A pártok népszerűségi adatai alapján a magyar politika még mindig ott tart, mint 2006-ban, hogy Orbán vagy Gyurcsány?
2023. nov. 22. 06:27
1/18 A kérdező kommentje:
A Fidesz a kormánypárt, de az ellenzéki pàrtok közül a DK a legnépszerűbb.
2023. nov. 22. 06:28
2/18 anonim válasza:
A pártok népszerűsége alapján ez nem vagy-vagy kérdés. Egyértelműen Orbán.
4/18 anonim válasza:
Nem teljesen, 2006-ban két nagyobb párt volt egymással szemben két kis párt szövetségében most meg egy nagyobb párt áll szemben sok kisebb ellenzéki párttal. Amúgy az ellenzéki összefogásban se van mindenki Gyurcsánnyal mint a Jobbik és talán más ellenzéki pártok se, valamint a mi Hazánk nincs ott ellenzéki összefogásban és a kormány oldalán se áll teljesen független mindenkitől
5/18 anonim válasza:
"... teljesen független mindenkitől."
Ezt Te el is hiszed, vagy csak ezt kellett írnod?
Az annyira kormányoldalon álló párt, amennyire csak lehet. A főnökasszonyuk sóhajt egyet, repül a múzeumigazgató. (Lehet, hogy mondták neki, hogy sóhajtson.)
6/18 anonim válasza:
Nem tetszik, hogy ez baj nekem?
7/18 anonim válasza:
8/18 anonim válasza:
Szerintem pedig de.
Azt, ami a ... propaganda szintjén, vagy az alatt történik, azok veszik be, akik akarják, vagy azok akiknek beadják.
9/18 A kérdező kommentje:
A Mi Hazánknak semmi köze nincs a Fideszhez, ha jól gondolom balliberálisok terjesztik ezt a téveszmét, amire már Toroczkai is rácáfolt. A Mi Hazánk egy frissen alakult párt, és már a 3. legnépszerűbb az országban. Ja, ez sokaknak nem tetszik, de nem, nincs köze hozzá.
2023. nov. 22. 10:56
10/18 anonim válasza:
Te így gondolod, én meg másképp gondolom. Hogy kinek van igaza? ...
" Toroczkai is rácáfolt" - Gondolod, hogy a nekem lenne igazam, akkor azt ő bevallaná?
"A Mi Hazánk egy frissen alakult párt" - A prominensei mióta élnek a politikából?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!