Ha az abortuszt betiltaná a Fidesz, akkor sem történne semmi?
Lett szívhangtörvény, meleg-pedofiltörvény, infláció, tanárok cserbenhagyása, mégsem történt a népszerűségükben semmi értékelhető esés.
Ha simán bevezetnék az abortusztilalmat, mint Lengyelország, vajon belebuknának, vagy azt is benyelné a nép?
58
"— a magzati élet védelme a gyermeket váró nőkről történő fokozott gondoskodással valósítható meg, ugyanakkor a magzat egészséges fejlődését biztosító feltételek megteremtése elsődlegesen a szülők felelőssége;"
Ez lényegében szépen megfogalmazva az, hogy le se szrják az egészet, miután már nem lehet belepofázni a másik dolgába.
" — a terhességmegszakítás nem a családtervezés és a születésszabályozás eszköze;"
Öhhhmmmmm de, az embrió méhből való eltávolítása azt eredményezi, hogy nem lesz gyerek, ergo de, szabályozza a születést. És de, a család tervezéshez is köze van, mert ha 2 ember nem tud felnevelni normálisan 4 gyereket, hanem csak kettőt....
"— a családtervezés a szülők joga és felelőssége"
Mégis belepofáznak olyanok, akiknek az ég világon semmi közük nincsen hozzá.
a következő törvényt alkotja:
"1. § A női és férfi ivarsejt egyesüléséből létrejött, az anyaméhben kifejlődő magzatot és a gyermeket váró nőt támogatás és védelem illeti meg."
És hol az anyám kínjában kapják meg a támogatást meg a védelmet? Jah, tudom.... Itthon, Magyarországon biztosan nem.... A sejtcsomónak nem kell jogokat adni, nem illeti meg....fel se fogják, hogy egyáltalán léteznek....
"— a FOGANTATÁSSAL INDULÓ MAGZATI ÉLET tiszteletet és védelmet érdemel"
Ezzel a meghatározással csak annak van baja, aki szerint rendben van, hogy a saját gyerekét felszabdalják majd kiporszívózzák a testéből, mint valami daganatot. A gyilkosság minősített formája, és a BTK-nak ehhez semmi köze, morális értelemben az.
"A sejtcsomónak nem kell jogokat adni, nem illeti meg....fel se fogják, hogy egyáltalán léteznek...."
Tehát ha te olyan állapotba kerülsz, hogy fel sem fogod a létezésed, akkor megölhetlek? Pl. kómába kerülsz, vagy éppen alszol?
62 én meg megérdemlem az önrendelkezési jogot.... A kikényszerített terhesség embeerkínzásnak minősül, ami ugye bűncselekmény...
Az embrió az NEM EGY GYEREK.
63 az embrió és egy mondjuk kómás ember közt az a rohadt nagy különbség, hogy az embrió az egy mindenre képtelen sejtcsomó , nem igazán mondható élőlénynek sem, nemhogy gyereknek.... A kómában lévő ember pedig már élt egy életet, vannak érzései, emlékei. Jah és egyes esetekben a kómás személyek képesek valamennyit felfogni a környezetükben lezajló történésekből.... Az embrió ugyebár erre SEM képes.
Mellékesen megkérdezném, hogy amuuuuugy....adtál már legalább 5 forintot egy nélkülöző kisgyermeknek? Vagy pelenkát a mélyszegény, újszülöttel rendelkező anyukának? Fogadtál már örökbe? Támogattál már árvaházat..... És a leglényegesebb.... Van méhed? Van esély arra, hogy te, tesztoszteron túltengéses igazi (álkeresztény) hazafi, teherbe ess?
Nah ugye, hogy nincs...
Várom már, hogy eltávolítsák az egyértelműen szélsőségesen abortusz ellenes, provokatív kérdést, és a hasonló hangvételű válaszaidat...
64: te sem vagy gyerek. Kómás állapotban nem vagy képes semmire, érzéseid sincsenek, nem is vagy képes felfogni a környezetedből semmit. Akkor te nem vagy létező ember?
Illetve ha nem élőlényről beszélünk a magzat esetében, akkor miért kell vele bármit is kezdeni? Ja, hogy mert élőlény lesz és azt nem akarjuk? De akkor miért ne lenne már az anyaméhen belül az?...
Illetve, ha jól tudom, szívhangjuk élőlényeknek szokott lenni, nem életteleneknek... Hú, vannak itt zavarba ejtő kérdések...
Tök mindegy, hogy a magaz élőlény-e. A kérdés az, hogy van- e a nőknek önrendelkezési joguk. A válasz az, hogy fejlett orszáogkban van. Ennyi.
Senki sem kényszeríthet rá, gogy akaratom ellenére hagyjam, hogy egy sejtcsomó tönkre tegye a testem. Az én testem, az én döntésem.
Egyelőre sajnos valóban a te döntésed, hogy ezt a törvényesített gyilkosságot végrehajtod-e a saját gyereked ellen. Viszont továbbra sem a te tested, anyának pedig ne merd nevezni magad.
"Tök mindegy, hogy a magzat élőlény-e."
Jelzésértékű a hozzászólásod száma: 6666
65 igen, mert én már felnőtt vagyok. Mint már írtam, bizonyított, hogy egyes esetekben a kómások érzékelik a környezetet. Meg ugye ők már ténylegesen élnek, vannak emlékeik, meg ilyenek... Az embrió nem rendelkezik ilyenekkel...
Mert egyszerűen nem az.... Egy ksi biológia, az embrió ne rendelkezik kifejlett szervekkel, egy picike, pulzáló cső van csak benne, s annak generálnak hangot, ezt hiszed te szívverésnek..
67. Szerencsére az én döntésem, maradjon is így.... Ha ezek a bolondok betiltják, tömegesen húzunk el a francba, aztán megnézheti magát, mert nem lesz kitől lopni a pénzeket...
A gyermek megölése bűn, viszont abortuszkor embrió van, nem pedig gyerek, ami még nem igazán él, azt nem lehet megölni....
És de, az én döntésem, mert ugye amiben van a sejtcsomó, az a méhen, ami ugye az én szervem, nem azé.
Igen, lényegében tökmindegy, hogy az-e.... Tudod te miattad sokkal fejlettebb élőlények pusztultak el, mint amennyire fejlett az embrió.... Azzal gondolom nincsen. Bajod, ugye?
68 hát igen, a GYEREK megölése az valóban bűn, de egy oda nem kellő sejtcsomó kiszedetése nem az.
69....az embrió az nem egy személy..... Nem kell azt védeni....nekem a gyerekemet kell szeretni, nem pedig az embriót. Ugye a kettő én egészen ugyanaz.....
De ezt ti, kis hozzá nem értő, szélsőségesen abortusz ellenes, gondolkozni, érezni nem képes fotelhuszárok ne vagytok képesek felfogni, és ez rendkívül szomorú.....
Tudom, ne kívánjon az ember rosszat... De ha egyszer valamelyik női szeretteteket brutálisan meger*szakolnák, teherbe esne és inkább öngy!lkos akar lenni, minthogy a bűncselekmény elkövetőjétől származó spermium miatt létrejött embriót kihordja.... Akkor talán képesek lennétek arra, hogy kinyissátok a szemeteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!