Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?
Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 17:49
461/471 Tatyó 

válasza:

Igen. Én is csak trollkodok...de még gyakorolnom kell. Akkor Tőled lehet tanulni :D
462/471 anonim 

válasza:

Dehogy kell gyakorolnod, teljesen hülyének néztünk. Hiteles volt az alakítás. :D
463/471 Tatyó 

válasza:

Ó, igazán köszönöm, de hozzátok soha fel sem érhetek e-téren:D
464/471 anonim 

válasza:

Ugyan már, ne szerénykedj. :)
Én azt ez egyet leszámítva nem is trollkodtam. :)
465/471 Tatyó 

válasza:

464:
Az lehet (habár..:), de az az egy mindent vitt...
466/471 anonim 

válasza:

De fele annyira sem, mint Csollány Szilvesztert a covid. :)
467/471 anonim 

válasza:

Dehogy trollkodtál!
Csak rájöttél, hogy hülyeségeket írtál és most így próbálod meg visszalapátolni a xart a lóba!🤣🤣
Mint az ominózus vicc poénja.
"Kuss, én így szoktam leszállni!"
😂😂
468/471 Tatyó 

válasza:

466:
Pedig Ő is kapott csodaszurit...
469/471 anonim 

válasza:

Nem csodaszer a szuri sem, de amúgyis is későn kapta meg. És az sem világos, hogy egyet, vagy kettőt egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!