A mai tüntetés csökkentette a Fidesz népszerűségét?
Figyelt kérdés
febr. 16. 21:59
13/53 anonim válasza:
Nem oké, de az akkor sem pedofilia.
14/53 anonim válasza:
Szerintem pedig nem a neve a lényeg, hanem, hogy elfogadhatatlan. Mégis pont a balodal szimpatizánsai keltek a védelmére. Ugyan miért?
15/53 anonim válasza:
444.hu Mészáros Juli jól beszólt a korán haza igyekvő tüntetőknek...xD
február 16., 19:52
Páran már elindultak haza. Vélhetően azok, akik félnek attól, hogy nem lesz ülőhelyük a BKV járatain.
Mészáros Juli
16/53 anonim válasza:
És lám, most is! A pedofil, gyerekekkel szexelő pedagógiai asszisztens tettét most is védik azok, akik engem lepontoztak, 11-gyel meg egyetértenek.
Ennyit arról, mennyire álltok ti valójában a gyerekek mellett.
17/53 anonim válasza:
Hát meg van véleményem valásosokrol hogy, már ők is pedofil simogatokat védenek.
18/53 anonim válasza:
16,
Te nem vagy tisztában azzal, mi a pedofilia.
19/53 anonim válasza:
Az csökkenti a fidesz népszerűségét, hogy kiderült róla hogy egy pedofil kaptár
20/53 anonim válasza:
16 vagyok. Pontosan tudom, mi az a pedofilia.
Amikor meglett felnőttek gyerekekkel szexelnek.
De tudja ezt 20 is: "annak belefér a gyerekbäszás" -ezt írta. Pont ezt művelte a pedassz. is. Akit lám! most is folyamatosan védelmeztek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!