Fideszesek, ti örültök, hogy 1956-ban a szovjetek lerohantak minket?
Ha 1956-ban függetlenedünk és átállunk a nyugathoz, akkor már lehet, hogy itt is melegházasság lenne, meg liberális demokrácia és jóléti állam.
Ünneplitek november 11-et?
November 11-én verték le.
Milyen ukránok? Akkor még Szovjetunió volt.
#4: A múltkor még azzal jöttek, hogy az ukránok nem is léteznek, most meg azzal, hogy valójában az ukránok szálltak meg minket.
Hihetetlen, hogy a hazaárulók képesek meghamisítani a magyar történelmet és elárulni a magyar hősök emlékét is, csak hogy az orosz érdekeknek megfeleljenek.
#2 Nehogy kitaláld már, hogy az ukránok akarták leverni a forradalmunkat.
Ruszkik parancsoltak. Kizsákmányolták, elnyomták az összes tagországot. Én se szeretem az ukránokat, de azt nem tudom megérteni, hogy az oroszokat hogy lehet dicsőíteni. Állandóan csak kibasztak velünk. Nem baráti nép.
Az ukrán levéltárban szerepel, hogy a mai ukrajna területéről jöttek a szovjet katonák a forradalmat leverni, akkor szerintetek kik jöttek?
Amúgy Hruscsov parancsára aki ukrajnának ajándékozta a krimet szóval összeállhatna a kép a könnyű buksicskátokban, de nem!
Azért Ukrajnából jöttek, mert az van legközelebb Magyarországhoz.
Összeállt a buksidban a kép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!