A balosoknak miért nem esik le, hogy a magyar társadalom többsége sugárban hányik az LMBTQ-tól?
22.
Jó, de tedd hozzá, hogy te is az vagy 😁
"Annyira gáz olyan dolgokat tagadni, hogy "az apa férfi, anya nő""
Először is Magyarországon csak az infláció az ami nő, meg a Mészáros-Orbán-Tiborcz család vagyona.
"Ez az egész érzékenyítés nagyon a visszájára fordul"
Elég sok minden más is van ami a visszájára fordul. Pl a kormánynak a kereszténység politikai célból történő felhasználása és erőltetése. A keresztényég megítélésének ez sokkal jobban ártott az utóbbi években, mint az LMBTQ-nak az ún. "érzékenyítés".
"igazából csak az a magyar, akinek az unokái magyarok"
Gratulálok. Az ilyen megnyilvánulások azok amelyek emberek tömegeiből kiölik a hazaszeretet. Én pl. nem akarok Magyarországon gyereket, szóval akkor az én szüleim ezek szerint nem magyarok.
24.
Gratulálok, nagyon szépen mellébeszéltél, orbánoztál, de attól még igaz, amit a kérdező írt 😁
26, nem, nemigaz. A 70-es évek óta folyamatosan egyre inkább van nyilvánossága a homoszexualitásnak.
Fura, hogy ez nem volt probléma Eltonnál, nem volt probléma a Queen-nél, nem volt probléma, vagy egy tucat olyan szinésznél, énekesnél, vagy bármilyen nyilvánosság előtt szereplőnél, aki nyiltan vállalta a másságát, vagy felszólalt mellettük. Lisa Minelli-től, Bowie-ig nem egy ilyen elóadó volt már a történelem során, ez eddig nem volt probléma?
Magyarországon a homofóbia ölt egyre nagyobb méreteket, mióta homofóbiát támogató kormányunk van.
27.
Dehogy nem volt probléma.
Nem örültek neki az emberek, amikor kiderült, hogy homárok.
Nagy csalódás mai napig. Viszont nem is vergődtek, mint te.
Nem, én a mai napig hallgatom őket és csöppet sem vergődök miattuk.
Én a homofób kampány miatt vergődök, ami ömlik, az országból.
“ Nem örültek neki az emberek, amikor kiderült, hogy homárok.
Nagy csalódás mai napig. Viszont nem is vergődtek, mint te.”
A saját érzelmeid ne vetítsd ki az egész emberiségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!