Orbán központú világban élnek az ellenzékiek?
Olasz, szlovén, szlovák és most lengyel választásoknál is ez volt, hogy bukik vagy sem Orbán "barátja" és képtelenek felfogni egyesek, hogy más országokhoz semmi köze nincs Orbánnak vagy csak minimális és attól, hogy megbukik xy országban a haverja (aki max érdekszövetséges, mert ha nem úgy van akkor szembe mennek a magyar érdekekkel, ahogy Orbán is bármikor faképnél hagyja őket ha az az érdeke) az nem igazán van hatással ránk.
De ugyanígy az ellenzéket is csak Orbán viszonylatában képesek meghatározni sokan (és nem Fideszesekre gondolok). Tényleg ő van a világ közepén, hogy minden tőle függ, minden neki tesz jót vagy árt?
"Az ellenzék legerősebb pártja az övé. Ne foglalkozzunk vele?"
Szerintem egyébként foglalkozhatsz, csak kettős mérce ne legyen akkor.
A fidesz rosszabb számokat produkált, mint Gyurcsány.
A fidesz hozott olyan választási rendszert, ahol az ellenzék összefogásra kényszerül.
És a fidesz nem számoltatta el Gyurcsányt ígérete ellenére.
Amíg ezek a pontok igazak, addig Gyurcsányozni szánalmas.
"Igazából nektek kéne leszakadni, ha változást akartok, csak..."
Az ellenzéken belül Gyurcsány megtűrt és nem szeretett. Vagyis az ellenzék már nem kicsit elszakadt. A fidesz tartja fenn, hogy ne tünhessen el a politikából.
#9: Foglalkozhatsz, bár szerintem fölösleges. A támogatottsága nem jelentős és nem is lesz az.
Másrészt amikor 5%-os volt a pártja, akkor is ugyanúgy ment a Gyurcsányozás.
#10: Én már rég leszakadtam. Sőt, az ellenzékiek többsége is. Van pár százezer nyugdíjas szavazója, ezzel nincs mit kezdeni, de ennyi. Egyedül ti nem tudjátok elengedni. Nem is akarjátok.
"Az ellenzéken belül Gyurcsány megtűrt és nem szeretett. Vagyis az ellenzék már nem kicsit elszakadt. A fidesz tartja fenn, hogy ne tünhessen el a politikából."
Komolyan kérdezem, elhiszed a butaságaidat? Az ellenzék tesz valamit, hogy eltűnjön? Vagy tényleg olyanok vagytok, mint az óvodások, Orbán aputól várjátok, hogy még a hátsótokat is kitörölje?
Az ellenzéki pártok kötnek paktumokat egymással, arról, hogy tehetségtelenek ők tehetnek.
#12 :)) összeállt, a kép, az ellenzékiek elszakadtak Gyurcsánytól, az ellenzék új vezetője: Dobrev :))
Ennyi fogyatékost.
"Szerintem egyébként foglalkozhatsz"
Kösz, hogy megengeded.
"csak kettős mérce ne legyen akkor"
Nálam nincs kettős mérce. Nem tudok a környezetemből olyan embert mondani, aki ne élne most jobban, mint akkor.
"A fidesz rosszabb számokat produkált, mint Gyurcsány."
Bizonyos területeken igen. Más területeken meg nem.
"A fidesz hozott olyan választási rendszert, ahol az ellenzék összefogásra kényszerül."
Hazugság. Egyetlen törvény sem kényszerítette a pártokat összefogásra.
"És a fidesz nem számoltatta el Gyurcsányt ígérete ellenére."
Mert látja, hogy segít neki választást nyerni. Hülye lenne elszámoltatni.
"Amíg ezek a pontok igazak, addig Gyurcsányozni szánalmas."
Amíg Gyurcsányé a legerősebb ellenzéki párt, addig igenis gyurcsányozni fogok. Amíg a többi párt folyamatosan tagozódik be Gyurcsány keze alá, addig igenis gyurcsányozni fogok. Amíg Dobrev Klára az egyetlen miniszterelnöknek alkalmas ember az ellenzékben, addig igenis gyurcsányozni fogok. Amíg a DK-n kívül egyetlen ellenzéki pártnak sincs sem víziója, sem identitása, addig igenis gyurcsányozni fogok.
18 van baj. Senki se retteg:) Inkább sajnálattal tölt el, hogy mindig mögé álltok, aztán megkérdezitek, miért foglalkozunk vele.
Persze logika nélkül próbálsz logikáról csevegni, elég nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!