Pesty Lászlót miért engedte szabadon a Fidesz? Miért
került le róla a szájkosár? Utoljára Simicska
szólogatott be Orbánéknak, meg is lett a böjtje-
mindenét elvesztette.
Nem szeretem az olyan embereket, akik avval hitegetnek heteken át hogy majd pár hónap múlva fognak valamit elárulni, általában médiahecc és a végén semmi érdemleges nem derül ki.
Van ennek valami oka, vagy fel akarnak vezetni valami változást, vagy csak a kevéssbé birka fideszesek lekét akarják megnyugtatni, hogy lám lám van belső ellenzék, kritika, és hátha változik majd valami
Pesty nem önjáró, nem olyan ez mint a Simicska ügy!
2023. aug. 23. 11:21
2/23 MDaniel98 válasza:
Szeretném én úgy elveszíteni mindenemet mint Simicska.
2023. aug. 23. 11:22
3/23 anonim válasza:
Ez a Hofi jelenség. Tudatos gőzleeresztés.👍😅
2023. aug. 23. 11:22
4/23 anonim válasza:
Kérdező
Amikor bukik a mutatvány és kiderül, hogy valami még sem úgy működik a fidesznél ahogy addig képzeltétek akkor miért nem jut eszedbe, hogy talán eddig tévedtél?
Mi van ha az volt a hülyeség, hogy elhitted a fidesz közelében nem lehet "kibeszélni", nincsenek viták, nincsenek "ügyek" amik zavaróak és amik ellen tenni is akarnak? Miért kell itt mást belelátni, mint azt, hogy akinek valami nem tetszik az egyszerűen elmondja?
2023. aug. 23. 11:46
5/23 anonim válasza:
Minket akkor sem érdekelne ha valami netán kiderülne
2023. aug. 23. 11:49
6/23 anonim válasza:
Egyszer minden diktátor megbukik!
Az erjedés megindult...
2023. aug. 23. 21:49
7/23 anonim válasza:
Egyetértek az 1/-el. Én is azon a véleményen vagyok, hogy ezt engedéllyel csinálja.
2023. aug. 24. 12:18
8/23 anonim válasza:
Szerintem ne gondoljuk, hogy a Fidesz mindenható. Időről időre vannak emberek, akikben megszólal a lelkiismeret, szerintem Pesty is ilyen. Egyszerűen rájött, hogy ha ezt szótlanul nézi végig, tényfeltáró dokumentarista létére, akkor egy gyáva kollaboránsként lesz kénytelen magára tekinteni a halálos ágyán, és ezt nem akarja. Az egy más kérdés, hogy kitart-e majd a bátorsága addig, hogy a kilátásba helyezett adukat ténylegesen ki is játssza (már ha vannak neki ilyenek)
2023. aug. 31. 23:28
9/23 anonim válasza:
Kettő lehetőség van szerintem. A legvalószínűbb (erre adnék 90%-ot), ezt engedéllyel csinálja. Mivel a Fidesz egyfolytában szondázza a közvéleményt, nem tartom valószínűtlenek, hogy elindult valami repedés a Fideszes táboron belül. Ezt kívülről mi nem biztos, hogy érzékeljük, de ők lehet látnak már valamit. Ezért lehet, hogy a saját tábor megnyugtatására be fognak dobni egy-két embert. Választás előtt tökéletes időzítés lenne, mert így mutathatnák, hogy tesznek a korrupció ellen és a Főni kézben tartja a dolgokat. Szóval Pesty ennek az előkészítője. A másik lehetőség, amit kevésbé gondolok, hogy önjáró lett, mint Prigozsin. Kegyvesztett lett és most borít. Ez esetben el lesz tüntetve a porondról előbb vagy utóbb. Azt a lehetőséget, hogy pont most szólalt volna meg a lelkiismerete kizártnak tartom.
2023. aug. 31. 23:51
10/23 anonim válasza:
#9 Hasonló képpen látom én is, plusz még az eu felé is tudják mutatni hogy nincs itt semmi látnivaló, dolgozik rendőrség.
Mészáros Lőrinc is már csak múlt lesz. Amíg Orbán játsza a szegény legényt ő addig úrizál nem is akárhogyan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!