Lassan 3 év telt el a covid óta. Nem lett bevezetve a totális kontrol, sem az emberiség kiírtva a vakcinákkal, a Great Reset se jött el. Kijelenthetjük, hogy a konteósok felsültek a dologgal?
"Bemondanak valamit a TV-ben, és mindenki szalad ótakozni :D ugyanaz."
Igen.
Ezzel viszont elismerted, hogy az a sok ember a hülye akik azt képzelik, hogy a világ összes szakembere nemzetiségtől függetlenül mind titokban képes volt összebeszélni.
Öngól... :D
450:
Felvázolták sokan, de Te mindig konkrétumot, tényeket akartál eddig :D
Nem csak helat-t linkeltem be: process 1-2, pseudouridine, aztán Rob Rooss,
aztán a Nobel-díjas makogást is, ami nem tisztázta, hogy tényleg csak a makrofágok veszik fel a partikulát...még Prof. Dr. Ferdinandy Péter is csak lesett a válaszon:D de azt is mondta K.K., hogy ha már fertőzés van akkor már felesleges a vax
Többi video: Rusvai egyenesen a dohányzásoz hasonlította az mrns vaxot:
arról is csak 50 év múlva derült ki, hogy káros- ezt ő mondta, de vagy nem nézted végig, vagy elkerülte a figyelmedet. 3 év:D ha eddig nem lett semmi gond, ezután sem lesz...
451: Igen, a konteósok is hülyék, én is, mindenki úgy hülye ahogy akar, meg ahogy tud.
De sose gondold, hogy a "tudósok, szakemberek" nem megvehetőek-megvezethetőek.
#452-#454
Tehát nem tudsz, vagy nem akarsz konkrétumot mondani. Csak linkeket dobálsz terelésnek, de nem tudod elmondani konkrétan miféle világméretű összeesküvés zajlik véleményed szerint.
Véleményem szerint ember tervez Isten végez.
Olvastam már olyat is, hogy valaki azért halt meg a vaxtól, mert annyira rettegett tőle, hogy bevonzotta. Szóval lehet akármi abban a vax-ban, tervezhet bárki bármit (genod. vagy emberiség megmentése), hogy mi fog kisülni belőle az nem ettől függ. "Hiba" mindig kerül a rendszerbe, ennek lehet akár pozitív következménye is.
Már leírtam a téma konkrétumokkal szembeni érzékenységét. Örülök, hogy nem tudok semmi konkrétumot.
Talán nincs is.
"Olvastam már olyat is, hogy valaki azért halt meg a vaxtól, mert annyira rettegett tőle, hogy bevonzotta."
És gondolom el is hitted csak amiatt,hogy passzol a téveszméidbe.
A vaxban nem "akármi" van, teljesen nyilvánosak az összetevői.
A konteósok ismertetőjegye még az is, hogy mindent azzal próbálnak megmagyarázni, hogy "le vannak fizetve".
Áruld már el kik tudták lefizetni az amerikai, kanadai, kínai, orosz, ausztrál, indiai, japán, európai meg az összes többi ország százezres nagyságrendű szakembereit!
Szerinted ezt hogy lehetne kivitelezni?
Levezetnéd pontról-pontra?
Csak mert az összes konteó mindig ott hasal el, amikor megvizsgáljuk a részleteket, azaz hogy hogyan lehetne azt kivitelezni.
"Véleményem szerint ember tervez Isten végez.
Olvastam már olyat is, hogy valaki azért halt meg a vaxtól, mert annyira rettegett tőle, hogy bevonzotta. Szóval lehet akármi abban a vax-ban, tervezhet bárki bármit (genod. vagy emberiség megmentése), hogy mi fog kisülni belőle az nem ettől függ."
Mi van??? :D
Tehát nem attól függ, hogy ki lesz-e irtva az emberiség, hogy a háttérhatalom milyen emberirtó szert rak a vakcinába, hanem attól, hogy az emberek a gondolataikkal hogyan vonzzák be? Vagy hogy Isten hogyan dönt?
HOLY SHIT! :D
"Már leírtam a téma konkrétumokkal szembeni érzékenységét. Örülök, hogy nem tudok semmi konkrétumot."
Akkor mit szerettél volna kifejezni ezekkel a linkekkel:
Most is kirakok kettőt, ami ugyanaz, csak az egyik magyarul, és nem, nem igaz ez az egész, ez is csak egy vicc:D
no itt van, pont ennél a kérdésnél:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
48: "Csollány Szilveszter a rettegésbe halt bele. Annyira rettegett az oltástól, hogy miután megkapta azt nem bírta lelkileg. Egyfolytában attól rettegett, hogy mikor hal bele, így be is vonzotta."
Aki ezt írta, ugyanaz aki ezt: 424 és ezt: 430 írta. Kérjétek egymást számon inkább :D
Azt a kommentet én írtam trollkodásból. :D
Te meg komolyan vetted? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!