A tanárok maguknak köszönheti, hogy a társadalom nem áll ki értük?
A tanárok többsége szadista, aki imádja megalázni, szivatni a gyerekeket. Kb. mindenkinek van emléke arról, hogy a tanára kb. úgy viselkedett vele, mint Piton Professzor a Harry Potterből. Kb. minden iskolában "stock character" az irodalomtanárnő, aki egyest ad, ha neked nem az a véleményed arról, hogy mire gondolt a költő, mint neki, az ordító kémia/fizika tanár, a pedofil tornatanár, és a nebulót szellemi fogyatékosnak hívó matektanár.
Ha egy felnőttnek kimondod, hogy "tanár", rendszerint ilyen emlékek jutnak az eszükbe, ezek után mit csodálkoznak azon, hogy senki sem szereti őket.
Látszik hogy valami alacsony színvonalú iskolába jártál és nem erősséged a konzekvens gondolkozás ugyanis amit leírtál abból semmi nem igaz arra az iskolára ahol én tanultam...
Én személy szerint nem azért nem állok ki a tanárok mellett mert sérelmeim vannak hanem egyszerűen egyáltalán nem olyan rossz a helyzetük mint amennyire fel van hypeolva. Nekem a nővérem tanár, ped 2 besorolással 4500 - 5000 forintos órabérrel dolgozik 2 iskolában ezen kívül magánórákat és korrepetálást tart, ami szintén egy egész jó jövedelemforrás.
Azért ne essünk már át a ló túlsó oldalára sem, hogy egy ABC-t oktató tanítónéni milliós fizetést kapjon mint egy szívsebész vagy egy vadászrepülőgép-pilóta...
A magyar társadalom azért nem áll ki a tanárok mellett, mert önző, sunyi és senki mellett nem áll ki.
Majd ha egysze elvégzed az iskoláidat és valamilyen csoportba fogsz tartozni - hogy most tanár, egészségügyis, közalkalmazott, valamilyen vállalkozó vagy biciklista, vagy bármi más leszel az mindegy - akkor ha rendszerszinten lesajnálnak, melletted sem fog senki kiállni.
És bőven lesz indok hogy miért.
Most még azt gondolod, hogy te nem kerülsz sorra, de tévedsz.
Nálunk általánosban pl a matek tanár volt szadista, a többi tanár azért jó fej volt.
Kozepiskolaban pedig az ének tanár volt szadista.😆
A többiek temperamentumtól függően orditoztak.
Pedofil hál istennek nem volt.
Azért nem állunk ki mert munkadőben hisztiznek tüntikéznek posztolnak hogy kiállunk így meg úgy
Aztán meg kiposztolja hogy 2 hetet nyaral a tengeren....
Nem maguknak köszönhetik. Pont ugyan így nem állnak ki az emberek semelyik másik csoport mellett sem.
A többi az már csak kifogás keresés és öngerjesztés, hogy a továbbiakban is így legyen. "Ha nekem rossz tanáraim voltak akkor ne is próbáljunk meg változtatni nehogy a gyerekemnek vagy bárki másnak jobb tanárai legyenek és jobb rendszerben tanulhasson. Ha én szívtam, szívjon ő is!".
Persze a rossz tanáros esetekben is az a kedvencem, hogy vannak valóbban rossz tanárok de sokszor a jó tanárra is azt mondja az ostoba Pistike, hogy rossz tanár mert merészelte a tanár leállítani amikor próbálta a Sanyi megverni (ha valaki nem érteni ezzel azokra az esetekre próbálok utalni amikor a tanár jól jár el csak a gyerek túl önelégült, ostoba,... ahhoz, hogy belássa, hogy hibázott).
A utóbbi eset mellé aztán még hozzájárulnak azok is, hogy sokan nem emberként gondolnak a tanárokra, nem látják, hogy milyen is a tanári munka ezért nem látják a teljes képet és irreális és rossz véleményt alkotnak a jó tanárokról is.
Lényegében azért nem állnak ki az emberek a tanárok és senki más mellett sem mert csak ostoba birka módjára gyűlölik akit éppen kell aztán közben boldogan bégetve mennek a "vágóhídra".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!