A mai tüntetés csökkentette a Fidesz népszerűségét?
Figyelt kérdés
febr. 16. 21:59
51/53 anonim válasza:
#47 a pénteki nem egy ellenzéki tüntetés volt... nézz utána a szervezők munkásságának: legalább annyira szidják az ellenzéket, mint a kormányt.
52/53 anonim válasza:
kedves utálkozó hozzászólók, akik a baloldal megmozdulásának látják a pénteki tüntetést, előbb nézzék meg, és utána gondolják át, vajon tényleg így van-e!
53/53 anonim válasza:
Én ugyan nem mondtam, hogy balodali tüntetés volt. Sőt, mivel a 36-ot is én írtam, egyértelmű kell legyen, hogy nem tartom annak.
Ettől még az a véleményem, hogy az ellenzék ezt is a saját céljaira használja, és egyáltalán nem a gyermekek érdekében!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!