Mi közük a liberálisoknak, hogy az oroszok mit tanítanak a sajátjuknak, amikor pl a svédek is azt mondják, ők a feketéktől származnak?
Most a hazai liberálisoknak egyáltalán mi közük, hogy az oroszok ott mit tanítanak az ottani orosz gyerekeknek. Legalább hazafias. Itt is azt kellene. Nem nekünk tanítják, akkor meg miért reklamálnak ily hangosan?
A svédek azt mondták, ők a feketéktől származnak pl ez ellen senki sem tiltakozott. Csak az oroszokat akarják gáncsolni mindenhol?
Bocs, de a svédek úgy tanitják hogy afrikából származunk, nem?
Csak mert akkor igazuk van, a sok tudos szerint, onnan származnak az emberek. nem összes szerint, de vannak akik igy gondolják.
“A svédek azt mondták, ők a feketéktől származnak pl ez ellen senki sem tiltakozott. ”
Ez hogy jön ahhoz, jön lefasistázzák a te rokonaid tetteit, vagy te ha 56.-ban élnél, oroszok mellé álltál volna, és ellenforradalomnak tartanád, mert a felkelőket nyugat pénzelte, hogy lázadjon fel édestestvére ellen? Ti fideszes komcsik ezt gondoljátok, ugye?
az orosz felnövekvő nemzedék hajlamos lesz fasisztaként gyűlölni a magyart...ez nem zavar?
A svédek még nem fogták föl, hogy azok a feketék nem voltak tök feketék akiktől származik a svéd(amúgy vikingek)..
A mai feketéknek semmi közük a többszázezer évvel ezelőtti dél-Afrikai ősökhöz..
Most, ha özönlenek Svédországba az íástudatlan agysebészek, ki fog derülni a szőke svéd számára, hogy jaj anyám!én nem ilyen lovat akartam...
Svédország nemsokára lángokban áll, mert a bevándorlók egymást ölik...
Én egy új Abba albumnak is örülnék Svédországból! :D
Az oroszok nyugodtan tanítsanak azt, amit akarnak. Csak az az érdekes, hogy Szijjártó ezért simán bekéretné bármelyik másik országnak a nagykövetét.
"A svédek azt mondták, ők a feketéktől származnak"
És ez így is van.
De mondok jobbat, te is a feketéktől származol, és én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!