Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai tüntetés csökkentette a...

A mai tüntetés csökkentette a Fidesz népszerűségét?

Figyelt kérdés
febr. 16. 21:59
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
44%

Nem tüncikéztem, meg 1500km-ről nehéz.

Nem is kell hogy érdekeljen, csak tükrözi az IQ-d, ezért írtam gondolkodj el azon ha mindenki szembe megy veled vajon nem-e te vagy fogyatékos? :)

Aksi gyárba néztél már melót rákkeltő anyagért hogy tudsz szippantani?

febr. 18. 01:04
 32/53 anonim ***** válasza:
75%
32 vagyok + szerintem nem a tüntetés csökkentette a fidesz népszerűségét, hanem az a botrány, ami miatt maga a tüntetés is megtörtént.
febr. 18. 01:10
 33/53 anonim ***** válasza:
0%
Nem csökkentette.
febr. 18. 06:28
 34/53 anonim ***** válasza:
56%
A pedofil szavazók körében biztos nem. Itt is vannak akik továbbra is a gyerek molesztálókat és zsarolókat éltetik aprópénzért.
febr. 18. 08:15
 35/53 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kaptak a lumpenprolik akik kimentek hőbörögni, egy sört, vagy üdítőt vagy pènzt.
febr. 18. 10:24
 36/53 anonim ***** válasza:
64%

Azért voltak sokan, mert a gyermekvédelemmel alapvetően mindenki egyetért, mindenki úgy gondolja, hogy a pedofília elfogadhatatlan.

A szervezők pedig a fiatalok körében ismert személyiségek voltak, akiknek rengeteg követője van, és szerencsére nem politikusok. A politikusokból ugyanis mindenkinek elege van, a saját elvakultan szélsőséges szimpatizánsaikat leszámítva, és ez mindkét oldalról elmondható.

Jó lenne, ha ezt a politikusok is észrevennék végre, és mindent megtennének, nem, nem egymás lejáratásáért, hanem valóban a gyerekek védelme érdekében, hogy se iskolaigazgatók, se pedagógiai asszisztensek ne tudják sem szexuálisan, sem máshogy kihasználni őket.

Jó lenne, ha arra is rájönne mindenki, hogy a pedofileket nem a politika érdekli, és akármelyik párt van hatalomban, ilyen beteg ösztönű emberek mindig lesznek. Nem politikusok lemondásával lehet a gyerekeket tőlük megszabadítani, ez sokkal inkább orvosi-pszichológiai probléma. A már ismert pedofileket kezelni kell, a még ismeretleneket felderíteni, gyerekekkel, fiatalokkal kapcsolatba kerülő munkakörökből kiszűrni. Sajnos, egy ilyen törekvésnek egyáltalán nem kedvez a Nyugatról kiinduló, és fokozatosan mindenütt eluralkodó LMBTQ-mánia, ami mindenféle szexuális irányultság elfogadását követeli. Sajnos, pont felőlük hallani olyas hangokat is, hogy esetleg a pedofíliát is el kellene fogadni.

Talán az ilyen esetek nekik is megmutatják, hogy NEM! a pedofília sosem lesz elfogadható, olyan mélyre nem süllyedhet az emberiség!

febr. 18. 10:46
 37/53 anonim ***** válasza:
60%

#36 pedig egészen sokáig azt hittem, hogy értelmes vagy.

Nem a nyugati lmbtq mánia miatt vannak pedofilok, és nem a nyugat miatt nézi el a kormány a pedofíliát, ha éppen neki az tetszik.

Jó lenne végre nem másra mutogatni..

Na és a pedofil papok? Ők is nyugatról jöttek?

febr. 18. 11:26
 38/53 anonim ***** válasza:
45%
#37 Pedofil papok? 1000-ből 1. A liberàlis mèdia pedig úgy tàlalja, mintha mindennapos lenne.
febr. 18. 11:29
 39/53 anonim ***** válasza:

#38 a kormány média meg azt kamuzza, hogy a meleg és pedofil ugyanaz.

Ebben az országban sokkal több egyházi személyről derült ki borzalmas dolog, mint meleg személyről... És itt most nem mosom egybe a pedofíliát. (Arról meg már ne is beszéljünk, hogy ezek közül az eshetőségek közül szinte az összes botrányba keveredett személy közül fidesz közeli volt.)

febr. 18. 14:15
 40/53 anonim ***** válasza:
60%

Pont erről van szó, és pont erre világítottam rá, és pont ezt nem hajlandók megérteni, akik mindenáron politikát akarnak belevinni mindenbe!

A pedofilia nem politikafüggő. Ez egy nemi eltévelyedés, betegség. Nem lesznek többen, sem kevesebben a politikai divatirányzatok hatására.

Politikamentesen, pontosabban a különböző politikai irányzatoknak összefogva kellene fellépni ellene.

febr. 18. 14:16
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!