Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ többletjogokat...

Az LMBTQ többletjogokat középpontba helyező politika inkább hoz az ellenzéknek szavazatokat vagy visz?

Figyelt kérdés

2023. nov. 23. 15:35
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
40.: Korrekt!
2023. nov. 24. 14:31
 42/60 A kérdező kommentje:

"Heterok esetében a bejegyzett élettársi kapcsolatot úgy hívják: házasság."

Szóval akkor mégsem az egyenlő jogok a fontosak, hanem hogy a házasság intézménye is meg legyen gyalázva azzal, hogy ugyanúgy hívod Béla és Béla együttélését, mint egy normál férfi-nő pár esetében. Értem. Azért a szög mindig kibújik a zsákból.

2023. nov. 24. 15:50
 43/60 anonim ***** válasza:

Ez csak a te narancsködös elmédben van így.

Az egyenlő jogok a fontosak, amit jelenleg a BÉK nem ad meg.

2023. nov. 24. 15:53
 44/60 anonim ***** válasza:

A szóhasználatot csak az érti félre, aki félre akarja érteni. Jelenleg a 42.

Segítek: a hetero "bejegyzett élettársi kapcsolat"ról azt írtam, hogy azt házasságnak hívjuk, mert heterok esetében a házasság az, ami bejegyzésre kerül.

DE az nem ugyanazokat a jogokat biztosítja a feleknek, mint a jogi értelemben bejegyzett élettársi kapcsolatnak nevezett jogintézmény, hanem jóval többet.

2023. nov. 24. 15:58
 45/60 A kérdező kommentje:
43: nem is fogja, ne is álmodj.
2023. nov. 24. 16:00
 46/60 anonim ***** válasza:
90%

"Szóval akkor mégsem az egyenlő jogok a fontosak, hanem hogy a házasság intézménye is meg legyen gyalázva azzal, hogy ugyanúgy hívod Béla és Béla együttélését, mint egy normál férfi-nő pár esetében. Értem. Azért a szög mindig kibújik a zsákból."

Valójában nálad bújt ki a szög: szó sincs jogokról, szimpla homofóbia van terítéken ismét.

2023. nov. 24. 16:00
 47/60 A kérdező kommentje:
44: de igen, ugyanannyi jogot ad. Persze, babváró hitelt nem vehetsz fel. De minek is, ha úgysem tudsz egy azonos neművel gyereket csinálni?
2023. nov. 24. 16:02
 48/60 A kérdező kommentje:
Igen, homofób vagyok, büszkén vállalom. De ez még nem változtat a tényeken, hogy semmiben nem szenvedsz jogilag hátrányt, csak játszod az áldozatot.
2023. nov. 24. 16:03
 49/60 anonim ***** válasza:
100%

"De ez még nem változtat a tényeken, hogy semmiben nem szenvedsz jogilag hátrányt, csak játszod az áldozatot."

A kérdésed úgy hangzott, miért akarnak többletjogokat :D. Én személy szerint nem játszottam áldozatot (mondjuk heteroszexuális lévén furcsa is lenne), te játszod az áldozatot, akivel szemben többletjogokat akarnak kiharcolni. :D

Pontosan a te analógiáddal: ha azonos neműek közthetnek házasságot, abban nem lesz beleírva, hogy a homoszexuálisok. Te, mint büszke heteroszexuális is összeházasodhatsz a legjobb haveroddal, nem kell hozzá megb.zulnod.

Amúgy én már rodhadt régóta pofázom, hogy a jogi egyenlőségen vitázás tévút, de ahelyett, hogy azt mondanád, egyetértesz velem, te is így látod, inkább ignorálod, hogy veszekedhess tovább. Aztán meg te jössz azzal, hogy kibújt a szög a zsákból. :D

2023. nov. 24. 16:28
 50/60 anonim ***** válasza:
90%

Az ilyen kérdések mint arra mennek ki, hogy felszínen tartsák lmbtq kérdést.

A pártiroda utasításának megfelelően és ne azzal foglalkozzanak az emberek, hogy jó sok mindent elb@szott a kormány.

2023. nov. 24. 16:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!