Normális, hogy már fehér-fekete sállal sem lehet utcára menni, mert palesztinnak néznek?
Tegnap reggel elég csípős idő volt, így sálat is vettem fel. Van egy fekete-fehér kockás sálam, azt hordom már vagy 6 éve mikor hideg van. Tegnap reggel a 3-as metrónál rám ordítottak, hogy "na ott jön egy kecske....... (itt a közösülés trágár verziója volt)". Mondom, mi a baj? "Jaa, akkor a kecske..... palesztinokat támogatod!"
Munkahelyemen megnéztem a palesztin viseletet és igen, szinte ugyan az a minta. De nem a fejemre, hanem a nyakamra tekertem, komolyan itt tartunk?! 6 évig senkinek semmi baja nem volt ezzel?
A bunkókkal, hülyékkel nem kell foglalkozni. Ha más lett volna rajtad akkor abba kötöttek volna bele.
Nem tartunk itt, csak bunkók, hülyék mindig is voltak és lesznek. Most a palesztínozás volt a szöveg, legközelebb majd mást találnak poénosnak és azt fogják egymás között röhögni.
Oh well, arról az országról beszélünk, ahol kerekeket szúrnak ki, államilag befogadott gyerekek miatt, vagy lányokra hivnak rendőrséget, mert épp a fodrásztól kijőve egy fátyollal védi a frizuráját, esetleg pizzabüfést vernek, mert véletlenül külföldiül szólt egy magyar vendéghez...
egy ilyen országban ez tökre normális.
"A palesztin keffiyeh egy kockás fekete-fehér sál, amelyet általában a nyak vagy a fej körül viselnek. Ez a keffiyeh a palesztin nacionalizmus szimbólumává vált, amely az 1936–1939-es palesztinai arab felkelésig nyúlik vissza."
Ezek után csodálkozol?
Röhejesek ezek az "ez egy ilyen ország brühühü" kommentek, mikor tele a net, hogy az imádott nyuggaton hogy terrorizálnak mindenkit, akire azt hiszik, hogy zsidó pl, de most láttam olyat, ahol arabokat terrorizálnak Angliában.
De igen, ez csak Magyarországon fordul elő. Sírjatok még.😝
Akkor fel merjem venni, a kb 1 hónapja rendelt sálamat? Ezt konkrétan:
Ennyi erővel a modell is terrorista aki az oldalon van :D
amúgy ahogy 8-as is írja, egész Európában ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!