A mai tüntetés csökkentette a Fidesz népszerűségét?
Nem hiszem.
Most komolyan hány ügy legyen még hogy kijelenthessük ha nem is alkalmatlanok teljesen egy ország vezetésére mert valahogy még mindig itt vagyunk, de hogy full cink a magyarokra nézve eu-n belül az biztos.
Borkai ku*vás, kokainos videó, Szájer Józsi meleg parti, egy kokó táskával lemászva egy csatornáról, pedo botrány elsimítása. Jah és ők a keresztények és ezekután csodálkozik minden vallásos ismerősöm hogy ateista vagyok.
Történelem... aki jó belőle az látja a dolgokat mert kb 2000 éve ugyan az a műsor csak más hajjal meg megnevezéssel.
A Szájer Józsi nem azért gond mert meleg hanem mert egy táska kókainnal mászkált le meztelenül. Szerinted amikor egy képviselő így viselkedik az rendben van? Nincs semmi szégyenérzeted?
Az LMBTQ meg csak egy marketing hogy kedvezzenek nekik is. Engem spec nem érdekel ki meleg és ki nem, mert én nem vagyok az más lehet.
Ez kb olyan lényeges dolog mint az óvodások átalakító műtétje, ki azaz idióta aki ilyet kitalál hogy veszélyben vannak? 12 éves koromig azt sem tudtam merre vagyok arcal.
Akárhogy is, teljességgel elfogadhatatlan, hogy meglett felnőttek akárhány éves gyerekekkel szexeljenek.
Akárki akármelyik oldallal szimpatizál, mindet el kell ítélje. Mert ez nem politikai kérdés. Ebben jobb és baloldalnak egyet kell értenie. Mert nem az a cél, hogy a másik politikai oldalnak odrúgjunk egyet, hanem, hogy ilyen emberek ne veszélyeztethessék a gyerekeket. Sem a tizenhárom és fél évest, sem a tizenégy éves egy hónapost.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!