Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi közük a liberálisoknak,...

Mi közük a liberálisoknak, hogy az oroszok mit tanítanak a sajátjuknak, amikor pl a svédek is azt mondják, ők a feketéktől származnak?

Figyelt kérdés

Most a hazai liberálisoknak egyáltalán mi közük, hogy az oroszok ott mit tanítanak az ottani orosz gyerekeknek. Legalább hazafias. Itt is azt kellene. Nem nekünk tanítják, akkor meg miért reklamálnak ily hangosan?

A svédek azt mondták, ők a feketéktől származnak pl ez ellen senki sem tiltakozott. Csak az oroszokat akarják gáncsolni mindenhol?

2023. aug. 31. 14:19
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
93%
Csupán annyi, hogy az, hogy, mit tanitanak a ruszkik, gyakorlatilag az én családomat is érinti, mivel nagyapám és nagybátyám is 56-osok voltak, igy igen érzékenyen érint, amikor lefasisztáznak, még, az, hogy mi van Svédországban, max annyira érdekel, hogy mikor jön már ki végre az új Europe lemez.
2023. aug. 31. 14:21
 2/37 anonim ***** válasza:
15%
Azért zavarja őket, mert az oroszok tanítják, már ha igaz egyáltalán. Ha a svédek tanítanák, egyetértenének vele.
2023. aug. 31. 14:25
 3/37 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
94%

Bocs, de a svédek úgy tanitják hogy afrikából származunk, nem?

Csak mert akkor igazuk van, a sok tudos szerint, onnan származnak az emberek. nem összes szerint, de vannak akik igy gondolják.

2023. aug. 31. 14:28
 4/37 anonim ***** válasza:
85%
Engem érdekel, ha a nagypapámat lefasisztázzák.
2023. aug. 31. 14:30
 5/37 anonim ***** válasza:
90%

“A svédek azt mondták, ők a feketéktől származnak pl ez ellen senki sem tiltakozott. ”

Ez hogy jön ahhoz, jön lefasistázzák a te rokonaid tetteit, vagy te ha 56.-ban élnél, oroszok mellé álltál volna, és ellenforradalomnak tartanád, mert a felkelőket nyugat pénzelte, hogy lázadjon fel édestestvére ellen? Ti fideszes komcsik ezt gondoljátok, ugye?

2023. aug. 31. 14:31
 6/37 anonim ***** válasza:
49%

az orosz felnövekvő nemzedék hajlamos lesz fasisztaként gyűlölni a magyart...ez nem zavar?

A svédek még nem fogták föl, hogy azok a feketék nem voltak tök feketék akiktől származik a svéd(amúgy vikingek)..

A mai feketéknek semmi közük a többszázezer évvel ezelőtti dél-Afrikai ősökhöz..

Most, ha özönlenek Svédországba az íástudatlan agysebészek, ki fog derülni a szőke svéd számára, hogy jaj anyám!én nem ilyen lovat akartam...

Svédország nemsokára lángokban áll, mert a bevándorlók egymást ölik...

2023. aug. 31. 14:32
 7/37 anonim ***** válasza:
100%

Én egy új Abba albumnak is örülnék Svédországból! :D

Az oroszok nyugodtan tanítsanak azt, amit akarnak. Csak az az érdekes, hogy Szijjártó ezért simán bekéretné bármelyik másik országnak a nagykövetét.

2023. aug. 31. 14:51
 8/37 anonim ***** válasza:
81%

"A svédek azt mondták, ők a feketéktől származnak"

És ez így is van.

De mondok jobbat, te is a feketéktől származol, és én is.

2023. aug. 31. 15:00
 9/37 anonim ***** válasza:
67%
#8 Az, hogy Afrikában jelent meg először az ember, nem azt jelenti, hogy a feketéktől származunk. Akik elvándoroltak Afrikából, azok így fejlődtek tovább; akik ott maradtak, azok meg amúgy.
2023. aug. 31. 15:09
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Az már tudományosan bizonyított, hogy az ősemberek nem feketék voltak, hanem kreolos bőrszínük volt, és ahogy vándoroltak, a különböző populációknak az éghajlati körülmények miatt változott a bőrszínük. Van aki kifehéredett, van aki befeketedett.
2023. aug. 31. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!