Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki kimegy külföldre dolgozni,...

Aki kimegy külföldre dolgozni, azoktól nem kellene elvenni a választó jogot?

Figyelt kérdés

Felháborító hogy lassan boldog boldogtalan szavazhat.

Véleményem szerint aki elhagyja az országot és nem itt él, nem ott dolgozik, nem itt adózik az semmilyen formában ne avatkozzon be a Magyarok döntésébe.

Határon túliak, külföldön dolgozók, vietnámi vendégmunkások....ez tarthatatlan.

2023. aug. 16. 09:10
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
46%

"Érdekes, IT mérnököket tanítok, de ilyen fogyatékosra nem emlékszem"

Az mondjuk sokat elárul arról, hogy miért panaszkodik a legtöbb cég a diákokra. Szar munkát végzel.

Az a helyzet, hogy az utóbbi időben nagyon leromlott az IT mérnökök képzési szintje a gyenge oktatói gárda miatt.

Ha valaki sikeres, tehetséges, akkor az sokkal inkább az egyetem előtti tanulmányainak köszönhető.

"Mondjuk az tény, hogy szerény a szókincsed és az intelligencia hiányát vigyorgó jelekkel próbálod ellensúlyozni."

Lol, jah, bizonyára rám igaz: "a vergődéseden:)"

Főleg úgy, hogy még egy szóközt sem tudsz rakni a "vigyorgó" jelek elé.

Amúgy ha már azt hiszed, hogy annyira felsőbbrendűbb vagy, akkor minimum mutathattál volna pár "nagy szókincsre" utaló jelet. Ehelyett minden szó, amit eddig felböfögtél az nem haladja meg az általános iskolások szellemi képességeit.

Szóval szerintem jobban jársz, ha nem ez alapján ítéllek meg. :)

"Nagyobb esély van ostobaságra, mint diszgráfiára."

És ha nagyobb esély van a jobb kezességre, mint a balra, akkor kijelented, hogy nincs balkezesség?

"Amúgy meg hogy lehet komolyan venni egy olyan érvelését, aki például egy mondatot sem képes leírni normálisan?"

Nem veszem komolyan, szerintem elég vicces, amit csinál.

Azért beszélgetek, mert szerintem vicces ostoba emberekkel beszélni. A királyi udvarban is voltak bolondok. Nekem ő a bolondom. :)

2023. aug. 19. 03:04
 52/57 anonim ***** válasza:
66%

#51 Mivan "mérnök" úr, anyu megengedte, hogy visszakapcsold a számítógépedet?:)

A hazug ember minden vonását hordozzák a válaszaid, mondanám, hogy öröm volt veled csevegni, de inkább vagy szánalmas.

2023. aug. 19. 13:21
 53/57 anonim ***** válasza:
91%

" Mivan "mérnök" úr, anyu megengedte, hogy visszakapcsold a számítógépedet?:)"

Nézd, ha én is munkanélküli lennénk, mint te, akkor tényleg lenne időm egésznap itt semmittenni. Egyesek dolgoznak veled ellentétben. :)

"A hazug ember minden vonását hordozzák a válaszaid, mondanám, hogy öröm volt veled csevegni, de inkább vagy szánalmas."

Az azért vicces, mert kivétel nélkül minden szó igaz, amit írtam. :DDDDDD

Annyit a nagy tudásodról. :DDDDD

2023. aug. 22. 09:40
 54/57 anonim ***** válasza:
50%

54

Csak pár gondolat, ha minden szó igaz (nyilván nem az, de egy skitofrénnak kár magyaráznom):

Elit gimnáziumba jártál? Ezek szerint ott is termelnek selejtet. Legalábbis a te oktatásod szemmel láthatóan csőd.

IT mérnök vagy? És közben egy multinak dolgozol? Anyád se hiszi el szerintem a mesédet.

Nem kell ennek a cégnek sokat gondolkoznia, hogy tudja, hol a gyenge láncszem. Segíts nekik, írd ki a cég nevét.

Egy jó IT mérnök csinál egy saját céget (tapasztalat) és nem más csicskája, nem másnak termeli a hasznot.

De te lúzer vagy ehhez is.

Na tologasd tovább a csattogós falepkédet kisgyerek.

Szóval ha minden igaz, akkor őszintén sajnállak.

2023. aug. 22. 11:25
 55/57 anonim ***** válasza:
100%

"Csak pár gondolat, ha minden szó igaz (nyilván nem az, de egy skitofrénnak kár magyaráznom):"

Itt azért jól kiderül, hogy ostoba vagy, mivel nagyon keveset tudsz erről a területről és semmi ellentmondás nem volt. :)

De a fogyatékosoknak szívesen elmagyarázom. :)

"Elit gimnáziumba jártál? Ezek szerint ott is termelnek selejtet."

Ez sehol nem mond ellent annak, amit eddig mondtam.

Amúgy mondtam már, hogy ne magadból indulj ki. Azétr mert selejt vagy, az emberek nagy része nem az.

Országos matek versenyen volt év, amikor top 3. voltam. :DDDDDDDDDD

"IT mérnök vagy? És közben egy multinak dolgozol? Anyád se hiszi el szerintem a mesédet."

Ez megint nem mond ellent semminek, de kiderült, hogy fogalmad sincs mit jelent, ha valaki mérnök. :DDD

Azért mert valaki jó, még nem akar vállalkozni, pont azért, mert a vallálkozás menedzselése nem egy mérnöki munka. Ha valaki a mérnöki munkát szereti, akkor nem vállalkozik, mert a végén már nem fog tudni mérnöki munkával foglalkozni.

Magyarországon kifejezetten népszerűek a multik a legjobb mérnökök között a béren kívüli juttatások miatt. Ingyen járhatok magánegészségügybe, mert 2 biztosításom is van a cégnél. :D

Nyugati színvonalú egészségügyet kapok ingyen. :)

A multik azért tartanak ott ahol, mert oda mennek a legjobbak egy jelentős része. Ha szar munkát végeznének, akkor nem tudnának fennmaradni.

Mo.-on pláne igaz. A tehetségtelen senkiket a multik nem veszik fel, ezért elkezdenek vállalkozni. Személyesen ismerek embert, aki vállalkozást indított mobil app fejlesztésre és nulla tudással menedzselte azt, mert összeollózta a netről lelopott kódokat.

Ez nem tehetség kérdése.

"Nem kell ennek a cégnek sokat gondolkoznia, hogy tudja, hol a gyenge láncszem."

Megosztom veled ezt is, hogy tudd. A cégnél az értékes úgy zajlik, hogy a kollégák egymást értékelik. A legutóbbi értékelésem eredményét elmondom. Mindenki, minden kollégám kivétel nélkül átlagon felülinek értékelt.

Ennyit erről a marhaságodról.

"Egy jó IT mérnök csinál egy saját céget (tapasztalat) és nem más csicskája, nem másnak termeli a hasznot."

De, mivel mérnöknek ment és nem manager-nek. Ez a nagy különbség. Te azt hiszed, hogy az ember agyatlanul a pénzre megy. Te még le is szopnál egy csövest, ha azért fizetnének a legjobban.

A legjobb mérnökök szeretik a mérnöki munkát és ha vállalkoznak, akkor kevesebb idejük van mérnöki munkát végezni, ezért nem vállalkoznak.

Egyébként ezért lehet a legjobban multiknál tanulni, mivel oda minőséget keresnek. A legszarabbak réteg pedig pont a kkv és állami szektor.

"De te lúzer vagy ehhez is."

Megint magadból indultál. :DDDDDDDD

"Szóval ha minden igaz, akkor őszintén sajnállak."

Azt ugye tudod, hogy a saját logikád szerint te is lúzer vagy? Az állításod az volt, hogy mérnököket oktatsz. Vagyis nem saját vállalkozásod van, ebből következik a logikád szerint, hogy te szar mérnök vagy, mert nem vállalkozol és másnak vagy a rabszolgája.

Tehát te úgy oktatsz embereket, hogy még tudod is, hogy szar vagy abból, amit tanítasz. :)

Ezek alapján pedig nem csak lúzer vagy, de egy gerinctelen szar is. És mégegyszer, ez a te logikád. :DDDDD

Nekem semmi kedvem embereket menedzselni, én teljesen jól megvagyok a mérnöki melóval, amit csinálok. Teljes mértékben leszarom a cégvezetést, vállalkozást, amíg megfizetnek.

2023. aug. 22. 11:53
 56/57 anonim ***** válasza:
50%

55

Mondanám, hogy folytassuk, de benned a logika és az érvelés csírája sincs meg. Tudom ezt se fogod érteni. Engedd el.

(Mondjuk a cég nevét nem merted kiírni, úgyhogy ismét hiteles vagy).

De ha te boldog vagy ebben a képzelt világodban, akkor sok sikert.

Újra mondom: olykor termelődik selejt. Anyád is ekkora szarkupac lehet mint te. Apád nyilván ismeretlen, "munka közben" fogantál. Genetika.

Írj még 3, az előzőekhez hasonló tök értelmetlen mondatot, jó sok :D jellel, mert még mindig attól érzed magad értelmesnek. (Bár pont ez a karakter az egyetlen értelmezhető a hozzászólásaidban.

2023. aug. 22. 12:05
 57/57 anonim válasza:
Nem bírom abbahagyni a röhögést ettől a magasröptű politikai vitától! Hetente újraolvasom, rohadt gázak vagytok mindketten
2024. júl. 23. 10:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!