Fideszesek! Hogyan reagálnátok, ha a fiatok egy fekete nőt akarna feleségül venni?
"Nem vagyok fideszes, de a fajgyalázást elítélem. Amúgy meg nevelés és kultúra kérdése, tehát nincsenek ilyen félelmeim."
xD Pedig a narancsosok Apucija is megmondta fajkeveredést nem akar
Akkor te szél-széljobbos vagy ?
Véleményem:
Egy kaukázusi miért ne jöhetne össze Dél-Afrikaival vagy Ázsiaival ?
AZ emberiség egy fajhoz tartozik már aki a Teremtésben hisz nem az Evoban. Ez nem fajkeveredés!!!!
Kérdezőnek;
NEM narancs vagyok, szerintem mindenki olyat választ akit szeretne (ha van házasság, ez fontos), az LGBT más téma ezt nem fejtem ki, de annyit hogy a melegekkel más témában elhaverkodok simán, nem gyűlölöm őket, mint egyesek akik csúnyákat kívánnak..
10:17
Hála az Úrnak, hogy csak távoli rokonok vagyunk, nem közvetlen.
Nem vagyok fideszes, de a jelenlegi fideszes narratíva szerint, nem megengedett szerintük a "fajkeveredés".
Pedig az emberiség egy faj, és az emberi érzések ugyanúgy magasról tojnak a beteges fideszes narratívákra, mint az evolúció, és én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!