Az LMBTQ többletjogokat középpontba helyező politika inkább hoz az ellenzéknek szavazatokat vagy visz?
Tudojátok mikor kezdték el az aktivisták melegházasságért kampányolni?
A HIV-Aids kríziskor.
Mert a házastárs és az özvegy jogai felülírják a szülõkét.
Mondom még egyszer, a gyengébbek kedvéért, azért KELLETT házasodni, mert így nem a homofób szülõk rendelkeztek a haldoklók egészségügyi jogaiban.
Mert a szüleik hagyták a meleg gyerekeiket meghalni a pitsába.
Illetve, hogy ha egy meleg pár vett egy közös lakást, és egyikük meghalt, akkor a másik örökölhesse a lakást és ne legyen hajléktalan.
A melegházasság kô kemény élet-halál kérdés, sokaknak még ma is.
Meg, amikor a meleg nagybácsi vagyonára appellálnak, mert neki úgy sincs gyereke.
Van párja és pereskedni kell majd a haszonleső csőcselékkel!
"Itt a heteróknak van többletjoga.
Pl családi adókedvezmény, első házasok kedvezménye, gyerekvállalásért plusz pont egyetemre, lakhatási támogatás, hitel heteróknak."
Engem senki nem kérdezett meg házasság előtt, hogy heteró vagyok vagy homokos-e. Te valamilyen másik világban élsz.
Megnyugodhatsz egyre többen fognak elmenni egy olyan országból, ahol csak kihasználják az embert, és arra jó, hogy adót fizessen, hogy másnak kevesebbet kelljen.
Na, majd akkor ha drasztikusan lecsökken ez a szám majd kisorsolhatjátok egymást közt ki fog eltartani kit.
A nagycsaládos a nyugdíjasokat vagy fordítva:D
Vagy majd jönnek a filippinók, és majd dolgoztok azokkal!
"elmegy az a 3% meleg, aki már 30 éve mondja, hogy elmegy, de helyette mégis mindig a gyakorira írogat, hogy majd megy?"
Szerintem nem a melegekre gondolt, hanem arra a kb 40% szavazóképes, munkaképes emberre, akiknek elege van a Fideszből, és akik egyszer hiányoznak majd innen.
Persze amúgy van igazad, mert én is csak nyavalygok, és nem megyek el, mert szeretem Magyarországot, és ezzel a szeretettel élnek vissza.
21: ha bejegyzett élettársi kapcsolatban élnek, mindenhez joguk van, amihez egy házaspárnak. Tájékozódj.
Az öröklést meg annyi megoldani, hogy egy délután elbattyog a meleg a közhivatalba vagy ahová kell, és ráíratja a vagyonát a párjára. Nagyon nagy elnyomás, igaz?
"De a 40% szavazóképes ember az nem azért fog elmenni innen, ha elmegy, mert a Béla nem smárolhat az oltárnál a Pistával "
Természetesen nem. Ez a mellékszál abból indult ki, hogy büszkén említetted, hogy szerencsére itt olyan aztán sosem lesz. Erre reagált a hozzászóló, hogy akkor legyél boldog a vezetéssel, de azért nem igazán jó az irány. Irány alatt nem a melegházasságot értjük, hanem azt a légkört és hozzáállást, amit a kormány, és te is tanúsítasz.
Amúgy elfogadom, hogy neked nem kenyered a melegházasság, de a nyitottság hiánya, a káröröm, az ellenséges hangvétel már kényelmetlenebb.
"Az öröklést meg annyi megoldani, hogy egy délután elbattyog a meleg a közhivatalba vagy ahová kell, és ráíratja a vagyonát a párjára. Nagyon nagy elnyomás, igaz?"
Szerintem túlságosan rá vagyunk menve a melegházasságra, ez a kérdés nem ennyire pragmatikus. Az eltérő szexualitásúak vágya az lenne, hogy ne legyenek külön kezelve. Szerintem ezt azon keresztül megközelíteni, hogy több, vagy kevesebb joguk van, teljesen félreviszi az egész diskurzust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!