Lassan lecseng a kegyelmi botrány. Lecseng? Vajon hányan vették a fáradtságot és olvasták el K Endre levelét eddig?
87 köszönöm szépen, egészséges vagyok és normális körülmények között nőttem föl, szerető családban, biztonságban. Nem úgy, mint szerencsétlen gyerekek, akit Vásárhelyi és Kónya tönkretett.
Nekem igazából csak a szívem facsarodik bele, hogy ez még mindig húzódik és sokaknak újra meg újra át kell élniük a traumákat. Mint például az rtl videóján annak a szegény fiúnak.
Nem beteg vagyok, kedves, csak empatikus, jólelkű ember, akinek megadatott az, hogy legyen az átlagnál kicsivel magasabb eq-ja és iq-ja.
Viszont ebben lehet nincs igazam, talán mégis alacsonyabb az iq-m: egyáltalán nem értelek téged, de szerintem nem is foglak.
Remélem, nincs és nem is lesz gyereked.
90, jó kérdés, de szerintem csak egy mániákus fideszes, aki nagyon próbálja mosdatni a Kónyát, és nem akarja elhinni, hogy egy bűnbandát imád.
Vagy az a haver, aki az újságírókat osztotta ki a minap xd
kérdező, ez alapján a videó alapján is ártatlannak tartod Kónyát? Ha annyira nagyon ártatlan, miért nem mondja el az újságíróknak?
És mit szólsz ahhoz, hogy belement egy újságíró autójába?
Nem tartod egy kicsit sem pofátlannak?
Miért nem mondta el az újságíróknak? Talán mert egy nyílt levelet mar közzétett, amiben leírta az allaspontjat. Az újságíró egy külön állatfajta lenne, akinek külön nyilatkozni kell?
A kerdeseimre továbbra sem kaptam választ.
Egy: ha már kegyelmet kapott K Endre, es nyugdíjhoz közel áll, ugyan miért bizonygatja bőszen az ártatlanságát? Hiszen veszély nem fenyegeti, a kegyelmet nem vonhatják vissza.
Kettő: csomó áldozat van, közülük miért csak egyet próbált ravenni a vallomasa megvaltoztatasara, mit ért volna el ezzel a nagy büdös semmin kívül?
Három: miért ne lenne elképzelhető hogy vele kapcsolatban nem igaz az áldozat vallomasa?
Negy: Előfordult e már hogy a bíróságok igazságtalan ítéletet hoztak? Szerintem meglehetősen sokszor. Egyik esetben a jobboldali tabor elégedetlen egy rakás ítélettel, másik esetben a baloldali.
Sok kommentelő csak személyeskedni tudott, meg különféle idota elméleteket kitalálni, hogy ilyen meg olyan kapcsolatban lehetek K Endrevel. Most komolyan haver,szerinted a gyakori a világ közepe, amit 100 ezrek, milliok követnek és K Endre megkért, ugyan szóljak már egy keveset az érdekében?
Az értelmes hozzászólásokat viszont még ha egyet nem értök is, köszönöm.
97, én megválaszoltam a kérdést: bűnös volt, ezért ültették le.
Ha ártatlan lett volna, nem kegyelmet kapott volna, hanem kártérítést... kegyelmet az kaphat, aki bűnös volt. Ha nem volt bűnös, nem kapott volna kegyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!