Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai tüntetés csökkentette a...

A mai tüntetés csökkentette a Fidesz népszerűségét?

Figyelt kérdés
febr. 16. 21:59
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
#40 na igen, csak hát a fidesz nem tűnik túl együttműködőnek...
febr. 18. 14:18
 42/53 anonim ***** válasza:

Például miben?

Mert, ha a megelőzést tekintjük elsődlegesnek, egy olyan pszichológiai felmérés bevezetése a gyermekekkel kapcsolatba kerülő munkakörökben, mely a nemi irányultságot vizsgálja, pont az ellenzéknél verné ki a biztosítékot. Pedig ezzel hatékonyan meg lehetne előzni az esetek jó részét!

febr. 18. 14:45
 43/53 anonim ***** válasza:

Abban, hogy ténylegesen javítson a gyermekek védelmén.

Mert azzal nem érnek semmit, hogy könyveket fóliáznak, vagy hogy nehezebben lehet adakozni az intézményeknek és iskoláknak.

A fidesz csak propagandának használja fel az egész ügyet, ami most rájuk égett. Remélem, ezután tényleg tesznek valamit az ügyért, és nem csak látszatintézkedéseket fognak hozni.

febr. 18. 14:51
 44/53 anonim ***** válasza:
De mit, kérlek? Ne csak általánosságokban beszélj!
febr. 18. 14:54
 45/53 anonim ***** válasza:

Ugy értem, azt könnyű kijelenteni, hogy a Fidesz nem tesz semmit, bezzeg az Ellenzék meg jól megoldaná!

Hogyan?

Én az előbb írtam egy javaslatot, ami pont az ellenzéken bukna meg.

febr. 18. 14:58
 46/53 anonim ***** válasza:
37%
A kolbasszal az a baj, hogy a fideszesek most hiaba jonnek dollar baloldallal, a pedojobboldal/bunkovetok megbocsaltasa sokkal de sokkal groteszkebb es undorito mozzanat volt. Igy most kussolnak. Helyesen is teszik ahogy kell.
febr. 18. 14:58
 47/53 anonim ***** válasza:
23%
Egyébként pedig pont az ellenzék használja propaganda célokra. Kapva kaptak rajta, hogy most egy, valóban az egész társadalmat felkavaró témát lovagolhatnak meg. Politikai haszonszerzés céljából.
febr. 18. 15:00
 48/53 anonim ***** válasza:

47

Akkor nem ismered a propaganda kifejezest. A propaganda mas modon valo elterjeszteset jelenti. Mi volt itt a mas mod? Katika meg Juditka alairtak szo nelkul es utana is szo nelkul a bunkovetok es pedofilok megbocsaltasat. Ebben mi a mas modon valo elterjesztes?

Inkabb magatoknak akartok propagandat gyartani, hogy "nehogymar ne tudjunk mi mit mondani".

febr. 18. 15:04
 49/53 anonim ***** válasza:

Politikai haszonszerzés. Az ellenzék MINDENT erre a célra haszál. Ezért maradnak hiteltelenek. Mert bevallottan semmi más céljuk nincs, mint a kormány megbuktatása.

A gyermekvédelem meg azért is hutekteken a szájukból, mert a gyermek-ellenesség, a gyerekek önmegvalósítást hátráltató, felesleges kiadásokat keletkeztető, hangos, utálnivaló kis kerékkötőknek való beállítása is a liberálisoktól ered, itt a gyakorin is számtalan ilyen kommentbe botolhatsz. A "gyerekmentes étterem" sem konzervatív találmány.

Ezért hiszem el nehezen, hogy most tényleg a gyerekek jóléte érdekli a baloldalt.

febr. 18. 15:47
 50/53 anonim ***** válasza:

#45 Nem azt mondom, hogy az ellenzék jobban megoldaná, mert szerintem nem.

Viszont nem ők vannak jelenleg hatalmon és nem ők kampányoltak azzal, hogy MINDENT megtesznek a gyermekvédelemért...

Nem tudom, hogy hogyan, én egy fiatal egyetemista vagyok, nem politikus. Találják ki a politikusok, akiknek ez a feladatuk és akik erre esküdtek fel!

febr. 18. 17:03
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!