A balosoknak miért nem esik le, hogy a magyar társadalom többsége sugárban hányik az LMBTQ-tól?
48: A felforgató csoportok legjava, legyenek akár illuminátusok, szabadkőművesek, jezsuiták, jakobinusok vagy bármi, mindnek a többsége ateista zsidókból áll(t) ezt kár tagadni. De ha személyeket kell kiemelni akkor Marx, Weishaupt, Jacob Frank, Moses Hess, Herzl, Trockij, de ha magyar vonatkozásban nézzük akkor Lukács György, Kun Béla, Szamuely, Hamburger Jenő, Pogány József, Landler Jenő kb egy szuszra ennyi jut eszembe, akiknek többsége a tanácsköztársaságnak nevezett zsidó hatalomátvétel idején jött elő a sikátorokból. De bőven voltak 45 után is, és még ma is az ő leszármazottai vannak a közszférában.
Szóval nem nehéz zsidózni ha van alapja, ez még nem gyűlöletbeszéd ha kimondjuk az igazságot.
"Ez nem azt jelenti hogy bántani kell az ilyen embereket vagy az emberi jogokat kellene sérteni velük szemben, de az ilyen házasság, gyereknevelés, vonaglás az utcán meg nemátalakítás (csonkítás) nem kellene megengedni, az már a ló túloldala lenne."
Ezek mind emberi jogok, de kiváló, hogy nem akarod az emberi jogokat sérteni :D
"Olyan kormány kell ami mindezt biztosítja, talán az MHM megér egy próbát. Ehhez mit szólsz?"
Fasiszta párt problémát még úgysem okozott a történelem során, ugye? xD
54: Ja azt elfelejtettem odaírni hogy két egynemű között nem szabad megengedni ezeket a dolgokat, de azthittem ez logikus ha ez a téma. Tehát semilyen joguk nem csorbul, mivel minden adott a számukra, vállalhatnak gyereket, házasodhatnak is, persze ha találnak egy párt az ellenkező nemből.
Fasiszta párt az jelenleg Kanadában, Ausztráliában meg az Usában található, akik rá akarják erőszakolni az ideológiájukat a népre, legyen az kötelező vakcina vagy a mentális betegek mutogatása kiskorúaknak.
Ebből a hozzászólasból meg a leszavazásaitokból is egyértelműen látszik, hogy nem akartok ti semmi rendet, stabilitást, az egészségügy vagy az oktatás javulását, ha nincsenek meg a marxista, nihilista államberendezések is mellé. Lehetne itt bármekkora jólét, ha az agymosott csürhének vagy a titeket madzagon rángató globalista maffiának nem tetszik az a fajta politika amit képvisel egy adott ország, akkor azt destabilizálni kell. Ugyanez történt Líbiában is, csak ott másfajta érdekekből.
"Ja azt elfelejtettem odaírni hogy két egynemű között nem szabad megengedni ezeket a dolgokat, de azthittem ez logikus ha ez a téma. Tehát semilyen joguk nem csorbul, mivel minden adott a számukra, vállalhatnak gyereket, házasodhatnak is, persze ha találnak egy párt az ellenkező nemből."
Ez annyira cinikus. Biológiailag képtelenek rá.
Ahhoz amúgy mit szólsz hogy a házassági egyenlőség bevezetése után minden országban, ahol megtörtént, megzuhant az öngyilkosságok száma?
"Fasiszta párt az jelenleg Kanadában, Ausztráliában meg az Usában található, akik rá akarják erőszakolni az ideológiájukat a népre, legyen az kötelező vakcina vagy a mentális betegek mutogatása kiskorúaknak."
Minden civilizált országban rengeteg kötelező vakcina van, a covid vakcina (mert tuti arra gondolsz) jelenleg sehol sem kötelező.
Mentális betegség mutogatása kiskorúaknak? Úgy tudom szabadon téríthet minden vallás.
Nem az a fasizmus, ami nem netszik neked, hanem egy kisebbségellenes, erőszakalapú, ultrakonzervatív ideológiáról beszélünk. Ennek a fidesz, kdnp és a mihazánk is megfelel.
"Ebből a hozzászólasból meg a leszavazásaitokból is egyértelműen látszik, hogy nem akartok ti semmi rendet, stabilitást, az egészségügy vagy az oktatás javulását, ha nincsenek meg a marxista, nihilista államberendezések is mellé."
A fasizmus egyik fontos eleme a "rendpártiság" ami általában népirtást és rendőrállamot jelent a gyakorlatban. Ilyen rend valóban nem kell. A marxizmus és nihilizmus meg szerintem kizárják egymást, de mivel egyiket sem érted, így ezt nem fogjuk tidni megbeszélni. Az oktatáson és egészségügyön pedig valóban javítana a marxista hozzáállás, miért ne támogatnám?
"Lehetne itt bármekkora jólét, ha az agymosott csürhének vagy a titeket madzagon rángató globalista maffiának nem tetszik az a fajta politika amit képvisel egy adott ország, akkor azt destabilizálni kell. "
Amikor a fasiszta agymosottazik :D
A marxisták globalizmusellenesek, de még mindig nem tudod mit jelent a marxizmus, szóval ezt is elengedem.
"Ugyanez történt Líbiában is, csak ott másfajta érdekekből."
Ugye nem Líbia népirtó, emberiségellenes bűnteteket elkövető kormányát véded most?
"Ha te az ott említett rohadékokat véded, akik történetesen zsidók, akkor menthetetlen vagy. Vagy szerinted tilos kritizálni bármilyen zsidót még ha emberiség elleni bűnöket is követett el?"
Bárkit lehet kritizálni, azt is aki zsidó. Mégis miért tartottad fontosnak kijelenteni, hogy zsidó, ha nem vagy antiszemita? :)
"Igazi meghunnyászkodó agymosott vagy, jaj szegényeket nem szabad bántani mert holokauszt brühühü, közben meg élősködnek rajtunk, érzelmi manipulációval kihasználva az embereket."
Gondolom ez is kritika, és nem zsidózás, igaz?
"Aki ezt nem látja az inkább ne alkosson véleményt hogy ki a fasiszta."
Nyugodj, láthattad, hogy pontosítottam. Nem vagy fasiszta. náci vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!