Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi közük a liberálisoknak,...

Mi közük a liberálisoknak, hogy az oroszok mit tanítanak a sajátjuknak, amikor pl a svédek is azt mondják, ők a feketéktől származnak?

Figyelt kérdés

Most a hazai liberálisoknak egyáltalán mi közük, hogy az oroszok ott mit tanítanak az ottani orosz gyerekeknek. Legalább hazafias. Itt is azt kellene. Nem nekünk tanítják, akkor meg miért reklamálnak ily hangosan?

A svédek azt mondták, ők a feketéktől származnak pl ez ellen senki sem tiltakozott. Csak az oroszokat akarják gáncsolni mindenhol?

2023. aug. 31. 14:19
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Több ok is van.

1. Történelemhamisítás.

2. Rokonok stb. hősök gyalázása.

3. Ukrajna megtámadásának egyik muníciója pont az volt, hogy fasisztákat ölni mennek oda. Most tanítják, hogy mi vagyunk az új fasiszták, tehát egy erős, gyermekkorban tanult megkérdőjelezhetetlen "erkölcsi alappal" tudnak ismét megtámadni, ha akarnak, vágod?

4. éppen ezért az alábbi tanulság alapján nemzetbiztonsági kockázat is, nem csak hülyeség.

5. ha azt tanítanák, hogy egy láb az 16 méter, és ezzel a tudással mennek pilótának, nos az is baj lenne, főleg, ha külföldre repülnének, vagy külföldiek repülnének Oroszországba.

2023. szept. 1. 08:44
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert az 56-os szociáldemokrata forradalmárokra fasiszta jelzőt aggatni úgy, hogy az ÁVH felé kisnyilasokból állt, meg pörögtek a cionista perek, elég érdekes és meredek dolog
2023. szept. 2. 21:17
 23/37 anonim ***** válasza:
92%

A gáz az, hogy az oroszok sokkal inkább fasiszták, még az elitben is vannak neonácik, igaz, leleplezésük után törölgetni kezdték a nyomokat.

Aztán másokat vádolnak saját bűneikkel, és a cseppet sem értelmes befolyásolható, agymosott néppel, ill. a megfélemlített, embereket úgy irányítják így, ahogy akarják, mindenféle erkölcsi fenntartás nélkül tennének bármit, hiszen ők hazaszeretetből irtanák csak a fasisztákat, nácikat.

Amúgy igen, nekem se mindegy, ha te arra tanítod a kölködet, hogy azt öl meg, akit akar, mert ő a felsőbbrendű.

2023. szept. 3. 03:46
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, te vagy a fasiszta, mert szerinted fontosa hazaszeretet
2023. szept. 3. 11:38
 25/37 anonim ***** válasza:
100%

Fontos a hazaszeretet, csak hát éppen fingja sincs arról, hogy mi a hazaszeretet. A hazaszeretet nem azt jelenti, hogy mást gyűlölni kell, sőt!

Az igazán hazaszerető emberek igyekeznek jószomszédi viszonyt ápolni, ha én szeretem az otthonomat, nem rúgom össze a port a szomszéddal az otthonom szeretete nevében, hanem jó kapcsolatot igyekszek vele létrehozni, hogy összetartsunk. Ha készítek sütit, viszek át, ő is nekem, haverkodunk... és egyből mindenki jobban érzi magát, ha gond van, megbeszéljük, nem bunyó van, ha baj van, segítünk egymásnak, mert bízhatunk egymásban... Nyugodtabban megyek el hosszabb időre, mert számíthatok arra, hogy figyeli a házamat, pl. ha csőtörés van, ég, akkor szól, ahogy én is tenném, míg ha csak balhézunk, akkor csak kárörömködik, esetleg ő okoz kárt. Szóval ezzel nem használnék az otthonomnak, döngethetném akárhogy a mellemet, viselhetném akárhogy a szívem felett a "lakcímemet", vagy a házam sziluettjét. Ugyanez van nagyban is.

2023. szept. 3. 11:58
 26/37 anonim ***** válasza:
Ez így igaz
2023. szept. 3. 12:07
 27/37 anonim ***** válasza:
67%

#25 vagyok.

Akik összerúgják a port azok nem azért teszik, mert hú de szeretik a hazájukat, hanem azért, mert komplexusuk van. A komplexus meg pont az önismeret és az önszeretet hiányában van.

Oroszországgal is ez a gond, a fenét van ott egészséges önszeretet, ön(haza)ismeret. Különben nem lenne olyan hatalmas az agresszió, a korrupció, az alkoholizmus és drog.

2023. szept. 3. 12:21
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Megnézném a kérdezőt, mennyire lenne őszinte a mosolya, ha azt hallgatná egész nap, ahogy a szomszédja az utcán óbégatja, hogy a kérdező rokonsága mekkora szemétláda senkiházi.

Na ez pont ilyen az országok között!

2023. szept. 17. 11:54
 29/37 anonim ***** válasza:
78%

Mi köze a Fidesznek, hogy Svédországban milyen dokumentumfilmek vannak?

Konzervagyúak, nincs kettős mérce, ugye?

2023. szept. 17. 22:07
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
Én a Fidesz helyében csinálnék egy dokumentumfilmet arról, hogy a svéd vezetés hogy tette tönkre a világ egyik legjobb országát 30-40 év alatt. Hogy csináltak migránsgettót, hogy süllyedtek le a svéd városok Johannesburg, Sao Paolo szintjére bűnözés terén, hogy árulták el a saját népüket, és hogy miként forognak a vikingek a sírjukban, hogy az egykori országukat átadták egy másik népnek és iszlám országot csináltak belőle.
2023. szept. 18. 09:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!