
Hogy jön ide a soroksári futónő gyilkosa???? Meg mindenki más????
Ez most egy egyszeri ügy, ezen van kiakadva az ország.
Ha ennyire ártatlan volt, akkor kommunikálja azt Novák meg Varga Jucus meg Balog meg Orbán, hogy tévedésből tartóztatták le, hamisan tanúztak, stb. De ez nem történt meg, egyelőre semmi oka nincs annak, hogy miért engedték szabadon. Ha tényleg tévesen ítélték el, akkor ezt már az elején is elmondhatták volna azok, akik felmentették.
Ne mentegesd. Nem tudom, kicsodád vagy miért rajongsz érte ennyire, de hidd el, nem bűntelen.
"Hogy miért nem jött elő K Endre a levéllel a botrány kirobbanása elött? Pusztán azért mert senki nem lett volna kíváncsi rá." Hát ez elég érdekes mentegetés.
"Ugyanis annyian azért nem vallottak K Endre ellen. 1-2 ember. Azok nem hazudhattak? Az elképzelhetetlen?" - Mivel a tanúk felesküdtek arra, hogy igazat mondanak, ezért ellenük is eljárást kéne indítani. Miért nem történt még meg?
Ráadásul, ha jól tudom, a levél után törölték is az oldalt, nem?
Fogadd el, drágám: az ember bűnös volt, akik felmentették, szintén megkérdőjelezhetőek erkölcsileg.
És akik feljelentették, ha jól tudom, a bántalmazott gyerekek, biztos nem valami csekély bosszúból tették...
Ha nem fogadod el más véleményét, akkor meg ez van. Rajongj tovább a hazug kormányodért. Gratulálok. Szerintem jobban tennéd, ha elkezdenél kérdéseket feltenni - de nem azoknak, akik nem fidesz szavazók. Tegyél fel kérdéseket a kormánnyal kapcsolatban. Mi ez a nagy susmus? Amikor először szivárogtak a hírek, akkor az origo, Pesti srácok, stb mind azt nyilatkozták, hogy ez kamu, ez a sztori nincs is így, stb stb...
ajánlom figyelmedbe ezt a három kérdést:
Higgyuk el, hogy artatlan, mert o magararol ezt allitja?
Elitelte a birosag, plusz tobb kollegaja, diak vallomasa alapjan is bunos.
Valahogy az utobbiak hihetobbek.
"Jogerosen eliteltek, persze. De hany meg hany botranyos biroi itelet volt "
Tehát elítélte egy bíró elsőfokon, elítélte egy másik bíró másodfokon, elítélték megint mások a kúriába harmadfokon.
Van a kezembe egy cigi, odahívok egy embert megkérdem mi van benne közli cigi, odahívom a másik embert közli ő is cigit lát, harmadjára 3 embert hívok oda mind a 3 azt mondja cigi van a kezembe.
Ez mit jelent? Persze hogy azt nem is volt cigi a kezemben. Mocskos pedofil segítő senkiházi román mocsok ne mosdassa magát mikor erőszakosan gyerekeket bántalmaz ne vallják be a haverja rendszeresen megerőszakolta őket.
Novak Kati tavaly “veletlenul” epp abban az erdelyi faluban nyaralt, ahonnan K. Endre csaladja szarmazik. Foto is van rola.
Ez is arra enged kovetkeztetni, hogy barati/erdeki alapon kapott kegyelmet es nem azert, mert artatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!