Akik ennyire ellenzik, hogy a transzneműek olyan nemű wc-be járjanak, aminek érzik magukat, azok pl. a meleg férfiakat is kitiltanák a férfi wc-ből, a biszexuálisokat pedig minden wc-ből?
Hiszen abból jön a nagy para, hogy a transz olyan nem wc-jébe menne be, amire szexuálisan izgul, és akkor ott erőszakolni akarna.
Ilyen alapon akkor egy cisznemű, meleg férfi se menjen be a férfi wc-be, egy leszbikus nő se menjen be a női wc-be, a biszexuális, pedig mivel mindkét nemre izgul, tojja össze magát a wc előtt?
Tiltva van a transzoknak a női mosdó?
Áll minden wc előtt egy securitys aki ellenőrzi, hogy milyen nemű az oda betévedni vágyó?
Egy nőnek kinéző férfi szerintem jelenleg is bemehet a női mosdóba. Magára csukja az ajtót és ennyi. Többi nő honnan tudja, hogy Ő amúgy transz? Ha nem úgy megy be a mosdóba, hogy kikiabálja, hogy Ő transz és gyárilag kukival szerelt modell, szerintem senkit nem fog érdekelni ez.
Miért kell ezen fentakadni?
Az átlagos nő meg nem azért nem szeretne férfit a wc-be, mert az megerőszakolja (( van egy olyan sejtésem, hogy a szexuális bűnözők igen kis %-a hajt frissen fosott nőkre )) hanem, mert egyszerűen feszélyezi, ahogy mondjuk Engem, mint pasit is feszélyezi, ha bent van a takarítónő mikor éppen végzem a dolgom, és nem félek attól, hogy megerőszakol, egyszerűen csak kényelmetlen és feszélyez.
Nem is értem ezzel mi a baj. Mármint minek ez a wc sztori... Eddig hogy mentek el a transzok mondjuk 10 éve wc-re nyilvánosan?
Te bullshitelsz. Az esetek 99.99%-ban igenis ha kukija van, akkor xy kromoszómájú, ha nunija, akkor xx. Az hogy te ide keversz egy születési rendellenességet, az nem bizonyítja az állításodat. Ráadásul nem azok az emberek sírnak, hogy melyik wcbe menjenek akik ezzel a betegséggel szenvednek, hanem a fogyatékos emberek, akik kitalálják, hogy ők most nők és legyen joga bemenni a női öltözőbe, wc-be stb... hányinger
Amúgy bírom megint a libsiket. Már számtalanszor láttam ezt a logikai okfejtéseteket, az elején sírtok, hogy miért nem mehet be egy női wcbe egy férfi, aki épp nőnek gondolja magát, a végén meg eljuttok oda, hogy legyen egységesen koedukált. Tehát a buzeránsnak legyen joga ne a saját neméhez menni wcre hanem épp oda aminek képzeli magát, mert akkor el vannak nyomva, de ha koedukált lenne, akkor már nem zavarna titeket... Megintcsak bizonyítja, hogy a legselejtebb emberek járnak ide kommentelgetni érdekes a valóságban egy emberrel nem találkozok, aki ilyen agyhalott, még ha liberális is.
20-as, nem a születési nemednek megfelelő WC-be kell menned, hanem annak megfelelően, hogy mid van alul.
Csakhogy ez az esetek >99,9%-ban megegyezik a születési nemeddel.
Azon ritka esetek, aki átoperáltatták magukat férfiból nővé, nyugodtan menjenek szintén a női mosdóba, megérdemlik. Ez a született nőket sem fogja zavarni, lehet, észre sem veszik.
De az ilyeneknek már rég nincs szakálluk!
Azoknak viszont, akik csak nőnek "gondolják" magukat, de egyébként férfiak, semmi keresnivalójuk a női mosdóban. (Mondjuk, azt sem értem, minek lenne szakálluk, hiszen, ha nővé szeretnének válni, nőnek szeretnének látszani, miért hordanának egy kifejezetten a férfiakra jellemző ékességet, de ezt most hagyjuk. Ez ugyanolyan érthetetlen, mint azok a nők, akik férfinak érzik magukat, úgy viselkednek, öltözködnek, elvárják, hogy férfiként bánjon velük a társadalom, aztán egyszercsak úgy döntenek, hogy művelnek egy kifejezetten nőies dolgot: terhesek lesznek!)
A férfiak a női WC-be pedig nem valók, a valódi férfiak sem. Aki a koedukált WC-k mellett érvel, talán szívesen beengedné a bulihoz öltözött 16 éves lányát egy olyan WC-be, ahova fiatal közel-keleti migráns férfiak járnak csoportosan, akik utoljára akkor értek nőhöz, amikor elindultak szülőhazájukból?
Kulturált világban, kulturemberek között nem lenne probléma. De ez a világ nem olyan.
És igen: ha a koedukált WC jó az LMBTQ-nak, ahova (vélt és valós) ellenkező neműekkel együtt jár, akkor a normál férfi-női elosztás miért nem jó, hiszen oda is a (szerinte) ellenkező nemekkel együtt kell bemennie?
Nos, 20-as, ezekre a felvetésekre tudsz válaszolni?
26-os, először elfeledkezel a transz férfiakról, majd amikor eszedbe jut a létezésük, már rögtön terhesek is lesznek, ahogy a wc-ket is migránsok lakják?!
"az esetek >99,9%-ban"
%-ában. Az esetek százalékÁban!
"...először elfeledkezel a transz férfiakról, majd amikor eszedbe jut a létezésük, már rögtön terhesek is lesznek, ahogy a wc-ket is migránsok lakják?!"
majd, amikor VESSZŐ!
WC-ket NAGYBETŰ!
Néha visszanyalhat a fagyi...
"Azon ritka esetek, aki átoperáltatták magukat férfiból nővé, nyugodtan menjenek szintén a női mosdóba, megérdemlik. Ez a született nőket sem fogja zavarni, lehet, észre sem veszik."
Eddig még születésről meg kromoszómáról volt szó.
Igen, válasz, de nem a 20-as vagyok.
"És igen: ha a koedukált WC jó az LMBTQ-nak"
Az kicsoda?
"oda is a (szerinte) ellenkező nemekkel együtt kell bemennie"
Kinek? Oda nem ellenkező neműek járnak, hanem mindenféle, így a nem nem is szempont, koedukált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!