A pártok népszerűségi adatai alapján a magyar politika még mindig ott tart, mint 2006-ban, hogy Orbán vagy Gyurcsány?
"Te így gondolod, én meg másképp gondolom. Hogy kinek van igaza? ..."
Felőlem mindegy, hogy miként gondolod, Magyarországon elvileg demokrácika van, szóval hihetsz azt, amit akarsz. Csakhogy én Toroczkai politikáját elsődleges forrásból ismerem, mivel megnéztem tőle egy rakás videót, ezáltal vagyok tisztában azzal, hogy mik a párt eredeti céljai. A balliberálisok ellenben feltehetően másodlagos forrásokból ismerik a pártot, és mivel van némi hasonlóság köztük meg a kormánypárt között, ezért gondolhatják azt, hogy közük van egymáshoz. Csakhogy ha a Fideszt és a Mi Hazánkot is jobboldali pártnak nevezzük, akkor természetes, hogy felfedezhetünk hasonló vonásokat, ebben nincs semmi rendkívüli.
A balliberálisok is hasonló eszméket vallanak, és 2020 előtt ők is külön utakon jártak, csak aztán összeolvadtak egy Fidesz-ellenes koalícióban. De azért ne higgyük már, hogy ez az összeolvasás a másik oldalon is megvan.
A Mi Hazánk önmagát egy harmadik útnak definiálja, vagyis nem része a Gyurcsány által szervezett összefogásnak, de nem része a Fidesznek sem, (aki egyébként a KDNP-vel van együtt).
Ha senkit sem zársz ki, akkor is kevés ellenzéki szavazat van. Ha még ki is zársz, akkor még kevesebb lesz. Akkor ...
27 év alatt arra jutottam, hogy mindegy ki van hatalmon, mert úgyis mindig mindenért az aktuális kormány a hibás. Mondjuk ez nekem már 14 évesen is leesett, tehát nem is mentem szavazni egyikre se azóta sem.
A (magyar) politika manapság arra épül, hogy egymást dobálják szrral. Ez viszont akkor is szórakoztató, ha a majmok csinálják az állatkertben. Erre van igény, skacok. Normális szakemberekre az ország élén nincs igény, csak ezekre a hitvány majmokra meg a hisztijeikre. Ugyanezt a műsort tehát tudja az Állatkert meg bármelyik ovis csoport is…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!