Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lassan 3 év telt el a covid...

Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?

Figyelt kérdés

2023. dec. 3. 17:49
 421/471 Tatyó ***** válasza:
34%

420: nem is hivatalos álláspontról van szó, hanem médiapropagandáról, ezek kontextusa pedig az általam felsoroltakat propagálta.

Hát, a környezetemben senki sem kérné megint a vax-ot ha vissza mehetne az időben, jelenlegi tapasztalataival.

márc. 29. 14:34
 422/471 Tatyó ***** válasza:
50%
Nem vállalják még a nickname-et sem, jellemző. Pedig nagyban segítene, hogy kivel beszél épp az ember, de nekik még ennyi sem megy.
márc. 29. 14:38
 423/471 Laly1972 ***** válasza:
0%
#418 Nem erre gondoltam. :( De mindegy is. Ha nem érted nem érted...
márc. 29. 14:42
 424/471 anonim ***** válasza:

A beoltottak egyértelműen kisebb eséllyel kerültek kórházba, és haltak bele a covid szövődményeibe.

"nem is hivatalos álláspontról van szó, hanem médiapropagandáról, ezek kontextusa pedig az általam felsoroltakat propagálta."

A médiában én mindig azzal az állítással találkoztam, hogy az oltás csökkenti az elkapás és halálos szövődmények kialakulásának esélyét. Ez volt a domináns, az hogy Orbán Viktor a Kossuth-rádióban néha eltúlzott baromságot kijelentett nem releváns. Ezek is egyébként hasznos butaságok voltak, hisz ha ez kellett ahhoz, hogy egyesek felvegyék az oltást már megérte.

De tőled egyébként is a konteókra kértünk példákat, de ott kiszálltál, és azóta is hallgatsz róla.

"Hát, a környezetemben senki sem kérné megint a vax-ot ha vissza mehetne az időben, jelenlegi tapasztalataival."

Nagyon sok olyan ember van, aki meg kérné, de elmondani már nem tudja, mert belehalt. Biztos megfordult a fejükben élet-halál között lebegve, hogy jó lett volna beadatni az oltást.

márc. 29. 14:45
 425/471 anonim ***** válasza:
63%

Sosem mondott senki olyat, hogy nem kaphatja el a betegséget aki be van oltva.

Azt sem mondták, hogy nem terjetsztheti a vírust aki be van oltva.

A 3. és 4. meg annak tudható be, hogy még nem voltak elég hatékonyak az oltások.

Na, egy jutub videó, amiben elmondanak valamit illetve a saját szájízük szerint értelmeznek adatokat olyanok, akik nem kompetensek és masszív oltásfóbiások, nem igazol semmit.

Nem hiteles.

márc. 29. 14:46
 426/471 anonim ***** válasza:

Értem én, csak korábban nem tudom miért volt akadály 40 kommenten keresztül.

De tessék meg can jelenķtve a nevem, nincs már akadálya, hogy sorold azokat a hazugságokat.

márc. 29. 14:46
 427/471 anonim ***** válasza:
63%

Szánalmas menekülés.

Az illető személyét próbalod meg kikezdeni, mert ugye a mondandójába már nem tudsz belekötni.

Nem csinálsz már régóta mást, mint terelsz és személyeskedsz.

Azért ódzkodnak a személyes vitától a hozzád hasonló konteósok, mert ott nem lehet ám terelni meg személyeskedni...

márc. 29. 14:49
 428/471 Laly1972 ***** válasza:
36%
Nem veszed fel az oltást bele halsz. Az idősekre jobban hatással van. Aztán a a fiatalokra van jobban hatással. A Pfizer féle oltás valójában nem is oltás.... Soroljam még???? :)
márc. 29. 15:02
 429/471 Tatyó ***** válasza:

424 Győri_Petike

"A beoltottak egyértelműen kisebb eséllyel kerültek kórházba, és haltak bele a covid szövődményeibe." hát ezt meg honnan veszed? Ez már hivatalosan sincs így.

"De tőled egyébként is a konteókra kértünk példákat, de ott kiszálltál, és azóta is hallgatsz róla."

Azért, mert ezek már nem konteók. Szelektív a felfogásotok.

De mindegy. Aki akarta az felvette -helyettem is, értem is, ugye.

márc. 29. 15:17
 430/471 anonim ***** válasza:

Ki mondta ezeket? Forrásmegjelöléssel kérjük.

Korabban 40 kommenten keresztül miért nem volt probléma, hogy nem látod a nicknevem?

márc. 29. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!