Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ többletjogokat...

Az LMBTQ többletjogokat középpontba helyező politika inkább hoz az ellenzéknek szavazatokat vagy visz?

Figyelt kérdés

2023. nov. 23. 15:35
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
47: Konkrétan HAZUDSZ!
2023. nov. 24. 19:07
 52/60 A kérdező kommentje:

"Az ilyen kérdések mint arra mennek ki, hogy felszínen tartsák lmbtq kérdést. A pártiroda utasításának megfelelően és ne azzal foglalkozzanak az emberek, hogy jó sok mindent elb@szott a kormány."

Akkor a Pride is erre szolgál? Megvett titeket a fidesz?

2023. nov. 24. 20:49
 53/60 anonim ***** válasza:
A Pride egy kérdés?
2023. nov. 24. 21:00
 54/60 anonim ***** válasza:
93%
Mondom, kérdező: csak arra reagálsz, amivel lehet veszekedni.
2023. nov. 24. 21:05
 55/60 A kérdező kommentje:

Nem tudtok válaszolni a kérdésre, amit legutóbb feltettem?

Ha engem a pártiroda fizet, hogy foglalkozzak a melegekkel, akkor a Pride-ot is a fidesz fizeti? Hiszen legutóbb már egy teljes hónapig kellett foglalkozni velük, utána meg mentek Pécsre vonaglani tovább.

Akkor most fizetve vagytok a fidesz által, vagy csak ennyire hülyék vagytok, hogy elterelitek a fontos kérdésekről a témát, ezzel orbán kezére játszva?

Szóval?

2023. nov. 24. 21:59
 56/60 anonim ***** válasza:
91%

"fontos kérdésekről"

a szellemi színvonalad lenne egy fontos kérdés,

az egész téma - vihar a biliben.

Van pride felvonulás évenként egyszer.

Az ilyen csökkent szellemi színvonalú egyének meg naponta több ilyen idióta kérdést feltesznek és cincálják.

2023. nov. 24. 23:02
 57/60 anonim ***** válasza:
91%
Nyugodtan ugrálj itt egyedül és gyűlölködj, remélem most már többen nem írnak ide. Így is túl sok szót kapott a hülyeséged.
2023. nov. 24. 23:09
 58/60 A kérdező kommentje:

Megismétlem a gyáva, válaszolni képtelen egyedeknek a kérdést harmadszorra, úgyis ennyi a magyar igazság:

"Ha engem a pártiroda fizet, hogy foglalkozzak a melegekkel, akkor a Pride-ot is a fidesz fizeti? Hiszen legutóbb már egy teljes hónapig kellett foglalkozni velük, utána meg mentek Pécsre vonaglani tovább.

Akkor most fizetve vagytok a fidesz által, vagy csak ennyire hülyék vagytok, hogy elterelitek a fontos kérdésekről a témát, ezzel orbán kezére játszva?"

Tehát?

2023. nov. 25. 01:24
 59/60 anonim ***** válasza:
6-os, tudjuk, te vagy az a provokatív kérdező, aki azt hiszi, hogyha azonos neművel házasodhat össze egy meleg, az többletjog
2023. nov. 25. 07:18
 60/60 anonim ***** válasza:
100%

"ennyire hülyék vagytok, hogy elterelitek a fontos kérdésekről a témát"

A pride-ot nem én hoztam fel, így nem is válaszolok rá, de azért megemlíteném: pont azt fogalmaztad meg, amit rólad gondolok.

Többször jeleztem feléd, hogy mi a véleményem a helyzetről, viszont mivel az nem a kölcsönös anyázás irányába visz, folyamatosan ignorálod. Aztán meg itt hisztizel, hogy na? na? nem válaszolunk a kérdésre? :D

2023. nov. 25. 07:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!