A balosoknak miért nem esik le, hogy a magyar társadalom többsége sugárban hányik az LMBTQ-tól?
A magyar társadalom többsége nem is tudta mi az az LMBTQ amíg a Fidesz nem kezdett el beszélni róla, mivel egy szót se tud angolul.
Én már 13 évesen, 2003-ban is folyékonyan tudtam angolul, és emlékszem, hogy már akkor is ismertem az "LGBT" kifejezést, és hogy mit jelent, az internetről.
“ Az emberek többsége családot szeretne, igazából csak az a magyar, akinek az unokái magyarok, a nemzetellenes propagandákkal szemben védekezni kell.”
Ezért fogy a népesség évtizedek óta? Az még az “elembétékú” előtt volt ám.
Leesett hogy a magyar társadalmat jobban érdekli az lmbtq mint a saját gyerekeik jövője.
Hányok az ilyen ostoba, tanulatlan hülyéktől mint te, akik engedik orbánéknak kifosztani a magyar népet. De hát mindenki azt kapja amit érdemel, a vidéki gyűlölködő tuskók főleg.
Sikerült elhinni, hogy a balosok egyedül az LMBTQ-val foglalkoznak?
Good.
Akkor majd remélem a huszadik új adó után, amit azért vezettek be, mert az elmúlt 13 év gazdaságpolitikája valahogy mégsem fénylik annyira, még mindig azt fogod gondolni, hogy a jelenlegi jobboldal bármennyire is a javadat szolgálja, és elhiszed, hogy neked jobb, ha kikötik a villanyt, és a gázt a lakásból. :)
Meg házasságok fele válással is végződik:D
Utána meg a sok idióta ellenségképet keres, amiért elrontották az életüket, gyűlölködnek:D
Nem vagyok semmilyen oldali de itthon csak a fidesz meg a mihaszna mihazánk terjeszti az LMBTQ propagandát. Ahogy előttem is írták, nagyon sokan nem is hallottak előtte róla. Én sem igazán, de amióta a "jobboldalnak" nevezett egybesülések terjesztik azóta a csapból is ez folyik.
Engem mondjuk hidegen hagy, mert nem ítélek el senkit vallás, nemi identitás, származás miatt.
Szóval a legnagyobb terjesztők itthon ez a két (három, a kdnp-t is számoljuk) szennypárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!