Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik ennyire ellenzik, hogy a...

Akik ennyire ellenzik, hogy a transzneműek olyan nemű wc-be járjanak, aminek érzik magukat, azok pl. a meleg férfiakat is kitiltanák a férfi wc-ből, a biszexuálisokat pedig minden wc-ből?

Figyelt kérdés

Hiszen abból jön a nagy para, hogy a transz olyan nem wc-jébe menne be, amire szexuálisan izgul, és akkor ott erőszakolni akarna.

Ilyen alapon akkor egy cisznemű, meleg férfi se menjen be a férfi wc-be, egy leszbikus nő se menjen be a női wc-be, a biszexuális, pedig mivel mindkét nemre izgul, tojja össze magát a wc előtt?

2023. nov. 21. 22:37
 31/94 anonim ***** válasza:
13%

Én sem a kromoszómás válaszoló vagyok.

LMBTQ: arra utal, hogy tetszés szerint választhatsz a fura nemi identitások közül, mindre igaz, ha a koedukált WC jó neki, jó kell legyen a sima férfi-női elosztás is. Fordítva ez már nem igaz!

Ha koedukált, akkor be kell menni a szerinte ellenkező neműekhez. Azért ezt emeltem ki, mert a szerinte nem-ellenkező neműek, gondolom, nem zavarják.

2023. nov. 22. 10:01
 32/94 anonim ***** válasza:
82%

29-es

"Ha bármilyen okból (például tagmondat közbeékelődése miatt) két kötőszó kerül egymás mellé, csak az első elé teszünk vesszőt. :A hegymászásban elfáradt, s mikor egy forráshoz ért, rövid pihenőt tartott. Hívták, de mert hideg volt, nem indult útnak.:"

[link]

Rendben, akkor legyen vécé, téged viszont elég gyakran nyal fagyi a %-ával, a kisbetűs WC-vel, kromoszómákkal és az írásjelekkel is ("wcbe")...

2023. nov. 22. 10:04
 33/94 anonim ***** válasza:
76%

Tudod, nem mindegyik válaszoló ugyanaz a személy, kedves 32-es. Nem én írtam minden kommentet.

Ám, ha nyelvészkedni akarsz, figyelj rá, hogy te magad viszont ne ejts nyelvtani hibát.

De legjobb, ha azt nem ebben a rovatban teszed. Biztos van itt a gyakorin nyelvtan kategória is.

2023. nov. 22. 10:13
 34/94 anonim ***** válasza:
81%

“ Egy nőnek kinéző férfi szerintem jelenleg is bemehet a női mosdóba. Magára csukja az ajtót és ennyi. Többi nő honnan tudja, hogy Ő amúgy transz? Ha nem úgy megy be a mosdóba, hogy kikiabálja, hogy Ő transz és gyárilag kukival szerelt modell, szerintem senkit nem fog érdekelni ez.

Miért kell ezen fentakadni?”

Én is pontosan ezt kérdezem, miért kell ezen fennakadni? Nem a transzok problémáznak, mi eddig is oda jártunk WC-re, ahova külső alapján illettünk, és ez nyilván a jövőben sem fog változni. Arra a tendenciára reagáltunk talán ketten, hogy az ide válaszolók kb 99%-a úgy gondolja, hogy külsőtől függetlenül mindenkinek oda “kell” menni, amilyen neműnek született. Még olyan hülye is akadt, aki teljesen alternatív valóságban él, és szerinte most sem, és a jövőben mehet be transz a biológiai nemével ellentétes WC-be…

Erre föl vetettünk fel néhány kérdést/problémát, amire azóta is várjuk a választ az egy bites barátainktól:

1) Ki a franc fogja ezt ellenőrizni?

2) Komolyan úgy gondolják egyesek, hogy egy minden tekintetben férfinek kinéző transzférfi nem fogja feszélyezni/megbotránkoztatni a nőket a női WC-ben?

3) A visszaéléseket nemhogy elkerülni nem lehet azzal, hogy szigorúan mindenki a születési nemének megfelelő WC-t használja, hanem adott esetben még könnyebb is visszaélni így, hiszen ezt a logikát követve bárki állíthatja magáról, hogy ő transzszexuális (az, hogy te, Pintér László nem tartasz a nemi erőszaktól a női WC-ben dicséretes, azt mutatja, hogy még nem mindenki vesztette el a józan eszét ebben az országban, de sajnos ez egy igen gyakori “érve” szokott lenni a válaszolóknak).

Szóval még mindig várom a válaszokat a felmerült kérdésekre a puritánoktól, akik szerint bármi történjék is, mindenképpen nemi kromoszómák alapján kell használni a WC-t. Valami kézzelfoghatót várok, ami egy kicsit túlmutat a “de én akkor sem akarom, hogy egy transznő bemenjen a nőibe” hisztin.

2023. nov. 22. 10:21
 35/94 anonim ***** válasza:
35%

"A para leginkább a bigottságuk és szervilizmusuk keveréke miatt van szerintem. Elhiszik és rá is kényszerítik mindenkire a 2000 éves álláspontjukat, és követik a diktátoruk akaratát."

Te meg a 20 éves, vagy 2 éves álláspontod kényszeríted rá mindenkire, mi a különbség?

Ez a bigottozás is teljesen a nyugati liberók szájából átvett közhely, van valami önálló gondolatod is?

2023. nov. 22. 10:27
 36/94 anonim ***** válasza:
100%

#14 Csak. Volt más témában egy kérdés. 3-an írták, hogy igen, abból egy 2x %-ot, a másik kettő 7x %-ot kapott. Ugyanarra az egyszavas válaszra.

De az is lehet, hogy csak az egyik választ értették meg.

2023. nov. 22. 10:28
 37/94 anonim ***** válasza:
19%
Annyira úgy látszik nem rossz ez orbán kormány, hogy ennyi idejük van az embereknek a 0,06%-nyi transz barmon vergődni megint.
2023. nov. 22. 10:42
 38/94 anonim ***** válasza:
76%

Transz nő vagyok, 2 és fél éve hormonokon. A személyimbe -hála gyurcsán...várjunk csak...- férfi van írva. Se szakállam se bajszom nincs, sőt, azért, hogy még véletlenül se látszódjon délutánra az a kis sötét árnyékocska amin csak én akadok fel, nagyon minimálisan sminkelek. Nőként élek, nőként öltözködöm, nőként viselkedem. Felőlem mondhatja bárki, hogy mentálisan beteg vagyok (bár erről volt már egy hosszabb kifejtett válaszom régebben, hogy miért nem tekintik betegséget a transzneműséget, hanem a nemi diszfóriát), de ez nem változtat azon, hogy márpedig ha úgy hozza a sors hogy pisilni kell, akkor a női mosdóba megyek be. Elvégre a depressziósokat, borderlineosokat és a többi mentális beteg embereket sem tiltjuk ki, ugye?

És, hogyan is néz ki egy ilyen alkalom? Bemegyek, kezet mosok, megnézem magam a tükörben, majd odaállok a női mosdóban elhelyezett piszoárokhoz és a farkamat elővéve körbehugyozom azt. Jajj, várjunk, nem is. Szóval kezet mosok, megnézem magam a tükörben, bevonulok egy kabinba, elvégzem a dolgomat, újra kezet mosok, megszárítom a kezemet, majd távozom. Igen, nekem is volt már kínos alkalom, hogy transz nőként bementem a női mosdóba: pl amikor tampont kért tőlem valaki, és anatómiai okok miatt nem tudtam adni. Vagy amikor megdicsérte a nő a hajamat én pedig -a hangterápia elején lévén- megszokott, mélyebb hangon köszöntem meg. Megjegyzem nem sikítozott a nő, nem szaladt el, és nekem sem kellett.

De olyan is előfordult, hogy egy rendezvényen a férfi mosdóba mentem be pár lánnyal mondván, a női mosdónál akkora a sor, hogy addig sajnos baleset történik. Elég hamar kizavartak minket, mondván, hogy kellemetlen úgy vizelni, hogy nők ezt...nézik...hallják..jelen vannak. Hangsúly hogy zavartak MINKET, nem csak a született nőket, engem is. Mondjuk vicces is lett volna a kromoszóma-szemüveggel megvizsgálnak és azt mondják "jah nem, te maradhatsz" :)

Amúgy a nemi identitásnak semmi köze a szexuális beállítottságnak, és azok akik a megerőszakolós félelemmel jönnek üzenném, hogy a hormonok miatt nem csak a libidó csökken, de erekciós díszfunkciót is okoz, így amúgy egész nagy erőfeszítés és rásegítés kell pl egy behatoláshoz ami mondjuk egy publikus helyen, miközben lefogsz valakit nem biztos, hogy sikerülni fog, de a kérdés a politika kategóriában van, így ebbe nem mennék bele részletesen.

(Külön megjegyzés: nálunk anno gimnáziumban az őskoros 2000es években divat volt, hogy a fiúk a lány mosdóba mentek poénból. Egy lány sem lett terhes, de még csak hiszti sem volt belőle. Gimis gyerekek tudták, hogy aki WCre megy az ... WCzni akar. Felnőtt emberként eljuthatnánk a gimis gyerekek szintjére, és hagyhatnánk, hogy akinek pisilni kell, az pisilhessen, főleg ha ez egy elszigetelt kis külön kabinban történik)

2023. nov. 22. 11:08
 39/94 anonim ***** válasza:
96%
Engem múltkor nagyon átvertek, ki volt írva egy ajtóra, hogy Nők, bementem hogy biztosan kupi, erre kiderült hogy wc...
2023. nov. 22. 11:08
 40/94 anonim ***** válasza:
23%

"Felőlem mondhatja bárki, hogy mentálisan beteg vagyok (bár erről volt már egy hosszabb kifejtett válaszom régebben, hogy miért nem tekintik betegséget a transzneműséget, hanem a nemi diszfóriát), de ez nem változtat azon, hogy márpedig ha úgy hozza a sors hogy pisilni kell, akkor a női mosdóba megyek be. Elvégre a depressziósokat, borderlineosokat és a többi mentális beteg embereket sem tiltjuk ki, ugye?"

Érdekes, hogy kvázi elismered, hogy mentális beteg vagy. Ez új.

A skizókon azért nem akad fenn senki, hogy bemegy a wc-be, mert nem képzeli más neműnek magát. Ha az a kényszerképzete, hogy ő nő és bemegy a valódi nők közé, akkor meg is változik a helyzet. De ha Jézusnak képzeli magát, akkor sem fog előtte leborulni senki. A transz pedig ennek megfelelően a valódi nemének megfelelő wc-be megy be.

A személyiden is az lesz, hogy fickó vagy, mert az vagy. Az, hogy te erről mást gondolsz, szíved joga. De a valóságod nem fogjuk a képzeteidhez hajlítani.

2023. nov. 22. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!