Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pesty Lászlót miért engedte...

Pesty Lászlót miért engedte szabadon a Fidesz? Miért került le róla a szájkosár? Utoljára Simicska szólogatott be Orbánéknak, meg is lett a böjtje- mindenét elvesztette.

Figyelt kérdés

[link]

Nem szeretem az olyan embereket, akik avval hitegetnek heteken át hogy majd pár hónap múlva fognak valamit elárulni, általában médiahecc és a végén semmi érdemleges nem derül ki.

2023. aug. 23. 11:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%
Nekem az is gyanús (fáj) hogy Puzsér elkezdte pedzegetni a konszolidáció hiányát. Vagyis ő ezek szerint teljesen rendben lévőnek tartja, hogy a rezsim megússza egy konszolidációval ezt a rettenetes gazdasági felforgatást, a társadalom morális lezüllesztését, a gátlástalan lopást, a szövetségesek elárulását.
2023. szept. 2. 09:53
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Ott hibádzik a tisztogatási logika, hogy Pesty nem egyes kiszemelt oligarchák ellen emelt szót, hanem egy tucatnyit emleget ujabban. Vagyis a teljes NER-es top-oligarchiát. Akárhogy nézem, ez inkább rendszerkritika mint egyes személyek elleni kritika
2023. szept. 2. 10:48
 13/23 anonim ***** válasza:
65%

Nagyon fel tudnék nézni Pestyre, ha borítana.

Ugyanakkor féltem is, nehogy kiugorjon valamilyen ablakon...

2023. szept. 2. 17:49
 14/23 anonim ***** válasza:
31%

#13-at kerestem, még a fejemben is. Nagyon frappáns összefoglaló megfelelő gondolatébresztéssel ezzel az egész ökörséggel kapcsolatban.

Persze mindeközben nem lehet elsiklani kb mindannyiunk mondandója mellett: ez egy terv, ami sikerül. Kicsit akárhány dimenziós sakk, de nem az a fajsúly, amire azt mondanád, hogy á, esélytelen. Sőt, 2013-ban ez kellőképpen amatőr ahhoz, hogy világosan a magyar igazság legyen.

Csak gondold végig: ki pénztárcája, ki pénze, ki érdeke, ki csatlósait szavazzák a gyanútlanok jövőre, ki képes a propagandahálózatával a tények ellenkezőjét tényként tálalni? Vicces, hogy az ellenzéki sajtóban még ezek a húrok is meg lettek pendítve... Várom a mainstream sajtót, hány tény kerül elő a hallgatásból... Találd ki, mi ez az egész :D Kiket céloz, mi a tényleges cél :)

Igen, önkormányzati választások, mindenhol ők legyenek, ennyi a cél. Szerintem sasoljatok rá a kétfarkúak yt csatornájára, értsétek meg, ne pár perc után döntsetek, lássátok, mi van az orrotok előtt, és döntsétek el, hogy vajon kik azok a rendkívül hülyék, akik full széllel szemben hugyozva letolják eddig még befolyásos torkokon azt, hogy ez nem így működik, seggfejj.

2023. szept. 4. 20:48
 15/23 anonim ***** válasza:
36%
Hogy mi van?
2023. szept. 4. 21:18
 16/23 anonim ***** válasza:
16%
Szánj rá egy-két órát, az van. Már csak hogy ne kelljen itt tanácskodnod.
2023. szept. 5. 05:56
 17/23 anonim ***** válasza:
60%
#14-es, kedves Tizennégyes! Nagyon érdekes lehet amit írsz, de nem értem. Kérlek írd le újra, de úgy hogy mi is megértsük! (Te vagy az Hujber Feri?)
2023. szept. 5. 16:20
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
A magad nevében beszélj légyszi!
2023. szept. 5. 17:14
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

17:

Na ja, a 14-esnél tultengenek a beavatottság látszatát keltő célozgatások, aminek nem tudom mi az értelme, ha ugyanennyi idő alatt világosan is megfogalmazhatná a mondandóját..

2023. szept. 6. 23:07
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
Plot twist: én vagyok Pesty.
2023. szept. 7. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!