Pesty Lászlót miért engedte szabadon a Fidesz? Miért került le róla a szájkosár? Utoljára Simicska szólogatott be Orbánéknak, meg is lett a böjtje- mindenét elvesztette.
Nem szeretem az olyan embereket, akik avval hitegetnek heteken át hogy majd pár hónap múlva fognak valamit elárulni, általában médiahecc és a végén semmi érdemleges nem derül ki.
Nagyon fel tudnék nézni Pestyre, ha borítana.
Ugyanakkor féltem is, nehogy kiugorjon valamilyen ablakon...
#13-at kerestem, még a fejemben is. Nagyon frappáns összefoglaló megfelelő gondolatébresztéssel ezzel az egész ökörséggel kapcsolatban.
Persze mindeközben nem lehet elsiklani kb mindannyiunk mondandója mellett: ez egy terv, ami sikerül. Kicsit akárhány dimenziós sakk, de nem az a fajsúly, amire azt mondanád, hogy á, esélytelen. Sőt, 2013-ban ez kellőképpen amatőr ahhoz, hogy világosan a magyar igazság legyen.
Csak gondold végig: ki pénztárcája, ki pénze, ki érdeke, ki csatlósait szavazzák a gyanútlanok jövőre, ki képes a propagandahálózatával a tények ellenkezőjét tényként tálalni? Vicces, hogy az ellenzéki sajtóban még ezek a húrok is meg lettek pendítve... Várom a mainstream sajtót, hány tény kerül elő a hallgatásból... Találd ki, mi ez az egész :D Kiket céloz, mi a tényleges cél :)
Igen, önkormányzati választások, mindenhol ők legyenek, ennyi a cél. Szerintem sasoljatok rá a kétfarkúak yt csatornájára, értsétek meg, ne pár perc után döntsetek, lássátok, mi van az orrotok előtt, és döntsétek el, hogy vajon kik azok a rendkívül hülyék, akik full széllel szemben hugyozva letolják eddig még befolyásos torkokon azt, hogy ez nem így működik, seggfejj.
17:
Na ja, a 14-esnél tultengenek a beavatottság látszatát keltő célozgatások, aminek nem tudom mi az értelme, ha ugyanennyi idő alatt világosan is megfogalmazhatná a mondandóját..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!