Ha az abortuszt betiltaná a Fidesz, akkor sem történne semmi?
Lett szívhangtörvény, meleg-pedofiltörvény, infláció, tanárok cserbenhagyása, mégsem történt a népszerűségükben semmi értékelhető esés.
Ha simán bevezetnék az abortusztilalmat, mint Lengyelország, vajon belebuknának, vagy azt is benyelné a nép?
94
"Sem a saját, sem a férfi szaporítóanyagát nem tiszteled?"
Felröhögtem, és még mindig röhögök ekkora baromságon.
Nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a nagyobb tiszteletlenség a "férfi örökítőanyagával" kapcsolatban? Lenyelni, kiköpni, letörölni, vagy egy szomszédos nyílásban elhelyezni? :D
96
"Akkor benned sincs semmi tisztelnivaló, ha a petesejted sem tisztelnivaló. Elvégre abból "csak" egy újabb élet lehetséges, de akkor már az élet tiszteletét is megkérdőjelezed egyúttal, és akkor már az élet sem tisztelnivaló a te gondolatmenetedet tobább gondolva."
Embör!
Felvilágosítalak, hogy ma már ott tart a tudomány hogy egyetlen testi sejtből el lehet ezt érni!!!!
105:
Én vállalom, hogy gonosz szörnyeteg vagyok, és számomra külön helyet tartanak fenn a pokolban. Úgy hívják: TRÓN ;)
109
Tájékoztatásul közlöm, hogy a férfiak jelentős része pont ilyen nőket keres.
De ha már felhoztad, jelezném, hogy ha csak olyanok lennének, mint amilyen a te hozzáállásod, akkor többségünk szívesen marad a vibrátornál (vagy egy másik nőnél...)
"Akkor sem élősködhet bennünk egy lény, amit nem akarunk."
Ebből meg a más hasonló magzatgyalázó kiszólásaikból azért kiderül, hogy milyen szinten elmebeteg, életellenes torz lények a feministák. Ilyenkor faramuci módon valahogy mégis örülök, hogy létezik abortusz, mert az ilyenek soha ne vállaljanak gyereket.
108
Örülök, hogy egyetértünk: ne kényszerítsük rá a kölyköt arra, aki nem akarja. Nehéz volt, de rájöttél te is, hogy igazunk van.
108 nem gyalázzuk a magzatot, hanem csak a nevén nevezzük a dolgokat.
A feministák nem életellenesek, ahogy te sem vagy életvédő, remélem ezzel tisztában vagy.
Aki elmebeteg és torz, az nem a feminista nő, hanem az ab. ellenes...
Egyébként én ismerek olyan feminista nőket, akiknek van gyerekük, az egyiknek 4 is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!