Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 3 év telt el a covid...

Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 17:49
 431/471 anonim ***** válasza:

"hát ezt meg honnan veszed? Ez már hivatalosan sincs így."

Csomó study van rá, hogy így van. Várok linket arra, hogy hivatalosan nincs így.

"hát ezt meg honnan veszed? Ez már hivatalosan sincs így."

Konkrét példát kérünk. Utoljára egy linkhalmazt küldtél, én kérdeztem, hogy ebben hol a konteó, (vagy exkonteo, ha uvy tetszik) aztán süket lett a vonal.

márc. 29. 15:22
 432/471 Tatyó ***** válasza:

430 Győri_Petike:

413-nál linkeltem, ott azt mondták: "aki nem veszi fel, az életveszélyben van." ja jutubvideó az nem jó...a csapból is ez folyt.

márc. 29. 15:23
 433/471 Tatyó ***** válasza:
23%

431:

"Csomó study van rá, hogy így van." Hát persze, hogy így van. Csak a valóság nem study. Az összes oltott ismerősöm, elkapta, nagyon szarul volt, kórház is volt, halott is. Oltatlan ismerőseim is elkapták, voltak nagyon rosszul, de egy sem került kórházba -ez nem study. Anyósom nem oltatott, 65 éves el sem kapta -pedig állandóan boltba volt meg úton.

Hála Istennek én és párom sem oltattunk és el sem kaptuk, esetleg tünetmentesen :D - mi terjesztettük az oltottakra, ugye.

márc. 29. 15:39
 434/471 Laly1972 ***** válasza:
23%
Még mindig azt mondom hogy volt rá időd 4 évig... Tisztelt Péter... Vannak források, de amúgy a youtube a barátod.... :)
márc. 29. 16:00
 435/471 anonim ***** válasza:
37%

"413-nál linkeltem, ott azt mondták: "aki nem veszi fel, az életveszélyben van."

Ez nem összeesküvéselmélet. Legfeljebb hazugság, de még az sem. Nyilvánosak voltak az adatok azt illetően, hogy a vírusnak milyen a mortalitási rátája, és hogy az oltás nagy mértékben csökkenti a túlélés esélyeit. Ilyen alapon egy oltásfel nem vett személy jobban életveszélyben van, mint aki nem vette fel.

" Hát persze, hogy így van. Csak a valóság nem study."

Akkor ugyan mi alapján készülnek a study-k, ha nem a valóság alapján?

Egy (vagy több száz) study sokkal hitelesebb, mint hogy te egy fórumon mit beszélsz.

"Még mindig azt mondom hogy volt rá időd 4 évig... Tisztelt Péter... Vannak források, de amúgy a youtube a barátod.... :)"

De én azokra a konkretumokra vagyok kívancsi, amikre te céloztál. A google es a YT nem fogja megmondani, hogy Laly1972 mire gondolt, tőled várom a forrásokat. :)

márc. 29. 18:23
 436/471 Laly1972 ***** válasza:
25%
#435 Nem adok konkrétumot, mert abba is bele kötsz.
márc. 29. 20:54
 437/471 anonim ***** válasza:

Ha butaságot írsz abba kötök bele.

márc. 29. 22:11
 438/471 anonim ***** válasza:
48%

Én meg helyből tudok ugrani 50 méter magasra de nem mutatom meg neked személyesen, mert úgysem hinnél a szemednek.😂

Kb. ilyen szintű volt a hozzászólásod.

Azért nem hozol konkrétumokat mert azok általában félremagyarázások, ferdítések, amik ugye hamar kiderülhetnek, hogy valójában nem is úgy vannak ahogy te azt bemagyarázod magadnak.

Itt szokott elvérezni az összes oltásellenes...

márc. 29. 23:28
 439/471 Laly1972 ***** válasza:
51%
#438 Figyelj csak te anonim izé! A Rusvai se tud pontosabban nyilatkozni akkor én miért fárasszan magam.
márc. 30. 07:50
 440/471 anonim ***** válasza:
Uramatyám! Hány oldalt fog még szülni ez a kérdés?🤦😀
márc. 30. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!