Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán központú világban élnek...

Orbán központú világban élnek az ellenzékiek?

Figyelt kérdés

Olasz, szlovén, szlovák és most lengyel választásoknál is ez volt, hogy bukik vagy sem Orbán "barátja" és képtelenek felfogni egyesek, hogy más országokhoz semmi köze nincs Orbánnak vagy csak minimális és attól, hogy megbukik xy országban a haverja (aki max érdekszövetséges, mert ha nem úgy van akkor szembe mennek a magyar érdekekkel, ahogy Orbán is bármikor faképnél hagyja őket ha az az érdeke) az nem igazán van hatással ránk.

De ugyanígy az ellenzéket is csak Orbán viszonylatában képesek meghatározni sokan (és nem Fideszesekre gondolok). Tényleg ő van a világ közepén, hogy minden tőle függ, minden neki tesz jót vagy árt?

2023. okt. 16. 09:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
77%

#30: Vannak önálló gondolataik, de ezek hozzád nem jutnak el.

Egyébként miről us szólt a 2022-es Fidesz-kampány az ellenzék szapulásán kívül?

2023. okt. 16. 13:15
 32/75 anonim ***** válasza:
0%
31 Itt egy remek fórum:) Halljuk az ellenzék nemlétező önálló gondolatait...
2023. okt. 16. 13:17
 33/75 anonim ***** válasza:
83%

#32: Ott volt például a program, el lehet olvasni, meg lehet hallgatni.

Persze nektek csak az egyszavas populista üzenetek számítanak gondolatoknak, amiben lehetőleg felrejlik egy titkos ellenség is, aki ellen lehet küzdeni. Ez a ti nagy propramotok kiegészítve azzal, hogy folytatjuk.

2023. okt. 16. 13:25
 34/75 anonim ***** válasza:
0%

#33 Hú de konkrét, hú de önálló:)

szóval kiizzadtak egy csomó karakterből álló, de senkit meg nem győző és megalapozatlan papírkupacot.

Melyik pontja a legkiemelkedőbb szerinted?

2023. okt. 16. 13:29
 35/75 anonim ***** válasza:
100%
#34: A legkiemelekedőbb számomra az energetikai kiadásokat csökkentő, szigetelésfelújításon alapuló programrészletük. Ez nyilván nem egy kétnapos program, de jelenleg erre semmilyen tervet vagy legalább szándékot nem látok. Nemrég költöztem például egy társasházba, ahol elmondták, hogy több tízmillióba kerülne egy hasonló korszerűsítés. 6 lakásos társasházról beszélünk, állami támogatás nincs. Szerinted?
2023. okt. 16. 13:35
 36/75 anonim ***** válasza:
0%

#35 Szerintem ez az az ötletbörze, ami 30 éve téma, tehát semmi új vagy önálló nincs benne.

Nem is beszélve arról, hogy senkit nem érdekel honnan van rá forrás. Ezt hívják populizmusnak.

2023. okt. 16. 13:39
 37/75 anonim ***** válasza:
4%

"Vannak önálló gondolataik, de ezek hozzád nem jutnak el."

Voltak önálló gondolataik. Például tegyünk minden házra napelemet. Boltok közelébe ne legyen buszmegálló. Új választást, mert az előbb nem mi nyertünk. A kormány ne tárgyaljon Kínával, Németország első számú gazdasági partnerével. Ne tárgyaljon az oroszokkal, akikkel a franciák meg a németek folyamatosan tárgyalnak. Mindenki, aki nem ránk szavaz, ostoba, hülye patkány. Adjunk alapjövedelmet, nehogy már csinálni is kelljen valamit a pénzért. Soroljam még? Igazán csiklandozó gondolatok.

"Egyébként miről us szólt a 2022-es Fidesz-kampány az ellenzék szapulásán kívül?"

Semmiről. Nekem is lenne egy kérdésem: ez miért mentség az ellenzéknek?

"Ott volt például a program, el lehet olvasni, meg lehet hallgatni."

Elolvastam. Sajnos.

2023. okt. 16. 13:43
 38/75 anonim ***** válasza:
83%

#36: Ha ennyire régi téma, akkor meg nem tudom, hogy miért nem foglalkozik vele a kormány. Engem nem érdekel, hogy új vagy régi. Adott egy probléma, amire megoldást szeretnék. Az egyik oldal ezzel láthatóan nem foglalkozik, így marad számomra a másik lehetőség. Ki volt egyébként dolgozva ennek mikéntje is.

#37: Nem az a baj, hogy tárgyalunk Kínával gazdasági ügyekben, hanem hogy a szövetségeseinkkel nem, vagy ha igen, akkor is csak ellenségesen. Nekem ez nem szimpatikus.

"Semmiről. Nekem is lenne egy kérdésem: ez miért mentség az ellenzéknek?"

Nem mentség az ellenzéknek, ez a része szerintem is hiba volt. Ezt egyesek már felismerték az ellenzéki oldalon, mások még nem. Csak azért emeltem ki, mert nem tartom hitelesnek, hogy valaki úgy rója fel ezt az ellenzéknek, hogy az általa támogatott párt ugyanezt csinálta, ami fölött ugyanakkor szemet huny, vagy nem vesz róla tudomást. Legyünk kritikusak ezzel egyetértek, de ne alkalmazzunk kettős mércét.

2023. okt. 16. 13:56
 39/75 anonim ***** válasza:
32%

38 "Adott egy probléma, amire megoldást szeretnék."

Éppen ezért hívják populizmusnak.

2023. okt. 16. 13:59
 40/75 anonim ***** válasza:
100%

#39: Hát ha neked a lakások korszerűsítésének lehetősége egy populista téma, akkor lelked rajta.

Marad akkor Brüsszel és Soros megállítása.

2023. okt. 16. 14:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!