A balosoknak miért nem esik le, hogy a magyar társadalom többsége sugárban hányik az LMBTQ-tól?
"Nem létezett a hagyományos családmodell, ez az apa-anya, gyerekek kombináció iparosodás utáni játék."
Már itt tart a marxista történelemhamisítás?
"Vagy menj égesd el magad máglyán, vagy valami." - Jaja, mert az emberiség egésze boszorkányüldöző volt, pont ahogy az a hagyományos családmodell követésével van...
"ez az apa-anya, gyerekek kombináció iparosodás utáni játék." - Ja, ok. Nem tudtam, hogy azelőtt az emberiség osztódással szaporodott, de ma megint tanultam valamit...
"Ügyes zsidózás, 8/10 pontot adok rá." - Itt ezt egyedül te csinálod.
"Látom magam előtt ahogy vörös fejjel izzadsz, nehogy leírd hogy zsidó, mert akkor még tilthatnak is" - Neked viszont láthatóan nem esik nehezedre, de nyilván mégis valahogy én leszek az antiszemita :D
"Ahhoz nagyon ért a kormány, hogy a buta és veszélyes embereket idomítja társadalmi kisebbségek ellen." - Nem, ezt maguk a "kisebbségek" teszik meg a feltűnősködésükkel, amire a legjobb példa a Judapest shame, aminek bevallottan az egyetlen célja a többségi társadalom provokációja.
"A házasság és család a történelem során szinte végig gazdasági megállapodás volt." - A házasság teljesen más kérdés, mert egy család nem attól az, hogy egy állami hivatalnok ráírja egy papírdarabra.
"Nem tudtam, hogy azelőtt az emberiség osztódással szaporodott, de ma megint tanultam valamit..."
A családról van szó, nem a gyermeknemzésről. Többet kellene tanulnod minden nap.
"Neked viszont láthatóan nem esik nehezedre, de nyilván mégis valahogy én leszek az antiszemita :D"
Na és mégis mi a bankárrócsildozás, ha nem zsidózás?
"Nem, ezt maguk a "kisebbségek" teszik meg a feltűnősködésükkel, amire a legjobb példa a Judapest shame, aminek bevallottan az egyetlen célja a többségi társadalom provokációja."
Wow. Egy bekezdéssel feljebb próbáltad tagadni hogy zsidózol xD
"A házasság teljesen más kérdés, mert egy család nem attól az, hogy egy állami hivatalnok ráírja egy papírdarabra."
Igazad van, férfiként ezért lehet családom párként, egy másik férfival :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!