A mai tüntetés csökkentette a Fidesz népszerűségét?
Nem tüncikéztem, meg 1500km-ről nehéz.
Nem is kell hogy érdekeljen, csak tükrözi az IQ-d, ezért írtam gondolkodj el azon ha mindenki szembe megy veled vajon nem-e te vagy fogyatékos? :)
Aksi gyárba néztél már melót rákkeltő anyagért hogy tudsz szippantani?
Azért voltak sokan, mert a gyermekvédelemmel alapvetően mindenki egyetért, mindenki úgy gondolja, hogy a pedofília elfogadhatatlan.
A szervezők pedig a fiatalok körében ismert személyiségek voltak, akiknek rengeteg követője van, és szerencsére nem politikusok. A politikusokból ugyanis mindenkinek elege van, a saját elvakultan szélsőséges szimpatizánsaikat leszámítva, és ez mindkét oldalról elmondható.
Jó lenne, ha ezt a politikusok is észrevennék végre, és mindent megtennének, nem, nem egymás lejáratásáért, hanem valóban a gyerekek védelme érdekében, hogy se iskolaigazgatók, se pedagógiai asszisztensek ne tudják sem szexuálisan, sem máshogy kihasználni őket.
Jó lenne, ha arra is rájönne mindenki, hogy a pedofileket nem a politika érdekli, és akármelyik párt van hatalomban, ilyen beteg ösztönű emberek mindig lesznek. Nem politikusok lemondásával lehet a gyerekeket tőlük megszabadítani, ez sokkal inkább orvosi-pszichológiai probléma. A már ismert pedofileket kezelni kell, a még ismeretleneket felderíteni, gyerekekkel, fiatalokkal kapcsolatba kerülő munkakörökből kiszűrni. Sajnos, egy ilyen törekvésnek egyáltalán nem kedvez a Nyugatról kiinduló, és fokozatosan mindenütt eluralkodó LMBTQ-mánia, ami mindenféle szexuális irányultság elfogadását követeli. Sajnos, pont felőlük hallani olyas hangokat is, hogy esetleg a pedofíliát is el kellene fogadni.
Talán az ilyen esetek nekik is megmutatják, hogy NEM! a pedofília sosem lesz elfogadható, olyan mélyre nem süllyedhet az emberiség!
#36 pedig egészen sokáig azt hittem, hogy értelmes vagy.
Nem a nyugati lmbtq mánia miatt vannak pedofilok, és nem a nyugat miatt nézi el a kormány a pedofíliát, ha éppen neki az tetszik.
Jó lenne végre nem másra mutogatni..
Na és a pedofil papok? Ők is nyugatról jöttek?
#38 a kormány média meg azt kamuzza, hogy a meleg és pedofil ugyanaz.
Ebben az országban sokkal több egyházi személyről derült ki borzalmas dolog, mint meleg személyről... És itt most nem mosom egybe a pedofíliát. (Arról meg már ne is beszéljünk, hogy ezek közül az eshetőségek közül szinte az összes botrányba keveredett személy közül fidesz közeli volt.)
Pont erről van szó, és pont erre világítottam rá, és pont ezt nem hajlandók megérteni, akik mindenáron politikát akarnak belevinni mindenbe!
A pedofilia nem politikafüggő. Ez egy nemi eltévelyedés, betegség. Nem lesznek többen, sem kevesebben a politikai divatirányzatok hatására.
Politikamentesen, pontosabban a különböző politikai irányzatoknak összefogva kellene fellépni ellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!