A jelenlegi ellenzéki politikusok és háttéremberek nem tudnak összetartani, és saját frusztrációjukat vetítik ki másokra is. És semmilyen nemzeti sikernek nem tudnak örülni.
2023. nov. 22. 15:36
1/10 anonim válasza:
Nyilván igaza volt. Nálunk eleve az egyik oldal is nemzetellenes. Miért ne lenne idegenszívű egy kisebbségi ezek után, aki amúgy sem asszimilálódik semelyik országban?
2023. nov. 22. 15:38
2/10 anonim válasza:
Milyen nemzeti sikerre gondolsz, aminek örülni kéne?
- a közoktatás állapota?
- a közegészségügy állapota?
- a felsőoktatás autonómiája?
- az MTA önállósága?
- a közpénz jelleg elvesztése?
...
2023. nov. 22. 15:41
3/10 Molyember válasza:
Nemzeti siker az, ha ügyesen labdázik pár fiatal milliókért. Ennek kell örülni, ettől vagyunk magyarok. Aki nem örül, az libsi. Akit nem érdekel a foci, az hzzaáruló, vagy ilyesmi.
Az idegenszívű is pont ilyen. Akkor éppen nem tudott mást mondani az illetőre, így ez is megfelelt. Egyébként meg "a hazafiasság a gazemberek utolsó menedéke".
2023. nov. 22. 16:12
4/10 anonim válasza:
Egyetértek az előttem lévő két válaszolóval.
Szerintem amúgy "idegenszivűséggel " tetteik alapján sokkal könnyebb a fideszt megvádolni, ha a külpolitikát nézzük, akkor még főleg. Most a fidesz nyomja a hazaárulózást, hogy elhalgattassa a kritikusait. Erről van szó, és az általános fociutálat erre alibi volt.
2023. nov. 22. 16:29
5/10 anonim válasza:
Igen.
2023. nov. 22. 17:04
6/10 anonim válasza:
Nem idegen szívűek a liberálisok, mert ahhoz szívnek is kellene lennie
2023. nov. 22. 17:18
7/10 anonim válasza:
Csurkának sok tekintetben igaza volt. Én az egész magyar politikai elitet idegenszívűnek látom. Aki a magyarságért tenne, azt kicsinálják.
2023. nov. 22. 17:30
8/10 anonim válasza:
Csurka egy idióta volt. Ő hozta be először a magyar politikába azt a mentális szart, amiben azóta is olyan boldogan hempereg a nindzsakormány meg a fogyatékos szavazói. És az a szomorú, hogy erre csak nálunk van igény, meg talán a szlovákoknál, akik megint megválasztották azt a ficsúrt.
2023. nov. 22. 17:41
9/10 anonim válasza:
A pedofil Kaleta Gábort megvédeni nemzeti sikernek számít?
2023. nov. 22. 19:44
10/10 anonim válasza:
Én nem látok olyan pártot, amely a nemzet boldogulását fontosabbnak tartaná a saját érvényesülésénél. Ezt látom a Fidesztől a DK-n át a Mi Hazánkig mindenkin. Hogy Csurkának hozzám hasonlóan hányingere lenne-e a mai kínálattól és közbeszédtől, nem tudhatjuk. Sok dolgot jól látott, de a MIÉP élén kimutatta a foga fehérjét, nem hiszem, hogy különb lenne, mint mostani „elit”.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!