Ha az abortuszt betiltaná a Fidesz, akkor sem történne semmi?
Lett szívhangtörvény, meleg-pedofiltörvény, infláció, tanárok cserbenhagyása, mégsem történt a népszerűségükben semmi értékelhető esés.
Ha simán bevezetnék az abortusztilalmat, mint Lengyelország, vajon belebuknának, vagy azt is benyelné a nép?
Azt ugye tudod, hogy az általános választójog végett a funkcionális analfabéták, akik közül sokan nem is tudnak írni, olvasni, ők szavaznak országunk narancssárga pártjára, mert azt mondják nekik, hogy az a jó, de közben meg többen azt se tudják, hogy ki az az Orbán Viktor és mi a Fidesz...
Amíg van elég megvesztegethető személy, és funkcionális analfabéta, addig a Fidesznek nem kell tartania a, leváltástól, s ahogy azt mind láthatjuk, inkább ilyeneket akarnak nevelni a mai gyerekekből, mintsem értelmes, gondolkozó embereket.
Házilag??👀😮🤔
Ez nem a népszerű "Do It Yourself" (DIY) kategória, itt azért komoly kockázatok lehetenek egy házilagos "megoldással".
Egyébként, már jóval több mint egy évtizede el lehet helyezni minden kórházban az újszülöttet -anonim módon- egy erre a célra kihelyezett inkubátorban.
#21 Bárcsak ne lenne igazad!
De sajnos igazad van...
22
Kösz, akkor sem akarok terhes lenni, szülni, kiesni a munkából, lábadozni stb.
És mielőtt aza rcomba kapnám: felelősségteljesen védekezek, a pasik is olyanok voltak az életemben, hogy nem okozott nekik gondot odafigyelni erre. De ha ne adj isten, valami félremegy, biztoaan nem fogok 9 hónapon keresztül szopni, majd szülni majd nagy nehezen felépülni, azon gondolkodni, hogy mi a fasz lett a gyerekemmel, amit soha nem akartam.
Tehát első megoldás a külfoldi abortusz lenne, második a háztáji megoldás.
22:
A házilagos vagyok. Eszem ágában sincs végigszenvedni a terhességet meg főleg nem a szülést! Inkább a halál!
#23 és #25 A 20-as "házi megoldására" reflektáltam.
Természetesen az lenne a legjobb, ha mindenki számára elérhető lenne a megfelelő védekezés, de az Orbán rezsim célja éppen ezzel ellentétes.
A "házi megoldások" viszont a jelenlegi orbáni jogszabályok szerint bűncselekménynek számítanak, de amellett rengeteg egészségügyi kockázattal is járnak, akár az anya életébe is kerülhet.
Csupán ezért írtam azt, hogy attól még az is jobb megoldás, ha valaki "leadja" a nemkívánatos terhességéből született gyereket a "magzatgyilkosság" és/vagy a saját életének kockáztatása helyett.
#26 Igazat adok neked! Mindenki úgy b@ssza el (a szó legszorosabb értelmében is!) a saját életét, ahogy akarja.
Más életét viszont senki nem teheti kockára az önös érdekei miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!