Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gond az ukrán gabona?

Miért gond az ukrán gabona?

Figyelt kérdés

A hasas az olcsó pék termékek ellen van? Ha egyszer kint van felesleg és olcsó, miért nem lehet behozni?

Kit érdekel, hogy xy mennyit bukik rajta, mi fizessük meg az ő magas termelési költségeiket? Csak az állami támogatás a földekre egy 100 hektáros főállású gazdánál sok millió.

2023. szept. 17. 17:19
 91/149 Jeffrey Spender ***** válasza:
29%
BADA BUM, neked az érveléskullturád egy nagy nulla.
2023. szept. 19. 17:58
 92/149 Jeffrey Spender ***** válasza:
17%

" Elég ciki, hogy egy ilyen szegény ország számára sem tudott vonzóvá válni az istenített Oroszorszagod mi? Vajon miért? Ezen gondolkodtal mar, Spender? Még őket is eroszakkal kell beterelni a Russzkimírbe (de még úgy sem nagyon akar sikerülni). "

Ukrajna az 2014-ben ketté is szakadt volna, mint a huzat. Csak erőnek erejével egyben tartották.

Kijevben együtt tüntetett és buktatott kormányt mind az EU/NATO-hívő, mind a nacionalista / szélsőjobbos.

Harkov, és Odessza azok meg oroszos oblasztyok, ők fenyegetőnek érezték az ukrán nárcizmust, ellentétes eljellel lázongtak, ott is felgyújtottak nem egy középületet, és haltak meg a lángok között, meg füstmérgezésben a tüntetők közül.

Bevonult mind az SzBU, mind az Ukrán Hadsereg 1-1 hadrafoghatóbb alakulata, és leverték a lázongást.

Nyugaton is kettő elmélet van.

Francis Fukuyama szerint a világon Washingtontól Budapesten át Vlagyivosztokig liberalizmus és világbéke van.

Samuel P. Huntington szerint 8 civilizációs csoportosulás van, és vannak Hasadó államok, melyeken keresztülhalad egy civilizációs határvonal, éppenséggel Ukrajna ilyen.

Nem értem, hogy miért dogmája egyeseknek Ukrajna a maga 600,000 km2-ével, egyetlen négyzetmétert sem engednek belőle, miért nem elégszenek meg egy 300,000 vagy 200,000 vagy 100,000 km2-es Jobb-parti Ukrajnával, Dél nélkül.

2023. szept. 19. 18:06
 93/149 A kérdező kommentje:

91 Érvelni hasonlóan értelmes emberekkel lehet, akiknek nincsenek kőbe vésett képzeteik. Ehhez kell egy szint amit nem ugrasz meg, sőt, nem gondolom, hogy fideszes lehet-e az elmúlt 13 év után értelmes ember érdek nélkül. Véleményem szerint nem. Gyurcsány messze nem volt ilyen kártékony, aki az akkori 2 lépcsős választáson le lett váltva 2/3-al.

Orbánt minimum a magánnyugdíj, az alkotmány, a nyugdíjszámítás változtatásai miatt le kellett volna váltani, de addigra már átírta a választási törvényt és átvette a közmédia felett is az uralmat ezzel pedig napi szinten bombázza az embereket, átmossa az agyakat és mai napig stabil támogatottsága van azok után, hogy gyurcsányt már 3x meghaladta legalább negatív értelemben.

2023. szept. 19. 18:06
 94/149 A kérdező kommentje:
2023. szept. 19. 18:09
 95/149 Jeffrey Spender ***** válasza:
21%

" Remélem dzsefri látod a párhuzamot korrupcióban és szegényedésben az ukránok múltja és a mi jelenünk között :D "

Orbán az mindenfele nyal.

Amerikai republikánusok, akik nem vádolhatók oroszbarátsággal.

Német cégek számára sori munkásokká tette az országot.

Zsidó Világkongresszus is van nálunk.

Azeriektől is veszünk gázt.

Törökökkel is spanolnak.

Kínával is.

És amit szükséges, mint Paksot az oroszok vitelezik ki.

Addig Ukrajna múltjában nincs ilyen több lábon állás, hanem amerikai és orosz tűz közé kerültek.

Ukrajna 2014 óta de jure ugyan nem, azonban de facto EU és NATO tagok, és azóta váltak igazán leépülő állammá :D

Vagy milyen párhuzamot akarsz találni ?

" Ukrajnában Zelenszkij Elnök Úr a hadsereggel a háta mögött és a nép támogatásával korrupciómentesíti az országot és írtják az orosz testvéreidet :D "

Nem tudom mit szívsz, de elég ütős cucc lehet :D

Valamikor véget ér a háború, és nem a ti általatok várt eredménnyel, akkor mi lesz ?

Továbbra is valóságtagadó üzemmódban fogtok írkálni ?

2023. szept. 19. 18:11
 96/149 Jeffrey Spender ***** válasza:
73%

# 93

Én nem vagyok sem Fideszes, sem Mi Hazánkos, sem Jobbikos, sem DK-s, sem egyéb párt tagja.

Ilyenkor mi van ? Kék halál ?

Én is elégedetlen vagyok a Fidesz "kormányzásával". Ugyanakkor ez az ideológiai alapú panaszkultúra, a depresszióra való hajlam, és a rémképek vizionálása fáraszt, de borzasztóra, amit most fokozunk, egyébként fokozza a politika is, sokan olyan mély letargiában vannak ettől a rettenetes országtól meg helyzettől, hogy Magyarországot valami pöcegödörnek állítjátok be, bezzeg Románia, nemhogy Ukrajna !

2023. szept. 19. 18:13
 97/149 Jeffrey Spender ***** válasza:
21%

# 87

A Román Kormány is tök nyíltan megtagadja a moldávok önálló nemzeti létét, vajon őértük vérzik-e a szíved ?

2023. szept. 19. 18:24
 98/149 A kérdező kommentje:

98

(94) Nekem 180 csatornám van és azt nézek amit csak akarok :DDDDD

2023. szept. 19. 20:06
 99/149 anonim ***** válasza:
100%

87: "Miért erőlteted ezeket a krokodilkönnyeket Ukrajnáért? "

jaaaaaaaaaaaajj. mert az ukránokért ejtett krokikönnyek részetekről... képmutatás maximumon. hogy nem röhögted el magad amikor ezt írtad?

"Nekem 180 csatornám van és azt nézek amit csak akarok :DDDDD"

de panaszkodsz hogy drága a kenyér... hiteles vagy nagyon :D

2023. szept. 19. 20:29
 100/149 A kérdező kommentje:

99

94 válaszban van egy link hogy értsd a 180 csatornát :D

2023. szept. 19. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!