Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik ennyire ellenzik, hogy a...

Akik ennyire ellenzik, hogy a transzneműek olyan nemű wc-be járjanak, aminek érzik magukat, azok pl. a meleg férfiakat is kitiltanák a férfi wc-ből, a biszexuálisokat pedig minden wc-ből?

Figyelt kérdés

Hiszen abból jön a nagy para, hogy a transz olyan nem wc-jébe menne be, amire szexuálisan izgul, és akkor ott erőszakolni akarna.

Ilyen alapon akkor egy cisznemű, meleg férfi se menjen be a férfi wc-be, egy leszbikus nő se menjen be a női wc-be, a biszexuális, pedig mivel mindkét nemre izgul, tojja össze magát a wc előtt?

2023. nov. 21. 22:37
 81/94 anonim ***** válasza:
50%

"Erre mondták azt, hogy ha valakinek a nemét nem határozza meg a nemiszerve amivel született, akkor mitől határozná meg a ruházata amit visel?

Évtizedekig hallgattuk, hogy nem attól lesz nő egy nő ha rózsaszínben jár, festi a szemét meg magassarkú cipőt hord és babázik, a nők igenis hordhatnak egyenruhát, munkásnadrágot, lehetnek igazgatók, pilóták, kőművesek is. Most meg jönnek ugyanazok az ellenkezőjével, hogy a kisfiú egyből lány és hormonkezelés kell neki meg műtét csak mert nem katonásat szeret játszani meg verekedni, hanem tetszik neki az anyukája ruhája és szeretné felpróbálni"

Attól, mert egy kisfiú nem katonásat szeret játszani, még nem lesz se transz, se meleg, se travi, de még ha a női ruhákat ítéli meg kényelmesnek , meg az tetszik neki, attól sem lesz még sem meleg, sem transz, sem travi, ahogy nem is ez határozza meg, hogy melyik wc-be megy be.

[link] A

[link] B

[link] C

A három "nő" közül melyik a kakukktojás? Melyik nem illik egy női mosdóba?

2023. nov. 23. 18:11
 82/94 anonim ***** válasza:
100%
81-es, szerintem az A tűnik a legkevésbé nő(ies?)nek, de ő egyáltalán transznak vallja magát, tényleg női mosdóba szeretne menni, vagy egy férfi, aki nem nadrágban van és sminkelt?
2023. nov. 23. 18:20
 83/94 anonim ***** válasza:
75%
A tűnik a legkevésbé nőiesnek, és valószínűleg nem is érzi Magát nőnek és nem is illene egy női mosdó képébe bele, ha szabad így fogalmazni. Egyébképpen meg C a kakukktojás. Ő egyedül aki biológiailag is nő.
2023. nov. 23. 18:36
 84/94 anonim ***** válasza:
81: az A az férfi, bár én sosem értem, hogy aki ilyen ruhát akar hordani, miért visel szakállt is... Ezt nem kedvelem. A B transznő. A neve nem jut eszembe, de már láttam. A C meg született nő.
2023. nov. 24. 10:15
 85/94 anonim ***** válasza:
60%

A B Britney Kade, ha jól tudom. Egészen esztétikus shemale. C meg Emma Watson, akiért nem értem miért vannak annyira oda, Nekem egyáltalán nem tetszik.

Az A meg szerintem talán valami modell lehet, szerintem csak a fotózás kedvéért, vagy ki tudja. Amúgy el tudnék olyan női ruhát, szoknyát képzelni hozzá, amihez menne a szakáll. Mondjuk a táska nagyon b*zis.

2023. nov. 24. 10:25
 86/94 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok meglepve, hogy az átlagember miért viszolyog ettől a mozgalomtól. Akinek ez ma a legfontosabb problémája, hogy hova megy be pisilni... annak nincsen valódi problémája.
2023. nov. 24. 11:15
 87/94 anonim ***** válasza:
100%
Nem "ennyire ellenzik", egyszerűen ellenzik. Egyébként nincs is sok értelme külön wc-nek, magába a fülkébe egyedül megy be az ember, a piszoárnál meg a fal felé fordulva semmi nem látszik. Az, hogy egymás mellett mos kezet egy nő meg egy férfi, abban semmi különös nincs.
2023. nov. 24. 11:38
 88/94 anonim ***** válasza:
50%

87) Ti kezet szoktatok mosni?

https://www.youtube.com/watch?v=eoGnGFIE2as

2023. nov. 24. 11:47
 89/94 anonim ***** válasza:
Emma Watson szép
2023. nov. 24. 13:34
 90/94 anonim ***** válasza:
60%
Nem állítottam, hogy csúnya, de nem az esetem. Meg olyan Nekem túl sznob, vagy nem is tudom.
2023. nov. 24. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!