Normális, hogy már fehér-fekete sállal sem lehet utcára menni, mert palesztinnak néznek?
Tegnap reggel elég csípős idő volt, így sálat is vettem fel. Van egy fekete-fehér kockás sálam, azt hordom már vagy 6 éve mikor hideg van. Tegnap reggel a 3-as metrónál rám ordítottak, hogy "na ott jön egy kecske....... (itt a közösülés trágár verziója volt)". Mondom, mi a baj? "Jaa, akkor a kecske..... palesztinokat támogatod!"
Munkahelyemen megnéztem a palesztin viseletet és igen, szinte ugyan az a minta. De nem a fejemre, hanem a nyakamra tekertem, komolyan itt tartunk?! 6 évig senkinek semmi baja nem volt ezzel?
"Elszomorító, hogy ilyen egyszerű, egységsugarú, buta emberek élnek közöttünk, mint az ötös válaszoló."
Miért is? Ha ilyen sálat hord valaki, akkor miért meglepő ha ezzel fogják azonosítani?
Legközelebb próbáljatok náci egyenruhába flangálni az utcán, aztán kérjétek ki magatoknak, hogy ti nem is vagytok nácik, csak tetszik és ezzel akartok divatolni. Bármily meglepő, az sem fog működni.
Tényleg rohadt jól néznek ki amúgy azok a Hugo Boss által tervezett náci egyenruhák. De hát azért na...
Megint nem sikerült megfognod a lényeget.
A tv-ben azt látod hogy a gázai palesztin ilyen szállal az arca köré tekerve megy parittyázni az izraeli katonát, meg az európában lázongó muszlimok ilyenekkel az arcuk köré tekerve őrjöngenek az utcán. Ezek után ha valaki ilyet vesz fel nyilván ezzel lesz azonosítva. Prolizhattok, őrjönghettek, értetlenkedhettek ezen de ez attól még így lesz...
@14:55
Miért kell ennyire erőltetni ezt az ál-értetlenséget? Nem vagy te sem ennyire buta gyerek, csak teszed itt a fejed. Te is pontosan fel tudod mérni a különbséget egy öltöny és egy keffiyeh kulturális vonatkozása között. Csak könnyebb tenni a cinikus hülyét, mint elismerni hogy a másiknak van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!