Miért gond az ukrán gabona?
A hasas az olcsó pék termékek ellen van? Ha egyszer kint van felesleg és olcsó, miért nem lehet behozni?
Kit érdekel, hogy xy mennyit bukik rajta, mi fizessük meg az ő magas termelési költségeiket? Csak az állami támogatás a földekre egy 100 hektáros főállású gazdánál sok millió.
gondolom valami órbán rósz féle neked tetsző baromság lehet.
akinek tv-re, netre telik az ne panaszkodjon már hogy de drága a kenyér
ez is egy unalmas orbánozós kérdés
nem nyitottam meg, biztos nem zene.
az biztos hogy hülye a kérdés hülyeség lesz a videó is
ha ennyire irkálsz nem óhajtod megválaszolni hogy a szomszédoknak miért nem kell az ukrán gabona? mert mindent írsz csak választ nem, ja és az "mer órbán rósz" az nem válasz
104 Jaj annyira tipikus amikor az átlag hazudik, megvannak a jelek, a direkt tagadás (biztos nem zene), mivel már tudja hiszen látta, hogy zene, ezért azt gondolja, ha az igazat tagadja akkor elhiszem.
Nálam nem jön be :D Hazudni is tudni kell, ahhoz meg ész kell :D
veled ellentétben én nem vagyok hazug, de te a hazudozás mellett terelni tudsz az fix! te meg nem az észről vagy híres.
felteszem még egyszer a kérdést amit nem tudom hanyadjára nem válaszolsz meg és csak terelsz: a szomszédok országoknak miért nem kell az ukrán gabona?
106 Ki terel itt? Lengyelek nem szomszédok :D Talán mert a földalapú támogatásokon keresztül fizetik ki a korrupt kormányok a kádereiket?
Miért kell 24 országnak a gabona?
Mintha azt kérdeznéd, miért megy forgalommal szemben autópályán 1 autós. Mert rossz irányba tart, azért :D
jaj igaz, a terelés mellett a félremagyarázás még amihez értesz.
ahogy korábban megírták rólad, sötét vagy mint a csukott kuka belseje!
108
Nekem 180 csatornám van és azt nézek amit csak akarok! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!