Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pesty Lászlót miért engedte...

Pesty Lászlót miért engedte szabadon a Fidesz? Miért került le róla a szájkosár? Utoljára Simicska szólogatott be Orbánéknak, meg is lett a böjtje- mindenét elvesztette.

Figyelt kérdés

[link]

Nem szeretem az olyan embereket, akik avval hitegetnek heteken át hogy majd pár hónap múlva fognak valamit elárulni, általában médiahecc és a végén semmi érdemleges nem derül ki.

2023. aug. 23. 11:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
max. kispesti... :)
2023. szept. 7. 15:21
 22/23 anonim ***** válasza:
74%
9-es voltam. Kettő dolog is erősítette közben az elméletem. Az egyik, ami kevésbé számít, hogy Puzsér is ezen a véleményen van, mint amit én leírtam. A másik, hogy a Fidesz népszerűség csökkenése pedig Orbán által is meg lett erősítve Kötcsén. +1 Pestyt azóta sem támadja a lakájmédia.
2023. szept. 13. 12:04
 23/23 A kérdező kommentje:

Nagyon durva, hogy ilyen központi irányítás van a lakájmédiában, hogy ki van adva hogy Pestyt nem szabad vadászni, pl. ellentétben Vitézy Dáviddal, aki szintén fidesz kutyák kölyke de támadható.

[link]

[link]

2023. szept. 13. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!