A mai tüntetés csökkentette a Fidesz népszerűségét?
Például miben?
Mert, ha a megelőzést tekintjük elsődlegesnek, egy olyan pszichológiai felmérés bevezetése a gyermekekkel kapcsolatba kerülő munkakörökben, mely a nemi irányultságot vizsgálja, pont az ellenzéknél verné ki a biztosítékot. Pedig ezzel hatékonyan meg lehetne előzni az esetek jó részét!
Abban, hogy ténylegesen javítson a gyermekek védelmén.
Mert azzal nem érnek semmit, hogy könyveket fóliáznak, vagy hogy nehezebben lehet adakozni az intézményeknek és iskoláknak.
A fidesz csak propagandának használja fel az egész ügyet, ami most rájuk égett. Remélem, ezután tényleg tesznek valamit az ügyért, és nem csak látszatintézkedéseket fognak hozni.
Ugy értem, azt könnyű kijelenteni, hogy a Fidesz nem tesz semmit, bezzeg az Ellenzék meg jól megoldaná!
Hogyan?
Én az előbb írtam egy javaslatot, ami pont az ellenzéken bukna meg.
47
Akkor nem ismered a propaganda kifejezest. A propaganda mas modon valo elterjeszteset jelenti. Mi volt itt a mas mod? Katika meg Juditka alairtak szo nelkul es utana is szo nelkul a bunkovetok es pedofilok megbocsaltasat. Ebben mi a mas modon valo elterjesztes?
Inkabb magatoknak akartok propagandat gyartani, hogy "nehogymar ne tudjunk mi mit mondani".
Politikai haszonszerzés. Az ellenzék MINDENT erre a célra haszál. Ezért maradnak hiteltelenek. Mert bevallottan semmi más céljuk nincs, mint a kormány megbuktatása.
A gyermekvédelem meg azért is hutekteken a szájukból, mert a gyermek-ellenesség, a gyerekek önmegvalósítást hátráltató, felesleges kiadásokat keletkeztető, hangos, utálnivaló kis kerékkötőknek való beállítása is a liberálisoktól ered, itt a gyakorin is számtalan ilyen kommentbe botolhatsz. A "gyerekmentes étterem" sem konzervatív találmány.
Ezért hiszem el nehezen, hogy most tényleg a gyerekek jóléte érdekli a baloldalt.
#45 Nem azt mondom, hogy az ellenzék jobban megoldaná, mert szerintem nem.
Viszont nem ők vannak jelenleg hatalmon és nem ők kampányoltak azzal, hogy MINDENT megtesznek a gyermekvédelemért...
Nem tudom, hogy hogyan, én egy fiatal egyetemista vagyok, nem politikus. Találják ki a politikusok, akiknek ez a feladatuk és akik erre esküdtek fel!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!